• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın herkese
günüm canım üzme kendinin canım nişalah rabm oduyguyu hepimize yaşatır zor bir sınav ne yapalım ne gelir elden bacımmafoldumben
ağlamacım canım benim üzme kendini canım duygusal olman hamilelikten dolayı yanlış anlamışta olabilirsin gülüm ne olur üzme kendini
semoşum canım nasılsın allahbebeğinin kucağına almayı nasip etsin canım özledim seni kb
riçhim canım benim çok geçmiş olsun canım önemli bir şeyin yokmuş ne güzel canım kb
derinim sen naassılsın canım
makberim abinin doğum gününkutlu olsun nice yılara
sağol sevalim nasılsın canım benim
kızlar günaydın dün akşam çok kötü migrenim tuttu hiç bilgisayarı açamadım valla böyle kafama takınca migrenim tutuyo dün de ben eğer şimdi çocuğum olsa beni rahat bırakmazdı anne anne diye ama keşke olsada hiç rahat etmemeyede razıyım annem bazen napcan çocuğu bak rahatsın diyo ama içimi bilmiyo bazılarına sinir oluyorum kendileri tatmış ya o duyguyu tatmayanları anlamıyorlar
canım seninle tanışmak nasip olmadı hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

sağol canım bende iyiyim kahvaltımı yaptım ama ekmeğim bitmişç fırına gitmeyede üşendim kepekli bisküviyle yaptım bende :))) canım sıkılıyor yaa pazar var bugün ama tek başıma gidesim yok hoş gitsemde o kadar poşeti taşıyamam bilekerim hemen arıza veriyor

canım valahi bende üşendim eyve suyu almaya iye canın sıkılıyo makberim hayırdır canım pazar arabasıyla gitsen daha rahat edersin

bizim delü almıyor pazar arabası sinir şey normalde hava geç karardı ya o gelir arabayla alırdı beni pazardan off biyandan dışarı çıkmak istiyorum bi yandan da hiç bişey yapmak istemiyorum

sevalim ben kaçıyorum canım acık kendimlen ilgileniyim belki geçer sıkıntım gelirim yine öptüm seni kib canım

sımdı gelelım dünkü durumuma dün sabah gıttım kan verdım hormonlar her ay yaptırmazsam ıcım rahat etmıyo neyse eve geldım esım ıse döndü aradan 1 saat gecmedı benı bı sancı tuttu ınanılmazdı ayaklarıma kramp gırdı agla agla harap oldum sonra esımı aradım apar topar geldı ay yavrum ayakkabılarıyla gırmıs ıcerı ben aglarken bana sarılıyo korkma ben burdayım dıye halbukı o benden daha cok korkmustu(o ayakkabılarla gırmesının hesabını sonra sordum tabı:))neyse benı aldı götürdü doktora acıle ay sınır oldum acıldekılere esımı tutmasam kavga etcektı kkıkır gülüyolar hastamı geldı yoksa baska bısıymı agrı kesıcı ıgne yapıp yolladılar benı alçaklar kadın doğumcu yokmus neymıste gec gelcekmıs bıde para alıyolar böyle ınsanlar devletten gercekten hakkımız gecıyosada böyle ınsanlara haram olsun:olmaz:eve geldım tabı ben ıgneden önce agrı kesıcı yutmustum ıkı tanede onla beraber uyumus kalmısım neyse sonra 3te sonucları almaya gıttık sonuclar yıne allaha şükür cok güzel cıktı kıst falanda yokmus ultrasyonda baktı doktorla konustuk bıraz anlattım herseyı ovülasyon testı kullandıgımı falan...bana dedıkı cok ıyı yapmıssın dvmet o testlere dedı her yıl 1-2kez gecıkmesı normalmıs havalardan stresten. dedım ıdrar testı böyle cıktı dıye onlara cok güvenmeyın dedı yalnıs sonuc verebılıyo dedı korkmuyorum kızlar ovülasyon gerceklesıyo adetımde düzenlı buayı dıkkate almazsam allahıma da güvenıyorum o en hayırlı zamanı bılıyodur.esımle konustuk 9ay oldu dedık o 9ayın her ayı degerlendırıldımı dıye sordu bana düşününce hayır dedım aralıga kadr denıcez olmazsa esım gıdıp test yaptırıcak bende görünücem tekrar herseyın hayırlısı kızlar buarada hemsıre bana bıdaha agrın cok olsada majezik kullanma dedı sızede söylüm dedım hamılelıgı etkıler dedı

aslinda richim esin simdiden de test yapabilir di? neden dersen bu sizi kafanizda cok rahatlaticak nasil sen her seyin normal oldugunu gordun, esinle ilgili de gorunce iyice rahatlardin.benim doktorum bana hormon testi yapip ustune hemen esimden istemisti ayni arada bir hafta vardi sadece; o da sirf kendinizi rahat hissesdin diye demisti, 11. ayda yaptirmistik. aklinda olsun stres yaparsaniz guzel bir cozum.

selamlar kizlar
10kasim.jpg

selam gündgmdn

ne yapalım canım allah ol demeyince olmuyo işte moral bozmayı vardır bi hayır her şerde

ben hastalığımı öğrenmeden önce hamiş kalsaydım bebişin düşmesi veya özürlü doğabilme durumu varmışş

bunu öğrenince ne kadar şürkettim rabbime sen ne büyüksün diye bir seneyi geçti olmadı varmış bi hayır şimdi iyiki diyorumm tabiiii

eyy güzel allahım sen ne büyüksün vereceğin zamanıda vermeyeceğin zamanıda biliyosunnn

rabbim sana hamdüsenalar olsun

canim haklisin gercekten biliyorum bunu, iste dun bir an duygu patlamasi oldu ama bugun canavar gbyim:))

kimsecikler yokmu kizlaarrr cok canim sikkin
o kadar kötü haldeyimki bogazim agridi aglamaktan sakin korkmayin bebegim cok iyi ama esimle aramda cözemedigim bi derdim var icimde bi kurt gibi yeyip bitiriyo beni sasirdim kaldim ne yapayim ne edeyim sastim kaldim yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya aglamacim su derdini tam bir anlatsan bize hep beraber dusunsek. olmaz senin bu kadar uzulmen bu gunler. yazik bebegine sen uzuldukce hormonlarin altust oluyor o da bebegini etkiliyor. guzelce anlat bize sonra silersin burdan istersen.

güncüğüm gıtmeyı cok ıstıyoda burası küçük bıyer aralıkta ıznı var ondan beklıyo rahat rahat gıderım memlekette dıye
ya kızlar sıze bısıy sorcam benım sag kasıgım acayıp agrıyo böyle kımıldadıkca ya dün baktı bu doktor bısıy yok dedı ama kıstmı olustu acaba korkmaya basladım bıde ovülasyon testı kıst olusursada cıft cızgımı gösterırkı yoksa bende kum vardı onun sancısımı gecmezse yrn yıne gıderım hastane bızı görmeye alıstı zaten

richcim ya usutmussundur ya da bizler reglenin ikinci ya da ucuncu gunu ilk yumurtlamamizi yapiyoruz:)) onun sancisidir reglenin ucuncu gunu ben de usutunce cok hissederim usutmessem de az hissederim, masallah ultrason gb hatunumdur da:)) boyle hani cok kosunca dalagimiz agrir ona benzetirim ben usuttugumdeki yumurtalik agrisini tam olsmasa da onu andirir oyle mi seninde?
ama tabii en iyisini doktor bilir ben bilmis bilmis yazsam da.
fakat kist olsa doktorun kesin gorurdu onu aklindan cikart ama bobrek konusunda hic bilemeyecegim. kendini sicak tut ozellikle ayaklarini.

bir de richim dogru ben kaldiginiz yeri unuttum doktor sperm testi cok iyi bir yerde yapilmali diye soyledi bize de. hatta nerdeyse iki yil once bakildi diye simdi yine istedi sperm testi ve bir lab adi yazdi illa oraya gidin dedi cunku he ryerde yapilmaz sperm testi dedi. araliga ne kaldiki zaten oyle yaparsaniz hem bakarsin gerek de kalmaz. sen simdi kendine iyi bak, testini kullan guzel guzel yumurtla:)) sperm zaten vardir canim sirf rahatla diye dedim ben. istersen biraz ceviz findik vs yedirt geceleri esine. ama unutma vucuttaki var olan sperm uc ayda bir kendini yeniliyor yani bir sey yedireceksen ee yedi niye etki ediyor demiycen uc ay sonra etkisini bekliycen, gerci hos her uc ayda degisiyor ya diyelim bir ay sonra degiscek ikinci ayinda spermler oyle de etkisini hemen cikar.

...................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
.................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
sevalcim burda gorunuyon nasilsin?
ay halimize bak kk sayesinde neler biliyoz:)) yaziom ama sonra da kendime sasiyom deli gun niye ogrendin tum bunlari ne gerek var diye. kac arkadasima ne bilgiler verdim de iki aya hamile kaldilar walla:)) yok su gun deneyin yok soyle deneyin, tovbe tovbe:)))))))))

Back
X