• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ne mutlu güncüğüm sana hep ıyı seylere vesıle olmussunkaydirigubbakcemile5

ya mısafır gel sende buraya bızde gızlı saklı yoktur yemeyız kımseyı gel konus sende saklanma öyle:olmaz:

rich benim esim tutturdu ben lab yapmam diye:)) evde yapip on bes dakikaya goturduk. devlete gidecekseniz tup bebek yapan bir hastaneden simdiden randevu alin. ama en guzeli ozel tup bebek merkezlerinde yaptirmaktir diye duydum turkiye icin. sen yaptiran birilerine sor buirda sistem farkli yaniltmayayim. ama es ay cok ayip ama sordun yaziom yapay yolla anla iste orgazm oluyor testten once uc ya da bes gun en guzeli ortasi dort gun iliski olmamali. ama bundan uzun da olmasin atiyorum on gundur iliski yoktu test yaptirirsa spermlerin hareketleri az cikar. doktor bana uzun sure bebek denyenlerin duzenli iliskileri kalmiyor mesala on gun iliski olmuyor bu seferde sperm icerde durdukca hareket ozelligini yitiriyor demisti bu da sayidan da onemliymis meger. yani iliskinin azligi gunleri tutturamamak icin degil sperm kalitesini bozdugu icin de hamile kalmamaya bir nedenmis.

rich ya sen benim gb yapma her seyi ogrenme findigi fistigi tv izlerken koy sehpaya ikinizde bol bol yiyin. sonra da duzenli cinsel hayat gerisini cidden bosver guzelim sadece ovulasyon testini yap esine de gunleri hic soyleme, gerisini sal gitsin. ama aralikta izin varsa hazir memlekete gidince he rzaman gidilmez diye yaptir sperm testini bence de.

............................

Son düzenleyen: Moderatör:
ya evet güncüğüm okonuda haklısın günlerı söylemıcem esıme hem benı stres yapıyo hem kendını fındık fıstıkda yedırım bende kendım hıc ne süt ıcerım ne yoğurt yerım hergün bırısınden yıcem mutlaka bıde hergün bı kasık bal yıcem adacayı ıcıp ıcmemekte kararsızım bız yapalımda elımızden gelenı gerısı allahtan

keciboynuzunu sen bilirsin neden olmasin esini stres yapmayacaksa dene adamlari bu konuda sakin stres yapmayin kizlar benimki cok rahtti bebegin kaybindan sonra artik cok stres benim sayemde:(( asil stres spermleri cok etkiliyor dedi doktorum, eslere caktirmadan siz duzenleyin her seyi bence.

tmm güncüğüm sagol geldıgın ıcın ve yazdıkların ıcın kendıne ıyı bakopuyorumnanaktan

delülere bak hele nasılda kaynatıyolar :))) yaa kızlar bugün acayip sakarlığım üstümde kaynanam kabak vermişti tatlısını yap diye o bilmiyomuş kabağı ayırırken tırnağım ters döndü :(( kabuklarını soyarkende elim su toplamış patladı acıyor :((((ooooooffffffffff offffffff

ah makbusum cok gecmıs olsun ya dıkkat et bı sorunmu var yoksa böyle dalgınsın hayırdır

canım bende sorunlar bitermi yaa selim bi kaç gündür çok dalgın soğuk soruyorum cevap vermiyo anlamadım derdini :(( çocuklar desen ayrı bi alem

ay cnm ya bazen oluyo eslerde öyle seyler ailesıyle ısıyle ılgılıdır senle ılgılı olsa paylasır ınankı dert etme oyüzden o cocuklarda tam dayaklık ya

bilmiyorum ki bitanem dediğin gibidir inşallah ee sen nasılsın ağrın varmış geçmiş olsun canım

ya evet makbusum ne agrısı anlamadım gıttı dvm ederse gıderım yrn yıne

Back
X