• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım dr ggenetik test ile kan pıhtılaşması testi yapıcak gelecek ay adet olursam bakalım sonuç ne çıkıcakk bende merak edeyiroum sen naspıyon iştesin demi

inşalah çok iyiy oalck her şey canım hayırlısı oslun gökçem inşalah yiy sonuçlar çıkar dua edecem canım
bende işteyim evet canımdükkan ev aynı valalhi işte idar e ediyoz

allah iyiilk versin sevalim topikte gezdim de arkadaşlardanbiri hamilleymiş bi aşılama bide tüp negatiften sonra dogal yolla oldu ona sevindim tam ayazdım tebrik ettim sonra bi baktım diger bi arkadaşta kendiliginden hamile kalmıştı onunda bebeginin kalbi durmuş üzüldüm ayy onada yaa rabbim herşeyin hazyırlısını versin inşş

canım gökçem evet her şeyin hayırlısı raib m sağlıklı sahatlı gebelkielr nasip etsin bize canım

ooo bıraktığım gibi derincim nasılsın ne var ne yok umarım iyisindir kaydirigubbakcemile5

amin sevalim inş canım yaa
nuruncum sende hhoşgeldin canım karşılaşamadık senlede hiç canım
bersu ve derinim hoşgeldiniz kızlar

deriniml oçkam bersucum hoşgeldiniz nasılsınız
hoşbulduk tatlmı sagol iyiyim sen nasılsın bkalım?
ooo bıraktığım gibi derincim nasılsın ne var ne yok umarım iyisindir kaydirigubbakcemile5
sagol canım iyiyim şükür sen nasılsın?belim agrıyo sadece..:((
amin sevalim inş canım yaa
nuruncum sende hhoşgeldin canım karşılaşamadık senlede hiç canım
bersu ve derinim hoşgeldiniz kızlar
hoşbulduk gökçem gitmişsin kaçırdım seni..öptüm kuşum.

ayy şunun göbüşüne bakk yaffff yerimm ben onuuuucokacimcoook allahım sanada böle göbüşlü bi bebiş veersin inşlah sevalemrecimmmm:Saruboceq:

oo kıslarr slm vermekk yokmuuuu küserimmm bakkkkkkk zaten bebişimde bana küs heralde gelmioooo eşşek sıpasııııı

Back
X