Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çenesi düşük derkennnn!!!!!!!!!!!!!!!
h.b derinsucum nasılsın iyimisinn
evet açıgım cnm başka topicteydim ondan görünmemişimdir.derincim ben seni altta niye göremiorum tatlım sen acıkmıydınnnnn
saol derincim iyiyim tatlım sen nasılsın bütün gün ayakta yorma kendini ağrıların en iyi ilacı dinlenmek canım benim
zeynombersum hoşgeldiniz canlar
kızlarr daha relglimee 10 gün varr ben bu ayda stresten bi halt yiyemedim galbaaaa az önce kasığımda sancıı duydumm off ya offfffffff
canım yapma stres.olan kendimize oluyor.rahat olmaya çalış ki çabuk gelsin bebişin.
kaydirigubbakcemile3 kız bayılıyom melihama yaaaa.hele önceki hafta seyhan aliyle evlendigini söyleyecekti yaaa:)))))seyhan söylemeye çalışırkenki melihanın lafları bitirdi beni koptummmmm:)))samimmmmm seni öldrürümmmmmkaydirigubbakcemile
kızlar sizi çok özledimm:sm_cool: nasılsınız görüşmeyeli yaa
neler oldu bakımm
öyle gerçi sende haklısın.ama yinede başka şeylerevermeye çalış kendini..stresten adetini de geciktirirsin gelecegi varsa.tabii gelmesin dee bebişten dolayı:)biliyorum ama canım elimde değil iştee cok istiyorum düşünmeden edemiyorumm
bu aralar dizinin biraz tadı kaçtı ama özellikle şu çocuk olayı nerden çıktı öyle bence samimden değil ama uzatmak için konu bulmak için iyice saçmaladılar di mi derinişkom geçen sezon gözümü kırpmadan izliyodum