"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

merhaba kıslar haber vereyim dedim 10 gün içerisinde bizim sıpa kucağımızda olacak sezaryan olacak doktorum 10 gün içerisinde alırız dedi pazartesi kesin tarih belli olacak hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum

canım benim hadi hayırlısı inşallah .rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah.dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun.bizi habersiz bırakma olurmu .öptümmm

yok cnm aynıyım hala grıp bırakmadı pesımı bgn doktora gıttım tüm belırtıler var dedı ama ılk 4gün gecmıs korkma sıddetlenırse hemen gel dedı

yok ya canım gecmedi belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo sankim adet olacam ayaklarım buz gibi 2 çorap bi patik var zaten bende kansızlıkda var üşüyom acaba neden böyleyim

belim kırılcak nerdeyse akıntımda çok afedersin ama nasıl desem pis değil kokmuyo böyle yumurta akı gibi acaba simirmi yaptırsam gene bacım bana dua edin

yok ya canım gecmedi belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo sankim adet olacam ayaklarım buz gibi 2 çorap bi patik var zaten bende kansızlıkda var üşüyom acaba neden böyleyim

canım yumurtlama döneminde değilmisin?ondan kaynaklanabilir .
bide belkide süt ,maydonoz işe yaradı belkim .ondanda olabilir .takma canım fazla geçer inşallah ...

Back
X