"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurcum bence yumurtlama belirtileri iyi değerlendir...
richim allah kavuştursun canım .sağlık olsun bitanem yaa

slm kızlar ben yıne yalnız kaldım:çok üzgünüm:

yok cnm aynıyım hala grıp bırakmadı pesımı bgn doktora gıttım tüm belırtıler var dedı ama ılk 4gün gecmıs korkma sıddetlenırse hemen gel dedı
canım benim çok geçmiş olsun yaaa...bol bol c vitamini al fıstıgım.ilaçlarını aksatma.korkma bişeyin kalmaz kuşum.eşin gitti demek olsun cnm benim yaa 3 güncük sadece gelip geçicekŞeniz
selam richim,derinim ,bersum nasılsınız bakalım?
selam canım sagol sen nasılsın ebrarım?opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar ebrar richberry nasılsınz

iyi geceler nurum.kız noldu sana öyle..adetin yeni bitmiş bu agrılar üşütmekten olmasın canım?

nurcugum ovülasyon günündür akıntın kokusuz ve şeffahsa ya ovülasyon günü bellı olmuyokı benımkı gecmıs mesela ama bılmıyodum sen akıntıda takıpet bosgecırmezemuszemus

evet nurcum ilaçlara devam benim tek bitane değilki 3 tane sürekli kullandığım ilaç var .bide doğum kontrol eklendi .napalım hayırlısı olsun yaa .herşey bizim için ...

belkide üşüttüm gene derin haklı eşimde gelmedi daha bakalım belki yumurtluyom bu gece ama zaten az soykaları :(( ya iyice azalıysa

nurcum kesinlikle canım yumurtlama belirtisi başka bişey değildir sen boş geçirme derinoşun dediği gibi..
bersum coştuk harbiden cano yaa .sen neler yaptın bakalım..

derinişkom bende izledim melekler korusunu ya o diziyede gıcık olmaya başladım hep yalan hep yalan bu kadar da olmaz yani karakoldan çıkmıyolar sıkıldım izleyemedim kk dolaştımişte

belkide üşüttüm gene derin haklı eşimde gelmedi daha bakalım belki yumurtluyom bu gece ama zaten az soykaları :(( ya iyice azalıysa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız kopardın beni allah seni anne yapsın emi..canım nasipde varsa 1 taneyle olur zaten hiç endişelenme .sen adamı ikna et sadece :jeyyar:

Back
X