"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canlarım çıkıyorum geliyomuş benimki azck süsleneyim bi parfümüm var onu çok seviyo kıyamıyom ama sıkınayım azcık belki bu gün doğru gündür derinim yarın görüşelim ok??

richim valla doğru söylemiş annen .benimkide yapalım diyoda bi fırsat bulup yapamadım .aklımda ama ..bence zararı olmaz ..dene derim

canım yani kadınlar kulubünü bulup okumak isteyen herkes anladınmı ?yani sadece üyeler erkek değil ama erkeklerde okuyodur canım .aklında olsun..

derınım kacmamafoldumben
kaçmadım fıstıgım gldim bakŞeniz
canım sana kızabilirmiyim msnde idim oraya yazıyodum a.s. al bu sana
tmm cnm bi an korktum kızdın mı diye.olur ya böyle esprilerden hoşlanmayabilirsin.biz kızlarla bu çalışmalar konusunda açıgız da her lafa:))))yerimsenibendurum anlasıldı no problemkaydirigubbakcemile5
olsun canım ya ben de fazla takılamıyorum işte bugün cuma diye bi de yarın bazen iyi sohbetin belini kırıyosunuz ben de ortasından girince olaya fransız kalıyorum bi de siz birbirinizi eskiden tanıyosunuz ya
evet canım yaa.seni bizi bide önceden görücen.eskilerden eksiklerimiz de var.lafın arkası bitmezdi bi zamanlar:))olsun yeni eski ne farkeder..bak sende eskidin artıkyerimseniben
derinim asıl sen bana kırılma hani aynı oda olur bi bakatım der bazen benimki bakar o yüzden dedim hakkını helal et loçkam bak bende alıştım sizden
he benimkide bakıyo da öyle her zaman degil:))))
canlarım çıkıyorum geliyomuş benimki azck süsleneyim bi parfümüm var onu çok seviyo kıyamıyom ama sıkınayım azcık belki bu gün doğru gündür derinim yarın görüşelim ok??
ohhh mis gibi ol kızz rahat şeyler giyinsırnaşık şeyama adam bi nefes alsın önce:roflol:

Back
X