"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

richim ben söylemiştim ama yine söyleyim maşallah sana canımm :nazar:çok hoş hatunsun..
buarada hoşbuldum ..

kızlar kalmak isterdim ama kahvaltı yapıcam ve sonrada pazara gidicem .sonra görüşürüz olurmu .hepinizi çok öptümmm

sagol canım benim.giyindim küpeleri takıştırdım..ayyy dar paça kotummm ne güzel durdu bugün bana yaaa kızlar yaglarım gidiyo resmennnnkaydirigubbakcemile3

ohh ohh gitsin yağlar .valla insan nasıl mutlu oluyo değilmi ?hadi inşallah daha çok verirsin emeklerin boşa gitmez bitanem..

ebroşum akşam abimlere gittik saat 3tü geldik tabi tartışarak yine biricik kızı yüzünden ancak 4te yattım şimdide zor kalktım

ben dedim riçime boşa fıstıgım demiyom benzemuszemusmaaşallahhhhhhh:nazar:kk hatunları hepsi çok güzel zatn ebrarım makbuşum riçim ceylanım sevalim hepsi yaaa..bersum da afet görsenizzopuyorumnanaktan

kızlar ben kaçar.hoşçakalın canlarım seviyom sizi.görüşmek üzere.

neyse ben kaçıyorum şimdi hanımlar bi banyo yapıyım da kendime geliyim sonrada bişeyler atıştırırım gerçi canım istemiyor ama öptüm sizi görüşürüz

offfff makberim of ne diyeyim canım yani bu çocuklardada pes haaaaaaaa kız iyilkten anlamıyo bu kızlar

Back
X