"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tamam bersum görüşürüz bebegim öptüm.opuyorumnanaktan

zorxx canım okuyo musun..konuşmadın baya oldu...daha nevar neyok canım..çikolata kistinden başka sorun yok inşallah?

derin biliyormusun benim bir takvimim var bu yabanci takvimde her gune bir isim yaziyorlar bu ay regle gunum bebegimize dusudugumuz ismin tarihine denk geliyor farkedince oyle uzuldumki umarim bir gun once ve ya bir gun sonra gelir!!!!!!!!!!!!!!!!hic gelmez hatta diyecegim ama gelir o teyzem hic sasmaz gelir her ay!!!!!!!!!!!!:))

kim demiş uğursuzluk diy eyok anam öyle şeyler benim bebeklik elbiselerimden annem saklamış şapka battaniye hatt ozaman altımı bağladığı bez bile duruyo hatıra bide ben bi ili tane elbise aldım bile ama hep kız elbisesi nedense erkek elbiselerine bakmıyom yiğenim erkek ya çocuğum gibi ben erkeğe doydum kıza hep hevesim var

kiz derinnnnnnn maasi biraktin icerde simdiden kimseye almak yok alirsan kendi bebene al zaten:)) ya aklima ne geldi biz bebeklere alisverise baslasak mi bari isimleri ve hazir kiyafetleriyle cagirsak uguzsuzkuk derler ama bence oyle degil. oyalaniriz walla iyi fikir dur ben baskayayil minik minik:)))

sırnaşık şeydelüüü olurr.ben zaten DERİNSU ya çok lışmıştım ama bir ark koyunca biraz hevesim kaçtı.belli olmaz bakalım...

günn gittin mi kızzçatlak karu:)))olsun arada sıyıralım böyle noolcakki.
üzülme bebişimm bigün herşey bekledigimizden daha güzel olacak görürsün...

kaynanamda eşimin bornızunu ve sünnet şapkasını verdi bide bebek takımı yaptırmış önceleri çok cici battaniye ceket pantalon şapka patik senki yarın gelcekmiş gibi geliyo bana

derin biliyormusun benim bir takvimim var bu yabanci takvimde her gune bir isim yaziyorlar bu ay regle gunum bebegimize dusudugumuz ismin tarihine denk geliyor farkedince oyle uzuldumki umarim bir gun once ve ya bir gun sonra gelir!!!!!!!!!!!!!!!!hic gelmez hatta diyecegim ama gelir o teyzem hic sasmaz gelir her ay!!!!!!!!!!!!:))
canımm boşver çok derin düşünmee..herşeyin hayırlısı...bu günler geride kalacakk biz çok mutlu olucaz bu konuda..
kim demiş uğursuzluk diy eyok anam öyle şeyler benim bebeklik elbiselerimden annem saklamış şapka battaniye hatt ozaman altımı bağladığı bez bile duruyo hatıra bide ben bi ili tane elbise aldım bile ama hep kız elbisesi nedense erkek elbiselerine bakmıyom yiğenim erkek ya çocuğum gibi ben erkeğe doydum kıza hep hevesim var

evet saklayanlar çok canım.
ama ben nihat hatipoglunu dinlemiştim.
dogmayan çocuga,sürekli şu ismi koyuacam deyip,dogduktan sonra başka isim koymayın demişti..:uhm:

ben LAMıA ismne hayranım bi arkadaşım vardı adı FAMıA onu çooook seviyorum onun adını koyacağım LAMıA FAMıA eşimin tarafı famia diyemez lamia derler ben ikisinide derim

bak duymamıştım acaba niyeki ama o dediyde doğrudur baksana ta bekarken demişti 78 yıl olacak nerdeyse

derincim burdayım cnm sizi okuyorum gerçi bayadır takip ediyorum. siz sohbet ediyorsunuz aranızda baya kaynaşmıışsınız çünkü ne güzel öle aradan çıkmak istemedim.çikolata kistinden başka birşey yok çok şükür cnm

nuruncum alinir yani diyorsun, sen daha iyi bilirsin alalim o zaman bir arkadasim da bebgi adiyla cagirin derdi:))
neyse kizlar canimiz sagolsun hayirli zamanda gelsinler Rabbim sabrini versin baska bir sey istemiyorum yeterki dayanamayacamigiz kadar bekletmesin.

derincim burdayım cnm sizi okuyorum gerçi bayadır takip ediyorum. siz sohbet ediyorsunuz aranızda baya kaynaşmıışsınız çünkü ne güzel öle aradan çıkmak istemedim.çikolata kistinden başka birşey yok çok şükür cnm

aa ask olsun sen de sohbete katil sen ben yok aramizda, ne kadardir deniyorsun?

kızlar birde listenize kim yazıyor makbermi?bende girebilirmiyim listenize uğurlu gelir inşallahCADIARZU

aa ask olsun sen de sohbete katil sen ben yok aramizda, ne kadardir deniyorsun?

mart ayında ameliyat oldum cnm ondan beri deniyoruz buay yumurtlama takibi yaptırdım herşey düzenli yolunda gibi duruyo buayda olmassa rahim filmi çekilicem çok korkuyorum.

zorxx canım sende konuş o ne demek geçmiş olsun sanada canım
nuranaycım dini isim olarak tavsiye edbileceğin isimler varmı dğşik isimler

bizde erkek olursa daha bu sabah konustuk KORAY ATA koymak istiyoruz:))
kız olursa derin su idi ammaaa bilemiyom..
eşim RAVZA koyalım diyo.takmış o isme bugünlerde.güzel bahçe demekmiş.cennet bhcelerinden.
bide dün ne oldu...şimdi biz kahva falan içince el laışkanlıgı olmuş artık hep kapatır sallrdık birbirimizze..inandıgımız için degil tabi Allah biliyo sonucta içimizi...
tabi yinede iyi degil fal kapamak..bununla ilgili bide bişy duymuştum korktum uzun süredir kapamıyodum.
dün kayınvalidem arada gel oturmaya diye..amcasının kızı gelmiş benimlede görüşmek istemiş.
neyse gittim.kahve yaptım.içtik.eee dedi kim bakıyo fal..valla ben bakmıyom kapamıyorumda dedim..
üsteledi çok amannn sende inandıgımızdan mı sanki makara olsun salla bişyler bana dedi.kıramadım bende sana sallarım dedi:)))
aldı benim fincanı kızzz dedi sen hamile misinnnnn..yüksek bi sesle..
yooo dedimmm imkansız bu ay:)
o zaman sen kalıcan hemen yada hamilesin bence dedi..aman be abla dedim güldüm.işimiz fala mı kaldı diye:))))bide kayınvalidem normalde hiç lafını etmiyo bebegin..benim fincanımı alınca amcasının kızına dediki;bak bakalım torunum geliyo mukaydirigubbakcemile3sonra kendi de şaşırdı niye öyle dedigine delü karı.

kızlar birde listenize kim yazıyor makbermi?bende girebilirmiyim listenize uğurlu gelir inşallahCADIARZU

tatlım o lur mu öyle şey aradan çıkmak ne demek aaa...sende katılki sohbetlerimiz dahada canlı olsun..bide konusa konuşa kaynastık sonuçta...
çikolata kistinden başka bir sorun olmamasına sevinmdim canım yaaa.
tamam makbuşa söyleriz canım.gelecek adet tarihini(gelmeyesicee:oklava:)ver istersen makbuş gelince yazar...

nuruncum alinir yani diyorsun, sen daha iyi bilirsin alalim o zaman bir arkadasim da bebgi adiyla cagirin derdi:))
neyse kizlar canimiz sagolsun hayirli zamanda gelsinler Rabbim sabrini versin baska bir sey istemiyorum yeterki dayanamayacamigiz kadar bekletmesin.

canım sana ne dicem hani diyon ya sen daha iyisini bilirsin öyle deme olurmu ya niyeki hoca olmuşum diye benimde bilmediklerim var ya ben buraya yazmak istemiyodum ama yazdım işte nasıl desem bilmem anlatabildimmi ben buraya bebeği olmayan biri olarak yazıyom yoksa benim ne haddime size bişey anlatmak böyle dedim diye seni kırmadım umarım ben onlar koca karı lafları dicektim ay kelime bulamıyom sen anladın onu :çok üzgünüm:

Back
X