"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kumralın üstüne röfle yaptırdım saçlarımda kısa katlı ama ben düzleştiriyorum sürekli :)))

kaldır makberim allah nazarlardan saklaın
bizim kk kulubünün kızlarının hepsi güzel maşşalahhhhhhhhhh

kızlar sizlere doyum olmuyor ama çıkıyorum ben ufaklığı karşı komşum götürücek okula onun kızıda aynı okulda bebeğinide bana bırakıcak bi tane de oğluşu var ben bakıcam gelene kadar alıştırma olur banada değilmii :)))öpüyorum sizi gelirim yine

netim düştü gene güzel düşünceleriniz için sağolun ama valla pis çıkmışım makberi kaçırdım bende tüh ama ondanda alacağım olsun

seval senin saçların ne renk ben yazdan beri kızıl yaptım şimdi geçti az daha geçsimn ilk yaptığım gibi sarı röfle yaptırcam benimki kızılı pek sevmedi

güle güle makberim kolay gelsin oh n e güzel beiş bakacan güngele kendi beişin ola onana bakasın inşallah
şu an röfle pilatin ama sarılarını gidip sık atıracam bayrama yakın

ya ters rahimle ilgili bir topik vardi orda yazisiyorduk birileiyle bir cok bilmis gelip ebeye gidip duzelttririn hamilelige engel yazmis yaa rahmi ebe nasil duzeltsin millet ne kadar cahilce konusuyor!!!!!!!!!!!!!!!!!

hoşgeldin günüm nasılsın ağlama canım benim çok piskolojisi bozuldu ya çok üzülüyom ona
riçhimde bir ara geldi yazmadan çıktı onu mereak etim

ya kzilar aglamaya neler oluyor birden boyle? anlatmiyorda esimle biraz sorun var dedi birakti ama boyle hic gelmemezlik yapmazdi???? acaba hormonmardan da iyice duygusal mi oldu? yaa uzulmesin canim ya en guzel gunlerini yasiyor oysa, gelse de konussak keske.

ya sevalcim sinirliyim walla regle oncesi gerginlik sanirim:)) guluom ama harbi ustumde muthis sinir var aksama da misafirim var haslamasam bari misafiri:))
sen nasilsin?

değilmi günüm keşke gelsede konuşsak demi canım ya gurbet çok zor hele eşinin ailesi sana kötüyse eşinde yoksa hamilesen keşke derdie ortak olsak no olsada arasak mı

ay canım kıyamam sana canım nasıl kendini rahat hiisediyosan öğle davran canım içine atma canım bende bazen çok gergin oluyom sinirli birilerin kalbini kırmak istiyom

ya ters rahimle ilgili bir topik vardi orda yazisiyorduk birileiyle bir cok bilmis gelip ebeye gidip duzelttririn hamilelige engel yazmis yaa rahmi ebe nasil duzeltsin millet ne kadar cahilce konusuyor!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende duydum banada dediler bi ebe var bi ona git bende gideyimde sakatmı kalayım dedim ALLAH AKIL FİKİR VERSİN kimseyi çaresiz bırakmasın kiminin ssk sı yok parası yok denize düşen yılana sarılır misali gidiyolar bazıları

ben gurbette henuz oyle bir durum yasamadim Allah yasatma Insallah. ama boyleyken bile turliyeye ozluyorum, gidesim geliyor sorunlar cok olsa tahmin edemiyorum bile. Allah sabir ve guc versin aglamaya, atlaticaktir onunde bebisyle guzel gunleri var bebegi gelsin bu sorunlara vakit bile kalmaz daha iyi olur. Insallah.
oyle sevalcim ben yavastan kacayim is cok malum misafir, yemek alisveris vs. ay su ruh halinden de cikmaya calisayim bas bas bagirasim geldi; hayra ciksin:))
cok optum hepinizi.

Back
X