"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende duydum banada dediler bi ebe var bi ona git bende gideyimde sakatmı kalayım dedim ALLAH AKIL FİKİR VERSİN kimseyi çaresiz bırakmasın kiminin ssk sı yok parası yok denize düşen yılana sarılır misali gidiyolar bazıları

yaa di mi nurun, yani kasik ovdurtma dese hadi neyse basit bir sey masaj sonucta bir de arkaya donuktur bazi rahimler benimde oyle, onu gidin duzelttirin diyor yaaa ebe nasil yapsin bunu bil de konus bariiiiiiiiiii!! ya birileri de okuyacak inanip gidecek.
dedigin gb olduguna da sanmiyorum ne zenginler var bunlara inanan ve giden. isimiz gucumuz olmayacak seylere inanmak!!! Allah kimseyi cok bekletmesin cidden zor isimiz ama aklimiza da sahip cikalim.

günüm gurbet zor ben yaşadım gurbetin tokatını anım ama alışatım şimdi başta çok cobaladım
güle güle günüm öptüm
kızlar ben daha kahvaltı yapmadım

ANAMM KAÇIRDIM HEPıNıZı..
KIZZ NURRRR SENı DE GÖREMEDıM CNM YAA NEYSE BEN BURADAYKENDE KOYARSIN GıTTıN ŞıMDı SANIRIM...
GÜNÜM CANIM BENıM...aLLAHIM KıMSEYE ZOR GÜNLER YAŞATMASIN..ıNSANIN AıLESı YANINDAYKEN BıLE EN UFAK BıR SORUNDA anında yanında görmek istiyor..bide uzakta olanlar napsın..Allahım sizlere yardım etsin bu konuda..hadi senin çok şükür yokmuş bi sorum aglamacıga bende üzülyom yaa..riçç desen öyle uzakta ailesinden off offf.

ayy dedigin gibi günüm yaaa ne insanlar var inanıyorlar herşeye yaaa...Allah yardım etsin valla...
kızlar ben adet olmadım bugün..herzamanki gibi tam gününde olmadı yani şaşardım olsaydım...kasık agrılarım oluyor arada...inşallah çok gecikmez.gerçi doktor adet ol veya olma 25de gel dedi.bakalım.

hmm derin şimdi geldim be canım bakayım dedim sen çıkmışın sevel sen napıyon ben yemek derdine düştüm ay hergün ne yapsam derdi dicektim ama şükrolsun bulamayanlar var bacım bana fikir ver mesela sizin neyiniz meşurdur loçkam :))

slm arkadaşlar bende 6haftalık hamiletim yarın dr.gidicem kalp atışını görmeye sizce görülür mü?
kaçıncı haftada kalp atışı görüler acaba...

slm arkadaşlar bende 6haftalık hamiletim yarın dr.gidicem kalp atışını görmeye sizce görülür mü?
kaçıncı haftada kalp atışı görüler acaba...

ayy ne güzel öncelikle hayırlı olsun beben benim bi bilgim yok istersen sen hemileyim topicine bak urada hamile kızlar var onlar sana bilgi verirler ne mutlu sana....

ay nuranaycım hiç sorma ya bende şaş
ırıyom
giitim elektiriği yatırmaya arzalıymış diye yat
ıramad
ım

offff be bi türlü yapamadım şu avatarları derinin dediği yeri bukdum kk formuna uygun avatarlar diyo ama benimki almıyo seval bi seninkine baksana hani gözat sonra değişiklikleri kaydet diyo ya altında boyutları yazıyo 125/125 falan diyo sende ne yazıyo canım bi bakıver be

canım oluo eklediğn resimin boyu büyükse
işalah çok yakında hamilel topiği olacak
ben hamiş kalsamda topiçimi değiştirmrm burda kalacammmmmm

kizlar test yaptim tabiiki negatif, ustune ustluk iyi olan bir testti yani umut sifir. hayir niye uzuldumki bir kere hamile kalinca hep kalinir saniyor insan demekki, avanak abdi gb teste bakiom on dakikadir goren de gunum gecti sanir zaten tum regle belirtilerim vadi yarin gunum. neyse hemen gelip buraya yazmak istiyor insan:((

Back
X