"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim bu sabah kötü bir haberle uyandık bizim dükkana otobüs girmiş .birkişi öldü yaralılarda var .moralim çok bozuk eşimde çok kötü .ölen kişi ordan biresnaf .yani tanıdık.off çok kötü bişey .otobüsün freni boşalmış .ağaçları kırmış .ya kızlar bizim dükkan kapalıydı yani kepenkler inikti ya gündüz olsaydı kepenk olmuycaktı .koca cam var patlıycaktı .ay sabahtan beri çok kötüyüm aklımdan çıkmıyo yaa ..mafoldumben

derinim evet sorun var sitede .buarada geçmiş olsun demişsin çok saol bitanem .boynum hala aynı ama onu unuttum bu olaydan dolayı..
napıyosun tatlım?

ben pek iyi değilim bu sabah kötü bir haberle uyandık bizim dükkana otobüs girmiş .birkişi öldü yaralılarda var .moralim çok bozuk eşimde çok kötü .ölen kişi ordan biresnaf .yani tanıdık.off çok kötü bişey .otobüsün freni boşalmış .ağaçları kırmış .ya kızlar bizim dükkan kapalıydı yani kepenkler inikti ya gündüz olsaydı kepenk olmuycaktı .koca cam var patlıycaktı .ay sabahtan beri çok kötüyüm aklımdan çıkmıyo yaa ..mafoldumben
ayy deme yaaaa ebrarım çok üzüldün cnm yaa...:çok üzgünüm: ölen kişiye Rabbim rahmet eylesin ailesine sabırlar versin ne feci bi ölümm offf çok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum...çok geçmiş olsun canım.Allahım eşini korumus..ya dedigin gibi dükkan açıkken olsaymış düşünemiyorum Allahım sen büyüksün...keşke ölen olmasaymış ama vaade doldumu dinlemiez cnm..çok fazla üzme kendini.gelen de mala gelsin cnm benim:((

canım ya çok saol tabiki insan malı düşünmüyo hiç .keşke ölüm olmasaydı .allah ailesine sabır versin .eşiminde morali sıfır birazdan gidicem yanına .sabah oraya gitmeme izin vermedi zaten çok karışıkmış oralar .gece yanlız olucak oyüzden gidiyim diyorum..

EBROŞUM ay çok üzüldüm canım ya görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek allah eşini sana bağışlamış bi fakire sadaka verin ölen kişiyede allah rahmet eylesin
sanada geçmiş olsun tatlım geçen yaz benimde boynum tutulmuştu tam 12 iğne yedim de öyle geçmişti ayy bilirim acısını kas gevşetici hap varsa iç birde onların kremi oluyo onunla ovup havlu ile sar sıcak tut o zaman iyi geliyo

ya şu hayat okadar boşki eşini işe yollarsın ölüm haberi gelir .allahım ani ölüm acısı yaşatmasın .sabır versin ölen abinin ailesine .neyse sizinde canınızı sıkmayım .hiçbiyerde duramıyorum inanın .tuhafım bugün ...

bersum saol canım allah razı olsun .görünmez kaza işte .şükür bizimkilerde bişey yok .ama ölende candı işte .rabbim bidaha yaşatmasın ..
canım boynum biraz daha iyi dediğin gibi bengay sürdük dün akşam sonra sıcak havlu koyduk .busabah yine kötüydü .öğlene doğru açıldı biraz.sanada geçmiş olsun tatlım çok zor evet bana sık oluyoyaa .

YOK BERSUM AYIN BıRıNDEN SONRA BAŞLICAM KISMETSE..SEN NAPTIN CANIM ıYıMıSıN BıRAZ?

ebrarım yaaa:(şimdi haberlerde gösterdi olayı çok üzücü ya:(ölen adamıda gösterdi.ama dükkan falan görünmüyodu kuşum.arabaların içine dalmış gösterdi.freni boşalmışş:(

makbuş ordamısın canım?
burdayım canım yaa çok üzüldüm canım benim Allah korumuş ya içerde olsaydınız offf :((((

sitede bunalıma girdi galiba sapıttı :)) ebrarcım geçmiş olsun allah eşine ve sana sağlık versin rabbim eşşini sana ve olacak bebeblerinize bağışlamış ne dicem bak hepimiz için geçerli bu sadaka verelim büyük olmasına gerek yok bi fakire bi çocuğa verilen 1 milyon bile başımıza gelecek büyük kaza ve belaları def eder hoş siz zaten yapıyosunuzdur ama öylesine dedim sadakanın büyüğü küçüğü olmaz insan belki az bi şey vermek istemez ama büyüğede gücümüz her zaman yetmez benim annem bi kavanozu sadaka kavanozu yaptı hani bakkaldan marketten pazardan kalan bozk paralar varya onları atar o bayağı bi birikince tümletir bi fakire verir bunları yazmamda bilmem bi sakınca varmıdır ama birbirimize hertürlü paylaşımda bulunduğumuz için yazdım RABBİM tüm insanlığı görünür görünmez belalardan korusun amiiiin

Back
X