"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım ben sana koy demedimki .burdaki hiçbir arkadaşada demedim şimdiye kadar .kusura bakma olurmu .

yo yo sana demedim hani ben resmini koy diyom ya hani koymasam olmaz diye düşündüm ne kusuru canım aşk olsun ayrıca valla seni tahmin etmiştim sanki içime doğdu valla

canım saol anlayışın için burdaki bütün arkadaşlarım bilir hiç koymadım resim .ama onlar beni msnde görüyolar zaten.
buarada hislerin kuvvetliymiş canım..

kızlar ben çıkıyorum ezel başladı onu izliycem .sonrada eşimin yanına gidicem..
iyi akşamlar arkadaşlar

kızlar mrb nasılsınız
EBROŞUM canım çok geçmiş olsun rabbim sizi korusun inş bi verdiginiz varmış allah tan yaa ölenede allah rahmet eylesin inş canım kib
makbuşum sen nasılsın biraz daha iyisin galiba sorunlar hep var işte insan heran herşey yaşıyor rabbim yeterki saglık versin
kızlar bende ii degilim ateşim var halsizlik var terliyorum durmadan bogazım agrıyo dr a gitmedim evde bişeylerle atlatmaya çalışıyorum dünden beri devam ediyo bakalım allah sonumuzu hayır etsin inş
derinim iş bulmuşsun tatlım ohh çok sevindim hayırlı olsun artık tatlı alırsın canımbizee emii..
richim sen nasılsın canım geçtimi hastalıgın inş iyiisindir

herkese ii geceler kib öpüyorum biraz ateşim yükseldi gibi offfff yaa neyse hadi öptm sizleri görüşürüz

kızlar mrb nasılsınız
EBROŞUM canım çok geçmiş olsun rabbim sizi korusun inş bi verdiginiz varmış allah tan yaa ölenede allah rahmet eylesin inş canım kib
makbuşum sen nasılsın biraz daha iyisin galiba sorunlar hep var işte insan heran herşey yaşıyor rabbim yeterki saglık versin
kızlar bende ii degilim ateşim var halsizlik var terliyorum durmadan bogazım agrıyo dr a gitmedim evde bişeylerle atlatmaya çalışıyorum dünden beri devam ediyo bakalım allah sonumuzu hayır etsin inş
derinim iş bulmuşsun tatlım ohh çok sevindim hayırlı olsun artık tatlı alırsın canımbizee emii..
richim sen nasılsın canım geçtimi hastalıgın inş iyiisindir

herkese ii geceler kib öpüyorum biraz ateşim yükseldi gibi offfff yaa neyse hadi öptm sizleri görüşürüz

canım benim gelmişsin kaçırdım.sagol hayatım yaa.bakalım hayırlısı.aralıkta başlıcam kısmetse kuşum..geçmiş olsun sanada ya noldu öyle ateşin yükselmiş off:(
tatlı alırım tabi sen iste cnm benim:)

bebişim yazdım msj sana.yatıyom ben kuşum.uykum geldi.kociş yattı zaten.kızıcak şimdi.sabah kalkamadım bide:(((iyi geceler canım.

Back
X