kızlarrrr ben hakikaten kapmışım şifayı yaa mafoldumbenpazara gidip geldim yukardaydım bu saate kadar bianda başım dönmeye başladı(( zor attım kendimi eve size haber vermek istedim biraz uzanıcam öpüyorum çok
cnm çok geçmiş olsunn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr ben hakikaten kapmışım şifayı yaa mafoldumbenpazara gidip geldim yukardaydım bu saate kadar bianda başım dönmeye başladı(( zor attım kendimi eve size haber vermek istedim biraz uzanıcam öpüyorum çok
canım bende anadolu yakasındayım .doktorum kadıköyde .zeynepkamilin doktoru .ama ben muayenehanesine gidiyorum .hastane düşünüyosan okonuda tavsiye edebileceğim biyer yok malesef..
anladım cnm bn hastane istiyorum özele yetişemem cnm ya ssk dan faydalanıcam inş oyuzden yanii
günüm inş hamişsindir kıss halay çekeruk walla hee hemde ne halayy hee
gıdıp on bılgı sahıbı olmanı çok ısterım çok duzenlı ve çok temiz bir hastene
sağol cnm ama bayan var mı orada
günüm alıntı yapıcaktım baktım silmişsin .neyse gelelim konuya bencehamişsin canım .içime doğmuştu ama bilmiyorum seni üzmemek için söylemek istemedim .inşallah yanılmıyorumdur ve hamişsindir .eğer öyleyse vay haline çok kızıcam sana bukadar kendini üzdüğün içinklava:
valla biran önce kan testi yaptırsanda halaya başlasak canım ..
evet var ama ınan doktor mukemmel bayanlığın ıle ılgılenmıyor bu konuda çok bayana gıttım ama bu doktor kadar acıklayıcı konuşan ve gelışmelerı tane tane analatan bırıne rastlamadım