"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kizlar yaa benim regle gunum bugunmus, esimle baktik takvime fransizca gunleri karistirmisim yarin sanmisim ama eminiz bugunmus regle gunum. boylelikle biraz daha umutlandim. gerci boyle seyler yaziomda kendi dedigime inanniyorùuyum bilmioùm salaklastim:))
kizlar kafanizi sisirdim korku saskinlik suphe ya nasil mumkun die inandigim anlarda Allahim cok sukur deyip agliom inanmadigim anlarda da yaaa hem reglem gelmiyor hem test supheli vs vs kan testine gidicem sabah, Insallah kimyasal gebelik falan degildir..;

kizlar yaa benim regle gunum bugunmus, esimle baktik takvime fransizca gunleri karistirmisim yarin sanmisim ama eminiz bugunmus regle gunum. boylelikle biraz daha umutlandim. gerci boyle seyler yaziomda kendi dedigime inanniyorùuyum bilmioùm salaklastim:))
kizlar kafanizi sisirdim korku saskinlik suphe ya nasil mumkun die inandigim anlarda Allahim cok sukur deyip agliom inanmadigim anlarda da yaaa hem reglem gelmiyor hem test supheli vs vs kan testine gidicem sabah, Insallah kimyasal gebelik falan degildir..;
günümm yine kendi kendine kuruntu ediyon :mymeka:bırak kötü düşünceleri sabah ola hayrola demi inşallah Rabbim yüzünü güldürücek canım

inşallah güncüm pozitifi göreceksin yoksa sevilimi doğuma aldılarda sana dua mı etti bak hemen kabul oldu duası....

günüm yaaa bende kızacam ama makbuş gibi heeee:oklava: bi olumlu düşün be bebişim..hemen kimyasala bagladın olayı sus iyisini düşün canım benim.eger gerçekten varsa Rabbim inşallah bu defa korur onu canım benim..iyi düşün iyi oldun.Şeniz

ben geldim makbuşummmm:)))sen msj yolladıgında yeni giriyodum.kociş kapatmıştı yatalım dedi ama ben üzüldüm az bakayım dedim noooluuurrrrrr :çok üzgünüm:tmm tmm dedi bak biraz yatarız 12 olmadan:)))

kızlar site sorunlu..uykumda geldi..bersum ebrarım makbuşum günüm sizi görmüştüm çevrimiçi olarak..iyi geceler..inş yarın bayram yapıcaz burda...tatlı rüyalar.:Saruboceq:Şeniz

oyy kıyamam sana derinimm tamam bitanem bende yatıyorum zaten site canımı sıktı yine..
inşallah günüm güzel haberlerle gelicek

kizlar evet site sorunlu ben de yatayim uyurken dusunem azcik da:)) sabah teste gidecegim ama sonra disarda isim var zaten sonucu da sizde yedi saatiyle ancak verirler once olursa hemen yazarim. harbi sevilim dua mmi etti acaba:)) sevil girip bakarsan daha kesin degil sen yine de duani et bacim ne olur:))

kizlar uyuyamadim sinirlerim bozuldu birden ya ben hamileysem diye korktum aslinda tabiiki hamilelege acayip sevinirim hamileysem kaybedersem yine diye korktum:(( gayet de daha kesin olmadigina cok soguk kanlilikla farkinda olmama ragmen. bu seferde bir gun hamile kalirsam bu korkularla nasil basa cikarim diye korktum. kisacasi korkuyorum iste hamile olmasam bile ihtimalinde bile korkuyorum. Rabbim cok buyuk her verdigi dertte de sevinctede bir hayr vardir bunlari bilen bir insan olmama ragmen korkuyorum. sanki ben saglikli tasiyamam benim yuzunden bebege bir sey olur gb korkular. siz yokken yazayim da dayaktan kacayim:)) hamile kalmak icin cektigim acilardan sonra buna korkmam bile kendime kizmama yetiyor ama iste olanlardan cok etkilenmisim. elimde degil kizlar.
ah canlarim Allah hepimizin yuzune baksin, artik hic uzulmeyelim bu konularda saglikla hepimiz yavrularimiza kavusalim. ben her zaman hepimizi dusunuyorum bu konuda sadece kendimi degil cunku yasayamayan bilmez cektiklerimizi, cok sukur saglikliyiz hepimiz eslerimiz de ama bu hasret de baskaymis be kizlar. bizi biz anlariz.
ben de su an hamile degilsem bile (inanin olmama ihtimali mi nedense acayip ciddiye aliyorum ve uzmuyor bu beni) bir gun hepimiz anne olacagiz buna da gonulden inaniyorum. burda nerdeyse hepiniz icin bunu tek tek hep hissettim. bir gun bizde bebeklerimizden konuscagiz, bakin Allah'in izniyle sevilcigimiz gelicek haftaya oglusunun onu uyutmadigi dertlerini yazmaya hepimiz bir gun yazacagiz ama yine de bu gunler cok zor. iyiki birbirimizi bulmusuz.

kizlar uyuyamadim sinirlerim bozuldu birden ya ben hamileysem diye korktum aslinda tabiiki hamilelege acayip sevinirim hamileysem kaybedersem yine diye korktum:(( gayet de daha kesin olmadigina cok soguk kanlilikla farkinda olmama ragmen. bu seferde bir gun hamile kalirsam bu korkularla nasil basa cikarim diye korktum. kisacasi korkuyorum iste hamile olmasam bile ihtimalinde bile korkuyorum. Rabbim cok buyuk her verdigi dertte de sevinctede bir hayr vardir bunlari bilen bir insan olmama ragmen korkuyorum. sanki ben saglikli tasiyamam benim yuzunden bebege bir sey olur gb korkular. siz yokken yazayim da dayaktan kacayim:)) hamile kalmak icin cektigim acilardan sonra buna korkmam bile kendime kizmama yetiyor ama iste olanlardan cok etkilenmisim. elimde degil kizlar.
ah canlarim Allah hepimizin yuzune baksin, artik hic uzulmeyelim bu konularda saglikla hepimiz yavrularimiza kavusalim. ben her zaman hepimizi dusunuyorum bu konuda sadece kendimi degil cunku yasayamayan bilmez cektiklerimizi, cok sukur saglikliyiz hepimiz eslerimiz de ama bu hasret de baskaymis be kizlar. bizi biz anlariz.
ben de su an hamile degilsem bile (inanin olmama ihtimali mi nedense acayip ciddiye aliyorum ve uzmuyor bu beni) bir gun hepimiz anne olacagiz buna da gonulden inaniyorum. burda nerdeyse hepiniz icin bunu tek tek hep hissettim. bir gun bizde bebeklerimizden konuscagiz, bakin Allah'in izniyle sevilcigimiz gelicek haftaya oglusunun onu uyutmadigi dertlerini yazmaya hepimiz bir gun yazacagiz ama yine de bu gunler cok zor. iyiki birbirimizi bulmusuz.

güncüğüm cok sagol cnm ıyı dıleklerın ıcın aynı seylerı bende bızde paylasıyoruz ınankıvereliniortakınan yürekten ıstıyorum umarım hamılesındır korkma yüce rabbım bu sefer yanında olcak cok güzel bı 9ay gecırıceksın :Saruboceq:kendını yıpratma olucak ya allahın ıznıyle:Saruboceq:senı cok sevıyoruz:asigim::1hug:

ebrar yaw heyacani bile guzelmis gecen richim de oyle demisti kizlar soyle anlatayim test cok silik ama sanki varla yok arasi. ve ustunden vakit gecince bir gece belirmis, yine yaptim bu seferde test yeri sanki bellli renk yok. geceden kaldan da renk incecik oysaki daha kalin arti cikmaliydi. bir de testte on dakikadan sonra bakmayin dio ben ertesi gunu bakiom.

ay acıl toplantı demıssın ben yoktum:1no2::lepi:ay güncüğüm heyecanı bıle güzel ama ınsallah hamılesındır bak gününde gecmıs cnm sana dua etcem bgn cok cok:Saruboceq::Saruboceq:umarım kan testın süper cıkar cnm ay allahım sen büyüksün :Saruboceq::Saruboceq:

günnnnn delüüüüüüüü:))))seni düşünmekten rüyamda gördümmmsırnaşık şey herkes sevgilisini düşünür uyuyamaz ben seni düşündüm uyku girmedi gözüme vallaha diyom bak:)))sonra tam dalarken elektrik gitti acaip korktum.kocişi kaldırdım mum yaktıkkaydirigubbakcemile3sonra uykum iyice kaçtı.giriyim dedim belki makbuş yada gün yada birisini bulurum belki dedim misafir olarak girdim topice ama kimse yoktuuu:((((
tam ben gitmişim 15 dk sonra gelmişsin günüm:)birde rüyamda gördüm seni tek hatırladıgım yüzüme gülümsedigin..ama sanki birsürü şey görmüşümde hatırlamıyor gibiyim..bende böyleyim rüyalarımı zor hatırlıyorum.bişy olması lazım aklıma gelmesi için o rüyayı hatırlata:)neyse çok çene yaptım.anlayacagın günüm cidden dün yattım içimi bi sevinç kapladı...hepimizi düşündüm sonra.ceylanı,makbuşu,ebrarı,gökçemi,senamıı diger tüm kızları adı aklıma geldi hepsinin.hepimiz bigün hamile olup degişik bi topic açık orada konuşucaz dedim kendi kendime:emir_bebek:
günüm canım benim.seni çok iyi anlıyorum..önceki kayıptan sonra böyle düşünmenide normal karşılıyorum.kızmadım.bende olsam düşünürdüm kii ben kendi düşügümden sonra çatlama ignesiyle kaldıgımı sanmıştım testte silik çizgi görüp(tabi ignede hcg oldugunu sonradan ögrendim)...o zaman buraya konu açmıştım "ya yine kaybedersem"diye...bu yüzden seni çok iyi anlıyorum..ama düşünmemeye çalış canım..varsa eger Allahın iziniyle çok saglıklı geçen İNŞALLAH ...seni çok seviyorum...
mektup gibi oldu nankaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINNNNNN riiiiççç orda mısın kısssssssssŞeniz

Son düzenleme:
günaydın hanımlarr
günümmm kıyamam sana canım emin ol senin gibi ilk tecrübesi kayıpla sonuçlanan herkes aynı korkuları yaşıyor ben bile istediğim kadarda istemiyorum..ama hayırlısı değilmi ne yazıldıysa onu yaşamak zorundayız.elden gelen tek şey dua etmek Rabbim hiçbirimize evlat acısı yaşatmaz inşallah

herkese günaydın
günüm can ım inşalah çoşturacan topic rabibm senin sabrının karşılığıı verecek inşalah sana bi+r daha öğle talihsizlikl+er yaşatmaz canım

Back
X