"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iiyim derincim evt bende biray öle ateşim düşmüştü gelicek dedim ama gelmemişti bencede alakası yok.

yellowcum benimde rahim arkaya donuk ne olmuski inanma oyle duydugun sacmaliklara tamam zor hamile kalmistim ama rahimle hicbir ilgisi yoktu dedi doktor.
kizlar tum guzel yazilariniz icin sagolun, guzel bir heycan oldu bana da ve sagolun size de. uzulmedim kizlar canimiz sagolsun.

yellowcum benimde rahim arkaya donuk ne olmuski inanma oyle duydugun sacmaliklara tamam zor hamile kalmistim ama rahimle hicbir ilgisi yoktu dedi doktor.
kizlar tum guzel yazilariniz icin sagolun, guzel bir heycan oldu bana da ve sagolun size de. uzulmedim kizlar canimiz sagolsun.

canım herşey kesinleşmiş gibi konuşuyon.ateşe bakıp öyle düşünme hemen...yoksada gelsin tabi sıkmasın seni ama.inşallah var ve sen yanılıyor olursun.hayırlısı artık kuşum.beklicez napalım..

kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum.kardeşimle çarşıya gidicez.bişyler lazımmış alıncak.bende hava alırım bari sıkıldım şimdi...öptüm hepinizi.günüm inşallah regl olmayacan canım.olursanda canımız sagolsun dimi ama...heyecanı bile güzel dedigin gibi.öptüm hepinizi.çıkmadan bi bakarım yine.

sagol derincim evet bugunde durayim amaaan kizlar bosverin cidden uzulmedim olmasi tuhafti zaten, kaybimdan beri hormonlarimin duzeldigi ilk aydi, ilkte tutturcaz!!! pehh!!! bir gece aa ilk denemede tuttuuuuuuuuuuu diyen karilar gb hissetmek guzelmis gerci:))
iyiyim guzeller, derincim seni de uykusuz birakmisim neyse gunun sendeki nazi olsun bu da:))
ben de gidip uyuyacagim kizlar cok uykum var. cok opuyorum hepinizi, ..cok sagolun iyiki varsiniz.

güle güle derinimm kolay gelsin size bende çıkıyorum uzanıyım biraz öpüyorum sizi çok günümmm ben hala umutluyum tatlım inşallah gelmicek kırmızılar

loçkam değişklik olır vallahi sters atarsın loçkam benim yerimede gez dolaş
günüm temenim inşallah beklediğin adet tarihi gelmez beişin sana süpriz yapar

kızlar izninizle çıkıyorum ben.sagolun öptüm hepinizi..
günüm iyi bak kendine canım.herşeyin başı saglık...seni seviyorum.
sevalim makbuşum hoşçakalın kızlar.

kizlar yazdim ciktim yatmadan wcye gideyim dedim gelmis kirmizi kart!! neyse iyiyim ama ilk soku atesi olcunce yasamistim kirmizilar agir gelmedi:))
site sorunlu kizlar zaten acayip de uykum var hemen cikip yaticam. sagolun her sey icin.

günaydın kızlar nasılsınız ben bu günde gelemicem eşim evde canım çoooook sıkkın kurs arkadaşlarıma fac ten ulaştım ikisi hamile birinin kızı olmuş ben ise onlar adına çooook sevinsemde içim resmen acıyo öyle bi hale geldimki artık görüşmek bile istemiyorum ALLAH ın zoruna gitmesin ama çooooook üzülüyom benim bebeğim ne zaman olacak bana dua edin kızlar yaaaa

uaranaycım hoşgeldin asılsın canım elbet ir gün seninde beişin olur canın sıkma ne yapalım elden ne gelir

kızlar mrb nasılsınız bende halen düzelmedim yaa dr gittim bugün 10 tane igne verdi soguk algınlıgı verdi vs.. iştebronşit dedi yoladı eve:) neyse ateşim var ve terliyorum durmadan bogazımdaki yanık halen geçmedi bakayım sizlere dedim ama kimseler yok
sevalim kk dasın galiba ama topikte degilsin datlım neyse konuşamıyıcaz galiba siteedde sorun var galiba bide agır ilerliyor
günüm gelmiş kırmızı lar ama rabbim büyük birgün beklerken gelmiyicek ve bizde anne olucaz hayırlısı ile kib
ebroşum sen nasılsın canım toparladınız mı biraz kendinizi inş eşin daha iidir canım
makbuşum keyfin ii dir inş canım üzülmüyosundur inş kib öpüyorum seni
derinoşşş naber datlum
richim sen nasıl oldun kuşum inş daha iisin
kızlar hepinizi öpüyorum
aglama nerelerde yaa keyfi yoktu onunda en son konuşursanız slm söleyin onada
bersum napıyo acep okuldan fırsat bulamıyo datlum galib aa kib fıstıkım çok yorma kendini ...
gökcedoşşş kaçarrrrrr..................

sevalim iyiyim canom nolsun işte hastalıkla cebelleşiyorum yaa off sen iyimisin canım ya altta görünmüyon sen ama(

gökçem ay kıyamam geçmiş olsun canım allah beterinden korusun
neler yapıyon daha ya ağlama yok ya çok zor dönemler geçiriyo bende çok merak ediyom yaaaa

selam kızlar ben geldim..
günüm canım benim...riçte de kendime sinir olmuştum bu testlere inandıgım için şimdide oldum:((bi daha kan testini görmeden ne kendiminkine inanıcam nede başkasınınkine...kendimi kötü hissediyorum sonra..
üzüldüm günüm çok üzüldüm hemde ...ama bigün üzülmeyecez canım...anne olucaz elbet.ama sabahta dedigim gibi şu salak testlere takılmayalım artık iyice iki kırmızı çizgigyi görmeden:((inşallah dedigin gibi iyisindir canım...takma sakın kafana alıştık artık:))beklemedigimiz bi zamanda helloooo diicek bizim sıpalar:))

gökçem canımm nasılsın..ben iyiyim kuşum.yorgunum sadece..kardeşçigimle hep bişyler buluyoruz dışarı çıktık tuanaya mont baktık..huysuzlandı çok kopardı bizi yollarda.hiç yapmazdıı öyle oysa...
sanada çok geçmişler olsun bebişim dikkatli ol canım...bol bol vitamin al.bogazında kötüymüş:(off hepimizde bi sorum..neyse Allah beterini vermeye.öptüm kuşum senide.

Son düzenleme:
sevalim ya kk agır canım ben çıkıyorum kib öptm
makbuşum sende hoşgeldin ama daha duramıyıcam yemek işi halledicem kib öptm

Back
X