"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mrb kızlar nasılsınız birkaç gündür topiğe giremiyorum çünkü maalesef bende bu grip salgınına yakalandım geçmişte yzdıklarınızı okumaya çalıştım ama sonra vazgeçtim derincim geçmiş olsun biran evvel adet olsan bari rahatlarsın güncüm sende üzülme inşallah rabbim hepimize kısmet edecek bigün ümidini yitirme bak ben sizler sayesinde umutlandım bana moral oldunuz bu arada kızlar benim göğüs ucum çok ağrıyo birazda koltuk altlarım biraz canım sıkıldı:sm_confused:

nerdesınız kızlar
günüm saglık olsun cnm benım hayırlısı olsun ya az kaldı cnm ya bızım ıcınde yanıcak elbet o ısık yeterkı bız kendımızı salmayalım:1hug:
esencıgım gecmıs olsun cnm benım aman dıkkat et ben 9gün cektım o grıbı üstelık bana domuz grıbısın bıle dedıler bol bol dınlen cnm
derınım cok sevındım cnm senın adına hayırlı ugurlu olsun bıtanema.s.

nerdesınız kızlar
günüm saglık olsun cnm benım hayırlısı olsun ya az kaldı cnm ya bızım ıcınde yanıcak elbet o ısık yeterkı bız kendımızı salmayalım:1hug:
esencıgım gecmıs olsun cnm benım aman dıkkat et ben 9gün cektım o grıbı üstelık bana domuz grıbısın bıle dedıler bol bol dınlen cnm
derınım cok sevındım cnm senın adına hayırlı ugurlu olsun bıtanema.s.

sağol canım yrn doktora gitcem ya benim göğsüm ağrıyo canım sıkkın koltukaltımada vuruyo mafoldumben

huu hanımlar selam yatmadan bakim dedim dedim valla kırılıyom hastalıktan o bilem dengesiz bi tutuyo bi tutmuyo :))) neyse uyku tutmazsa gelirim yinr öpüldünüz kocaman
bu arada bayan chillage casusluk yapmaktan vazgeç annene şikayet ederim seni aaa yaşın tutmuyo bikerem gezme buralarda:oklava:

makbus kacma casus kım ayolkaydirigubbakcemile3
ya esencıgım umarım gecer cnm ya

Hahaaahaa sengözlerimebaksanab o kadarda dikakt etmiştim online misin die tüh deşifre olduk :1ninca:

esende cıkmıs ıyıgceler dılemeden :umursamaz:bende cıkım barı ıyıgeceler:gitme::a015:

Hahaaahaa sengözlerimebaksanab o kadarda dikakt etmiştim online misin die tüh deşifre olduk :1ninca:
yaa ben bianda yakalarım böylee delü seni uğrama buraya bak seni şikayet ederim kaydirigubbakcemile3
ben aradakı espırıyı anlamadım yahuakannehir
canum kendileri benim bir nevi kuzenim olur :)) yolunu şaşmış heral beni takip ediyor aklınca

Back
X