"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kızlar bugün baya fena oldum okula gitmedim dr gittim faranjit olmuşsun dedi bir sürü ilaç verdi sanki üstümden tır geçmiş ya da bi araba dayak yemiş gibiyim her kemiğim ağrıyor raporluyum yarında gitmicem iyice dinleneyim bakalım
günümün sonucunu merak ettim onun için girdimmm

selam kızlar bugün baya fena oldum okula gitmedim dr gittim faranjit olmuşsun dedi bir sürü ilaç verdi sanki üstümden tır geçmiş ya da bi araba dayak yemiş gibiyim her kemiğim ağrıyor raporluyum yarında gitmicem iyice dinleneyim bakalım
geçmiş olsun bersum yaa ay dökülüyoz hepimiz :(( Allah acil şifalar versin canım benim

bersum çok geçmiş olsun canım .dikkat et kendine bol bol dinlen fıstığım..
makbuşum saol hoşbuldum cano..

mrb kızlar nasılsınız birkaç gündür topiğe giremiyorum çünkü maalesef bende bu grip salgınına yakalandım geçmişte yzdıklarınızı okumaya çalıştım ama sonra vazgeçtim derincim geçmiş olsun biran evvel adet olsan bari rahatlarsın güncüm sende üzülme inşallah rabbim hepimize kısmet edecek bigün ümidini yitirme bak ben sizler sayesinde umutlandım bana moral oldunuz bu arada kızlar benim göğüs ucum çok ağrıyo birazda koltuk altlarım biraz canım sıkıldı:sm_confused:
çok sagol canım.sanada çok çok geçmiş olsun valla yaaa üzüldüm şimdi.dikkat et kendine..
nerdesınız kızlar
günüm saglık olsun cnm benım hayırlısı olsun ya az kaldı cnm ya bızım ıcınde yanıcak elbet o ısık yeterkı bız kendımızı salmayalım:1hug:
esencıgım gecmıs olsun cnm benım aman dıkkat et ben 9gün cektım o grıbı üstelık bana domuz grıbısın bıle dedıler bol bol dınlen cnm
derınım cok sevındım cnm senın adına hayırlı ugurlu olsun bıtanema.s.
sagol fıstıgım inşallah iyi olcak benim için yaa:))sen iyisin inş?
ayy cnm yaaa faranjitmiymiş çok geçimiş olsun bebegimm iyi bak kendine.durun msn e geliyom az:))

kızlar merak ettirdim kusura bakmayın.tam girdim yazdım elektrikler gitti canlar...
öptüm hepinizi.msn de sohbete kalmak isterdim ama yatmalıyım..hepinizi çok öpüyorum...
yarın anca akşam girerim işten gelince:))hoşçakalın...
sevalim şok olcak şimdi:)))sevoşşş bak siftahını şimdiden atıyom loçkam.sanada banada hayrlı işler:)))

oy bitanemm çok mutluyum senin adına inşallah bu mutluluğun bebişinle daim olur iyi geceler aşkitom

günaydın güzel bir günle
loçkammmmmmmmm çok güzel bir haber bu ya rabbim gönlüne göre verdi işte derinoşum çok mutlu oldum kız loçkam işkadını oldun hayırlı olsun sana uğur bol şanslar getirir inşalahhhhhhhhh keşke net olsaydı iş yerinde loçkam siftahımıda attın teşekür ederim sen şimdi sdiftah yapmışsındır bende sana ataıyom aha atım berekwetli bok kazançlı günler öptümmmmmmmmm

makberim kuşum iyisi demi açılışı sen veya loçkm yapardınız loçkamın kulakları çınlasın

günaydın kızlar ohh bugün uyuyabildiğim kadar uyudum iyi de geldi biraz üşüme dışında bişeyciğim yok gibi görünüyor..

Back
X