"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bak nasıl sapıttım uykum geldi eşimde daha grlmedi gözlerim çift görüyo artık aaaah benim arkadaşlarımda hamile hele birinin kızı olmuş şeker gibi anlatamam bana sordu sende yokmu diye cevap vermedim kıza insanlara sebepleri anlatmak sıkıyo artık beni

kızlar ben kaçıyorum artık uyku basturdı sabaha temzilik var sonra misafir gelecek baya yoğunum dinleneyim artık
hepinize iyi geceler
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

yok cnm ya çıkmadım.hoşgeldin.işlerim varda sacımı kuruttum falan.sirkeli suyumu yaptım..sen napıyon gececisin bugün?

kızlarr bende yatıyım artık yaaa...görüşmek üzere..iyi bakın kendinize.işten dolayı sık giremiyorum artık biliyosunuz..bugün kalmamın sebebide yarın pazar olması.geç açıcam çünkü.öptüm hepinizi ALLAHA EMANET OLUN.

akannehirakannehirkafamçokkarıştı
selam hanımlar kimse gelmemiş şaşırdımmm.
herkes iyidir umarım güzel bir pazar diliyorum..
sevalim sen buralardasın galiba nasılsın tatlım?

kızlar nerdesiniz yaa ?
ya buarada sevilimi merak ediyorum kapsama alanı dışı yazıyo .neden acaba ?inşallah doğumu sağlıkla gerçekleşmiştir ..

selam fıstıklar iyi pazarlar herkeslere haber vermek için geldim kocişle dışarı çıkıcaz akşam gelirim öpüyorum sizi

ayy benimde her işim duruyo mutfağı toparlamam lazım yemek yapmam lazım eşim 5 de nöbete gidecek akşama misafirim gelecek
çayın yanına bişiler yapmam lazım ama ne yapacağıma karar veremiyorum
sizden fikir alıyım bari bayanlar :hulya:

aysecim evet bayram alışveişne gitiler heralade canım
ev işi hiç bitmiyo valalhi bende bilmiyom akşama ne pişireyim
vanım valahi pratik şeyler yap biir tatlı bir tuzlu yap simit yap tuzlu olarak rulo pasta yap yeter

Back
X