"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum beni eklemişsin sağol birtanem...

gökçecim öğrt günü kutlaman için sağol birtanem...

kızlar nerelerdesiniz
ya nie şey soracam daha adetime 5 gün var dün koyu renkte kahverengi bir akıntım oldu kesildi

senacım sağol caım rabim sanaa inşalah tez zamanda nasip etsin canım öptüm kb
nuranaycım kız kaçma dur

selam fıstıklar ben geldim yaa sabahtan beri kuafördeyim saçlarımı yine boyattım :))) beğendim bu sefer güzel oldu..
bersucum hayırlı yolculuklar canım iyi bayramlar..
senamm bende seni çok öpüyorum bitanem.
sevalimmm senaya katılıyorum bi test yaptırsana tatlım yaa
semacım büyük gün bugün demek canım inşallah güzel sonuçlarla geliceksin

makberim canım oh iyi etmişsin güle güle kulan sana uğur getirir inşlah canım öpüym seni hangi renge boyadıon gerçi sana her renk yakışır
mkaberim ypasamada çıkmaz ki canım ümidimde yok gerçi
brsucum adanaya gidiyomuşsun yolun açık olsuno canım çok öpoüyom kazasız belaszız giin gelim öptüm kocaman iyiy ayramlar

makberim canım oh iyi etmişsin güle güle kulan sana uğur getirir inşlah canım öpüym seni hangi renge boyadıon gerçi sana her renk yakışır
mkaberim ypasamada çıkmaz ki canım ümidimde yok gerçi
brsucum adanaya gidiyomuşsun yolun açık olsuno canım çok öpoüyom kazasız belaszız giin gelim öptüm kocaman iyiy ayramlar
sağol bitanem sarı yaptım yine :))yaa neden çıkmaz diyosun belli olmaz canım yaa
Merhaba arkadaŞlar ,

bende aranıza yenİ katıldım.
İnŞallah gÜzel haberlerİmİzİ burdan duyururuz.
TeŞekkÜrler...
selam canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

makberim iyiy etmişsin valalhi değişiklik olmuştur neyse bir ara sen de derinde remninzi çeker gösterirsiniz demi merak ettim çıkmaz makberim hiç öğle bir şey hiisetmiyom ki canom

çekerim tabi bitanemmm daha kokiş görmedi ne dicek bilemiyorum:)))
bekle bitanem o zaman 5 günün kalmış inşallah gelmez

sağol canım eşin görmedi daha sarı rengi seviyosa beğenir canımmerak etme evet bekliyeyim kısmet makberim sakinim ama yani geleceğinn biliyom canım
bayramda kocaelindesiniz demi

canım ben kaçıyorum müsadenle annemdeyim şuan kociş gelicek almaya eve gidince gelirim inşallah öpüyorum seni

Back
X