"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet hastayım ama mecburbir sürü ütü yaptım falan filan işte böyle bende değişen bişey yok arkadaşım doğum yapmış oğlu olmuş onunadına çoook sevindim ALLAh tüm bebelere sağlık versin

geçmiş olsun tabi biz yapmazsak kim yapacak allah sağlık sahat versin cümlemiz darısı bizlerin başına olsun

sağol canım valla hasta olmamaya çalış hrle bu grip insanı mahvediyo günde gelmiş hoş geldin kıss

slm güzellerrrrr
bende bugün güzelleştim kuaförde kaş yüz vs.. geldim evime yemegimi yaptım sonrada kk ya bakim dedim
senacım canım sagol sen nasılsın neler yapıyosun sevilden haber yok rabbim inş saglıkla kucaklamasını nasip etmiştir inş
sevalim kahve leken varmış hayır olsun canım yaa bende bitirdim temizligi bakalım ilk günü evimde olurum ikinci gün annemlerde olurum inş
bersum adanaya gittin hee neyse ben gelemiyom bu sene artık sen benim yerime de gez canım ii tatiller
ebroşum canım benim işler bitti datlum tek tatlı yapmadım onuda hallederim artık yarın
makbuşum saçlarını mı yaptırdın güle güle soldur emi tatlım
derinim naber canım inş adet sonunda tekrar yakınca miniginde gelir sana canım inş
nuruncum günümün dedigi gibi güzel bi dr bulursun inş canım eşinde destek olsa daha ii olur du ya neyse sen sıkma canını
günüm sen nasılsın canım biliyomusun bende burda hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum bizim morfoloji 1 o yüzden bu haberlrei alınca daha umutlu oluyo insan hayırlısı hakımızda inş
richim nerelerde ya kaç gündür girmemiş inş ii dir fıstıgım
aglamacım sen nasılsın inş çektigin sıkıntılar bian evvel biter canım kib
semacım seninde sonucun inş pozitiftif canı hakkında hayırlısı olsun inş canım
canim bak o hamilelik haberinde keciboynuzu findik fistik bir seyler anlatiyordu arkadas, ozelden bir mesal at bence o arkadasa, esi kac ay yemis ne yemis ayrintili yazsin sana. sperm evet basta insani korkutuyor ama okudukca aslinda ne kadar duzelebilen bir sorun oldugunu goruyorsun, biraz gayretle bak nasil duzelir ve bebisiniz hemencik gelir. :nazar:

selam kizlar ee bende bayram muhabetti yok tabii burda kukuman kusu gb bir basimayim. arkadasim bile yok :bbo: ee bebek de yok ulennnnnnnnn yokluk icindeyim :çok üzgünüm:

günüm hoşgledin nasılsın canım günüm doğru diyo gökçem bir sor arkadaşa bilgilendirir canım inşlah beişinde gelir gökçoşum

ama keyfim yerinde kkdan ne guzel hamile haberleri var bizim gb uzun sure bekleyenlerden:)) haaa kizlar googledanbir sey araken hep bizim yazilar cikiyor, ulennn aleme konusuoz burda farkinda degiliz :tomato:

günüm tek sen de yanlız değilsin bende tekim müşterilerde yok şimdilik inşallah birdahaki bayramlarda hepimizin kucakları dolar yarabim mübarek bu günde dularımız kabul et

ooo benim eşimin cebinden fındığı fıstığı cevizi hiç eksik olmaz o almasa bile anası fındıkları cevizleri kırar kırar cebine koyar 160 milyona bi karışım yaptırdı bi bitkisel ilaç hap olarak içiyo ama gözle görünür bi yükselme yok sayı kadar morfolojide önemli keçiboynuzu pekmezide iyi kimden bahsediyonuz bilmiyom ama sigara varsa bıraktırsın eşine benimki alırdı ben kırardım gözünün önünde kafasını didikliye didikliye bıraktırdım ya herşey bi sebebe bağlıda biz aciziz hele ben çok karamsarım hangi dr dinlesem diyoki kafada bitirceniz diyo o nasıl olacaksa..

canım iiy ediyo faydası oluyo nuranaycım benimkide içiyo malesef
evet relax olamalıyız rahat kafa sakin gerçekten bwen inanıyom

ha seval sizdede öyle bi sorun var dimi bana ne içtiğini özelden yazsana drmi verdi ilaçmı bitkisel bişeym
i???

ay kafada bitmez olay daha demin baska bir basliga yazdim bunu, ama bazen azalir bir de tup bebek fikri falan bazen rahatlatir benim hamile kaldigim ay bunlar olmustu da ondan yaziom bunlari. simdi yine tup bebek fikrine dondum iki gundur pek bir rahatim hatta "amaaan biktim tupcu olur benim bebekler ne yapiim diyorum" bakalim etkisi olucak mi bu dusuncenin.
ya bir de kizlar ne yapalim olmazsa da olmaz aslinda biz manyagiz sanki bebeksiz tek kadin biziz dunyada, Rabbim hayirlisiysa versin, demeliyiz. gerisi bos sanki.

gün haklı kimi görsem belli etmiyo yada onlar için fark etmiyo onlarda kkya gelseler bak nasıl umursuyolar gör :)))

canım varikosel amaeliyat oldu eşim bu 5. ayımız eşimin her şeyi çok şükür normale döndü doktor verdi
doktor vermeden kulanmasın çünkü daha kötü olabilir istersen vereyim

kizlar esim isten gelmek uzere yemekle ilgileneyim. adam bikti beni bilgisayar basinda gormekten iptal ettirecegim interneti diyor zaten tup bebek yaparsak o aylar interneti kestirecegim dedi:((
opuyom hepinizi.

Back
X