"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hmmm anlamış gez sende ne evde oturuyosun orda temelli kalcanızmı yoksa dönüş olcakmı banane dimi ama merak ettim

arladaşlarım rahat olaım bence takmaylaım o zaman valahi hemn gelir bişlerimz bir arkadaş sterseten 6 yıl hamile kalamış sonra boş vermiş hemn kalmış

yo seval sandımki bitkisel benimkine niye ilaç vermiyolar kaç tane uzman ürolağa gitti gerek yok dediler nasıl olmaz utanmasam brn soracam gerek varki bebek olmuyo

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım..
makbuşum saçlarını güle güle kullan tatlım .yakışmıştır eminim ..
gökcem oh senin işlerde bitti güle güle kirlet .buarada bakımıda ihma etmedin demi delümmm
derinim çok yoğunsundur buara allah kolaylık versin tatlım.umarım enkısa zamanda hamiş olursunda çalıştığın yerden bol bol bebiş kıyafeti alırsın..
sevalim inşallah hamişlikten gelmiştir leke .yni yerleşmedir umarım tatlım .bayram hediyen olsun inşallah..
bersum iyi tatiller fıstığım güle güle gidip gel inşallah .bol bolda ciğer kebap ye olurmu...
nurcum geçmiş olsun hastaymışsın .dikkat et kendine tatlım..
günüm sen nasılsın ?belli olmadı galiba pıhtılaşma sonuçları ?hayır olur inşallah bitanem..
semacım inşallah aşılaman tutmuştur canım .güzel bir müjdeyle topicimizi coştur inşallah.
richim sen nerelerdesin tatlım ?özlettin buara kendini...
ağlama güzel hamişimiz umarım sende iyisindir..öptümmm

günüm kaçırdım seni görüşürüz fıstığım biara konuşalım bizim durumumuzu .neyse şaka biyana özledim muhabbetini .görüşürüz biara inşallah..

riçhim neredesin kız hoşgledin iyisni demi
ebroşum hoş geldin nasılsın canım ebroşum sağol canım llah razı olsun bilmiyom ki nedendir hast erken olacaksam ondanda olabilir

richim hoşgeldin datlum .naber?
sevalim inşallah hamişsin canım rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun..

yok sevalim biraz burdayım sonra kaçıcam yemek yiycem çok acıktım .bugün işlerim bitti çok şükür evim mis gibi oldu .hep böyle kalsa deilmi kızlar .yapıyosun yapıyosun sonra yine aynı oluyo kaydirigubbakcemile3

esencıgım annene cok gecmıs olsun cnm allah korumuş:Saruboceq:
gökcem derınım makbusum güzellesmıssınız oh ohzemuszemuszemuszemus
sevalım kahverıngı akıntın varmıs ınsallah yerlesme kanamasıdır cnm:Saruboceq::Saruboceq:
günüm sende ıyyımıssın cnm benım cok sevındım:lepi:
semadan haber varmı kızlar asılamanın sonucunu öğrenıcekmıs
gecmısı fazla okuyamadım kacırdıgım varsa kusurabakmayın

saol canım hoşbuldum .
valla ben pek bakamadım geçmişe .zaten buara işlerden kimse fırsat bulup giremiyo..
sen neler yaptın iyisin artık değilmi?

ebrarım evet keşke öğle klasa evet rabim büyük baklım hele zamn ne gösterecek ebroşum işlerin tadı yok hiç bayram havası yok canım eşinin nasıl inşlah onun iyidir

kızlar benı sorucak olursanız yorgunluktan bıtmıs durumdayım kacgündüğr temızlıkten kendımı alamadım bgnde koltukları halıları yıkadım sımdıde mutfaktayım kıslık patlıcan kızartıyorum onu beklıyorum ama bgn gececıyım allah ızın verırse:sm_cool:

Back
X