"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ıyıym ebrarım allah şükür evet ıslerden kımse ugruyamıyor buara
nurcugum sende hastaymıssın gecmıs olsun cnm benım

riçhim canım yerleşme kanamsı herkeste oluyomu ki ben diyono reglim dir erken olacam heralde sinyal veriyo
umutlamn diyo sanki içimden bir ses yine seni yanıltıyo hamiş falan değilsin beklediğin şey sana belki hiç gelmeyecwek şu an o kadar duyguluyum ik bıraksalar sabaha kadar ağlarım

canım valla bizimkilerin işler yoğun çok şükür .gıda olduğu için insanın boğazı durmaz canım ama senin işin lükse girdiği için durgunluk olabilir canım .allahım hayırlı bol kazanç nasip etsin..

riçhim iyiy olmana sevindim canım seni görmek ne güzel çok özledim seni canım güle güle ye canım afiyet olsun
nurcum gitinmi

richim kolay gelsin sanada bitanem valla bende ölüyorum yorgunluktan .aslında çokda acıktım :kedi:
patlıcanı buzluğamı koyuyosun ?şimdiden afiyet olsun cano..
sevalim niye öyle düşünüyosun allah büyük .kızıyorum ama :olmaz:

sevalım bız heray umutlanmakla umutlanmamak arasında kalmıyormuyuz bacım ben cok duygusuz oldum artık aglayamıyorumda kurudu göz pınarlarım bız yınede hayırlısını dıleyelım bacım ınsaalh yerlesme kanamasıdrı

eboşum iyiy rabim dahada iyiy etsin evet benimki deiğin giib durgun olur amma burda esanafların hepsiinni durmuş iş yan manav hiç oturamazdı anma bugün akşama kadar oturuyo

evet abrarım annecıgım yollamıs sagolsun bende kızartım hemen koyum dedım bacım acıktıysan koş mutfaga bakım ac kalma

doğrudur sevalim aslında kurban bayramı biraz daha durgun olur .millet parayı kurbana yatırıyo galiba kaydirigubbakcemile3
inşallah yarın iyi iş yaparsın tatlım ..

haklısısn kızlar duygularımç ok karışık amam şu an her şeyi rabime bırakıyom oher şeyin güzelini eyler
bu bir isyan değil rabim sadece his etiğim duygularım

richim gideyim değilmi datlum .valla yemekleri ısıtıp bigüzel doyuruyum karnımı ondan sonra çayı demler yaprak dökümünü izlerim .bugün gece buralarda olabilirim benimki geç gelicek galiba görüşürüz gelirsen richim..

sevalim allahım çok büyük umarım şuan bebişin seninledir .ben kaçıyorum canım seni çok öpüyorum..
richim görüşürüz fıstık .kolay gelsin...öptüm şeker..
nurcum kaçtın sen galiba senide öptüm canım..

kızlar iznii isteyicen ben gidim eve daha yemek yapacam hepinizi çok ötüm yarın gelirim görüşürürz

ben geldim ama kimseler yok :((( neyse kociş ve çocuklarla kızma birader oynıcaz söz verdim geç gelebilirim öpüyorum sizi kocaman kocaman

selammm canlarrrrŞeniz
ayy kızlar yaa girdim topice demin herkese alıntı yaptım yazıcam göyaa.anamm mozilla bi çöktü digerinden girdim ama alıntılarım silinmişti:çok üzgünüm:bende böyle yazıcam artık aklımda kaldıgı kadarıyla:(
günümm o hamile kalan herkimse Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin ve de bizlerede en kısa sürede versin inşallah canım...çok da haklısın.hiç olmasa bile dünyanın sonu degil.ama herşey yolunda gidecek ben buna inanıyorum..birçogumuz hamile kalabildik düşükle sonıçlansa bile.bu da bir umut benim için...hayırlısı inşallah Rabbimden:Saruboceq:
bersummm canım yaa hayırlı yolculuklar inşallah...ayy ben seni dayımın kızına benzetirim biraz,hem o da ögretmenlik yaptı:))hemde eşi de adanalıkaydirigubbakcemile3tesadüf işte.
riçimm canım benim.temizlikle ugraştın demek.bizde diyoruz bu kız nerelerde...aman iyi olda canım benimŞeniz
sevalimm loçkamm iyi dileklerin için sagol canım.o senin güzelligin.Şenizseninde mi işlerin tadı yok..ya gerçekten bayram havası yok dimi cnm ..bende yogundum ama bayram yogunlugu degil yani.
makbuşum saçlarını güle güle kullan bebişimmmm...gün içinde 40 kere konusarak sonunda güzel bi saç çıkardık ortayaaakaydirigubbakcemile3delü karıı yaaa kızlar bu makbuş çok delü..nan müşterim var diyom fırça atıyo bana telefonda niye iki saatte açmıyomuşum diye:roflol:

slm güzellerrrrr
bende bugün güzelleştim kuaförde kaş yüz vs.. geldim evime yemegimi yaptım sonrada kk ya bakim dedim
senacım canım sagol sen nasılsın neler yapıyosun sevilden haber yok rabbim inş saglıkla kucaklamasını nasip etmiştir inş
sevalim kahve leken varmış hayır olsun canım yaa bende bitirdim temizligi bakalım ilk günü evimde olurum ikinci gün annemlerde olurum inş
bersum adanaya gittin hee neyse ben gelemiyom bu sene artık sen benim yerime de gez canım ii tatiller
ebroşum canım benim işler bitti datlum tek tatlı yapmadım onuda hallederim artık yarın
makbuşum saçlarını mı yaptırdın güle güle soldur emi tatlım
derinim naber canım inş adet sonunda tekrar yakınca miniginde gelir sana canım inş
nuruncum günümün dedigi gibi güzel bi dr bulursun inş canım eşinde destek olsa daha ii olur du ya neyse sen sıkma canını
günüm sen nasılsın canım biliyomusun bende burda hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum bizim morfoloji 1 o yüzden bu haberlrei alınca daha umutlu oluyo insan hayırlısı hakımızda inş
richim nerelerde ya kaç gündür girmemiş inş ii dir fıstıgım
aglamacım sen nasılsın inş çektigin sıkıntılar bian evvel biter canım kib
semacım seninde sonucun inş pozitiftif canı hakkında hayırlısı olsun inş canım
canım benim iyiyim ne olsun.az yorgunum sadece bide belim agrıyo herzamanki gibi...
inşallah dedigin gibi şu yara geçerde bende minigime kavuşurum:((sagol canım.hepimiz inşallah.
selam hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım..
makbuşum saçlarını güle güle kullan tatlım .yakışmıştır eminim ..
gökcem oh senin işlerde bitti güle güle kirlet .buarada bakımıda ihma etmedin demi delümmm
derinim çok yoğunsundur buara allah kolaylık versin tatlım.umarım enkısa zamanda hamiş olursunda çalıştığın yerden bol bol bebiş kıyafeti alırsın..
sevalim inşallah hamişlikten gelmiştir leke .yni yerleşmedir umarım tatlım .bayram hediyen olsun inşallah..
bersum iyi tatiller fıstığım güle güle gidip gel inşallah .bol bolda ciğer kebap ye olurmu...
nurcum geçmiş olsun hastaymışsın .dikkat et kendine tatlım..
günüm sen nasılsın ?belli olmadı galiba pıhtılaşma sonuçları ?hayır olur inşallah bitanem..
semacım inşallah aşılaman tutmuştur canım .güzel bir müjdeyle topicimizi coştur inşallah.
richim sen nerelerdesin tatlım ?özlettin buara kendini...
ağlama güzel hamişimiz umarım sende iyisindir..öptümmm
oyyy canım benim...evet yogunluk vardı birazcanım.ama eski çalıştıgım yerlere göre vız geliyo burası normal iş günü gibi düşün.diger magazalar çok geç saatlere kadar aşırı yogunluk oluyor..oradan gelen müşteriler baglarbaşına igne atsan düşmez diyolar o bderece.hep öyle orası.çok şükür orada degilim.yoksa şuanda hala çallışıyordum ve de işin en yogun saatiydi.Allah eşime kolaylık versin:((

sevalimm canım unuttum yazmayı...o lekelenme inşallah yerleşmeye işarettir canım.ama bence test falan yapma sakın..gördün işte riçimde ve günümde nasıl üzüldük..günün geçerese direk kan testi yaptır bence loçkam hadi hayırlsı:Saruboceq:

kızlar kendi kendime yazıp duruyom kusura bakmayın...ama gündüz giremiyom malum.o yüzden dolu oluyorum:))off 8 buçukgibi kapattık.eve geldim.işlerim vardı çamaşır vs..Allahtan işe başlamadan birkaç gün önce temizlik yapmıştım.şimdi günlük işlerimi yapıyom sadece..akşamları bişyler yapmaya çalışıyorum..halılarım tertemiz zaten.bi tek camlarımı halledemedim ya ona yanıyorum..gece asla silemem korkarım:(kaldı yani anlayacagınız.şimdi de oturdum eti hoşbeşimi yiyorum acaip dadandım:)tavsiye ederim.dizimde başlar birazdan(UNUTULMAZ)...öptüm hepiciginizi.

Back
X