"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ceylanım hoşgeldin nasılsın kız seni çok özledik canım bayramını kutlar san va ailene şans mutluluk getirmesinin dilerim
senacım canım nasılsın inşlah rabim sana yaşadığın bu acıları bir an önce unutursun caınm bayramnı kutlu olsun inşalah bir an önce bebeğin san gelir senacım bayram sana ve ailene inşalah uğur getirir canım

günler nasıl geçecek yaaaaaaa...doktora ayın 12 sinde gidecem...offff offffff herşey sil baştan herşey...oysa tam da ucuna gelmiştik herşeyin bebeğimi okadar özlüyorum ki:çok üzgünüm:
mafoldumbenmafoldumben
canım senam lütfen üzülme minik kızın kardeşini yolluycak enkısa zamanda bitanem .sen yeterki güçlü ol .öpüyorum seni .iyi bayramlar tatlım..
sevallll kıııssss yoksaaaaa............... ayyyy inşallah canım yaaaa hadi güzel bi bayram hediyen olsun inşallah iyi bayramlar hepinize topiğin cadılarııııııııııııı öpüyorum hepiniziiii

ceylanım bende seni çok öptüm canım .iyi bayramlar ..

kızlar nerelerdesiniz yaa .bayram telaşı var hepinizde galiba .bende bugün dışardaydım inanılmaz yoruldum . çarşıda iğne atsan yere düşmüyo .

saol tatlım bende iyiyim çok şükür yorgunum biraz okadar..
ya buralar çok fena mağazalara girilmiyo .demek senin işler pek iyi değildi..sağlık olsun canım benim..

canım esnafların hepsi kan ağlıy geçem bayran ben oturamazdım milet kasada sıraya giriyodu kız kalabalıktan birbirlerini ezenlerde oldu niye bu kadr düştü anlamadım

canım kurban bayramları durgun geçer genelde .ben 12 yıl denemiş ve anlamışım .ramazan bayramı daha farklı oluyor .allahım herkese hayırlı kazanç nasip etsin..

sevalim kusura bakmazsan ben çıkıyorum .sana hayırlı bayramlar diliyorum tatlım .umarım herşey güzel gönlünce olur .çok öptüm seni...

makbuşum sen geldin ama ben kaçıyorum canom .inan çok yorgunum biraz uzanıcam .yarında yorucu birgün beni bekliyor .
durumda değişiklik yoktur inşallah..

bitti bitanem yaa yoruldum ama değdi :))) sonrada kocişim yemeğe çıkarttı az önce eve geldik
ee siz nasılsınız bakim sevalim ebroşum

Back
X