- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimmçok sağol zaten yiyorum sürekli derinde kızıyor bana :))) oysa sadece tuzlu çıbık kraker yiyorum kaydirigubbakcemile3günaydınnnnnnnnnn hatunnlarrrrrrr
cumamız mubarek olsun rabbim hayırlara vesile etsin güzel haberler almak güzel günler görmek nasip etsin cümlemize inşallahh
günüm sonuçların çıkmış hadi geçmiş olsun canım inş başka hiç bir engelin olmazda rabbim senin yüzünü tekrar güldürür sonuna kadar inş canım
ebroşum biliyom datlum takıldıgını kuşummmm
sevalim sen nerdesin gııı günaydın hadi ben derinle sana siftah atayım sabah ilk siftahı haydee bismillahhh......
makbuşum sende mide bulantısı başlamış canım mümkün oldukça bişeyler ye tuzlu şeyler aç kalma yoksa daha çok bulanır miden canım
deriinim sana da kolay gelsin fıstıkım
aminn bitanemm çok çok sağol geçen gün aldı kociş ayva artık sen ayvayı yedin manasında mı olsu bilemiyorumkaydirigubbakcemile3şaka bi yanada severim ayvayı bol bol yicem canımopuyorumnanaktanannnaaam makber senin aş ermeler başlamışmı kıssss ALLAH kolaylık versin kısss ayva ye ilk aylarda bebeğin güzel olur valla benim kardeşim çok yedi oğlu maşallah çok güzel gözleri gamzeleri var zaten mevsimide, hem miğde bulantısınada iyi geliyomuş kısss ne güzel ALLAH sonuna kadar sağlıklı kılsın senide bebenide..
günaydın sevalimmm ya valla tadını çıkarıyım diyorum ama daha pek çıkartamadım :))) boşver bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye razıyımkızlar çok şükür kavuşturana ya delirdim dün bir daha size kavuşaMIyacam diye çok kortum
GÜNAYDIN
gökçoşum canım nasılsın ya görüşemiyoz özledm seni iyisin umarım öpüyom seni canım
ebroşum canım sen nasılsın canım vallahi bede özledim canım çok öpüyom
makberim canım hamişklik nasıl gidiyo bulantıların başalmış tadını çıkar bacım öpüyom kb bitanem
günüm canım gözün aydın sonuçların iiy çıkmış canım inşlah çok yakın zamanda hamiş haberinni alıırz canım öptüm
loçkam sen erelrdsin bitanem senlede hiç karşılalşamdık öptüm seni canım
nuranaycım hiç uğraammaışsın iyiisindir umarım bitanem
gökçoşum siftahımı attmışsın teşekür edrim alalh razı olsun öptüm seni kocaman
riçhim canım dün senlede konuşamadık senide çok özzledim
bersum canım hayırlı yolculuklar kasazsız belasız seyhatlar diliyom öptüm seni canım kb
bu arada cumanız mübarek dilekleriniz kabul olsun