"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günüm valla aynını bende diyorum .eğer sezeryan olmazsa doğar doğmaz poposuna patlatıcam bitane .eşimede neler yapıcam ahh bi olsundaaa..

gokcem niye kalbin agriyor usutmussundur gogus agrisidir belki bende de olmustu birkac kez sicak tut kendini.
bir de gokcecim bir sey sorucam kusura bakma uzersem sorumla ama meraktan catlayacagim, tup bebekte iceriye konan embroyolar sonra nasil gidiyor yani normal regleden farkli mi? ya dilim varmiyor demeye ama yabi dusuk mu yapmis oluyoz?

kız seval o sana öyle geliyo yaa çıtırsın çıtır :)
günüm onlar dogsun hele şaplakta yiyecek benden geline de eziyet etcem anam oglum olcak heral gelin dedim:) sonra damadıda zorlarım hemen kızı vermem bide beşibiyerde isterim yaff oda agır mı olur neyse istemiyim barim cahılll demesin ler bana:)

yaa var ya kizlar ben cocuklarima Allah nasip ederse, hayat boyu duygu somurusu yapicam evlenince bile yanimdan ayrilamazlar, bu kk yazilarini okutucagim onlara bakin ne acilar cektim baska sehre gitmeyin diye, Allah o gunleri gostersin bana soz dinleyen evlatlar nasip etsin Insallah.
:smiley-cool:

kız biz şimdi kızıyoz kızdığımız şeyleri onlaramı yapcaz yaa .gerçi çok çektirdilerde gelin yada damat takmaz bizi bacım nerdeee budevirde..-tatlicadiarzu-

yaa kizlar bir de bu var biz paranoyak anneler olabiliriz cocuklar yandi yazik, ya bir de soz dinlemezlerse Rabbimden hayirlisini dileyelim ben birakmam diyorum ama giderler belki:((
neleri konusuyorum ama bugunlerin hesabini vermeliler di mi :kızgın:

inşlah canllarım hepiniz istediğin zanmanbeişleriniz gelir sağlık olsun canlarım en yakın zamanda hamiş haberieriniz alırız

gokcem niye kalbin agriyor usutmussundur gogus agrisidir belki bende de olmustu birkac kez sicak tut kendini.
bir de gokcecim bir sey sorucam kusura bakma uzersem sorumla ama meraktan catlayacagim, tup bebekte iceriye konan embroyolar sonra nasil gidiyor yani normal regleden farkli mi? ya dilim varmiyor demeye ama yabi dusuk mu yapmis oluyoz?

günüm belki bugün hava soguktu ondan agrıdı ben babamı kalpten kaybettim annemde de kalbınde stent takılı azcık korktum ama geçti iyiyim şimdi çok şükür
tüpte canım üzülmem ben sen sor istedigini nede olsa tutmadı ya adetimde fazla degişiklik olmadı ya da ben fark etmedim neden diyiceksen benim adetim genelde yogun olur bide rahimde terslik var zor geliyo adet galiba o yüzden yogundur sadece biraz daha agrım oldu galiba onlar içerde yaşamadıgı için düşüyolar adetle çünkü üç tane koydular diger embriyolar 5 inci güne kadar yaşamadı ki benim içime bırakılanar en kaliteli olanlardı onlarda yaşamadı.. ama sen takma düşüge kafayı canım rabbim büyük olur inş senin hazırlıga başlamışsınız

aaaaaaaaa gördüm sevalim maşallah canım msn olsa bende sna gösterirdim resim buraya koyamıyom yaa yask bana:( çok tatlısın canım çıtırsın çıtırrrrr
günüm onalaraaz eziyet bizim hakkımız amaa

kızlar muhabbet güzelde benim yemek yapmam gerek .ben kaçıyorum .öptüm sizi .akşam toplaşalım olurmu işiniz olmazsa...

benim de rahim ters gokcecim neyse ona dusuk dememeliyiz aslinda tam oyle degil, yaa kizlar cok komik gece dusundum tup bebegi sonra kendime sunu derken buldum "yaa bir de hamile kalirsam" ya ben salagim galiba bebek denrken de hep bunu diyorum regleye yakin niye deniyon o zaman di mi:))
hani hep nasil olsa hamile olmam gb geliyor:)) oalacagi fikri urkutuyor sonra:))
sevalcim ben de gordum ilk kez goruyorum seni:))Masallah sana.

kızzzzzzzzzzzz günn kızcem ama ben sana rabbim çok büyük sen yeterki dua et elbet o göndericek ve sen kaybetmezsin bi daha ve kaybeden herkesede allah sabırlar versin tekrar yaşatmasın güzel gönlüne göre güzel evlatlar versinn

günüm dilerim tüpe gerk kalmadan sen hamile klaırsın canım her şey gönlünce olsun
canım oteldeydik bone veriyolar havuza girerken saç kılı lamsın diye çok komik çıkmışım demi
sağol günüm osizin güzeliğiniz

haa gokcecim ben hamile kalmadan once de bunu derdim, hamile kaldigimda test elimde baktim iki cizgi ilk tepkim "eyvah ben nasil dogurcamdi" kayiptan sonra degil yani hep boyle yaparim denemeye basladigimizdan beri:))

Back
X