"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbercim merak etme uyuyon ya durup durup daha ne olsun, iyi kuzucugun sen hic merak etme, Allaha emanet canim, cok guzel haberlerle geliceksin yarin hem alttan baktirki kalp atislarini da duyup gel, benim 5+4 alttan duyulmustu. bes arti iki de bile duyuluyor. sadece kese degil gum gum atislarla doneceksin Insallah. dularimizdasin.
bitanemm sağol yaa inşallah dediğin gibi olur sizlerde olmasanız ne yaparım bilemiyorumopuyorumnanaktansanada geçmiş olsun canım benim inşallah sıradan bi üşütmedir
slmm güzeller bende geldimmm nabersiniz bakemm
canomm hoşgeldinnn

kiz makbus gazli makbus, kacta randevun yarin? alttan baktir haa bicirigin kalp sesini duydum diye gel:)) korkma hic kiz gaz uyku sissssssssssss her sey yolunda:)) Insallah birtanem.

kızlar ben gecen aykı hormon testlerımı bır doktora gısterdım LH hormonun bıraz dusuk dedı buda galıba yumurtlamayla alakalı bır hormon ne yapmam lazım

hoşbulduk makbuşum nasılsın canoo
iyiyim canomm sağol sen nasılsınn
kiz makbus gazli makbus, kacta randevun yarin? alttan baktir haa bicirigin kalp sesini duydum diye gel:)) korkma hic kiz gaz uyku sissssssssssss her sey yolunda:)) Insallah birtanem.
canım yarın 9da orda olcam doktor test yaptırıcakmış yle demişti..ya alttan baktırma konusunda herkes farklı diyor hamileyken baktırma falan die ne bilim kafam karışık amann inşallah dediğiniz gibi olur yaa

kiz makbus kim uyduruo onu altatn bir sey olmaz hatta basta alttan bakilmali icerden her seyi ayrintili incelemek alttan bakinca oluo, inanma sen soyleyenlere kac doktor dedi bunu bana, turkiyede uc burda iki doktor tereduttsuz soyledi ki benim sonunda hafif kanaman varken bile baktilar

anladım günüm zaten önemli degil
makbuşum nolsun işte kocişle dede nene hesabı oturuyoz
mızmız bende bilmiyorum

kiz makbus kim uyduruo onu altatn bir sey olmaz hatta basta alttan bakilmali icerden her seyi ayrintili incelemek alttan bakinca oluo, inanma sen soyleyenlere kac doktor dedi bunu bana, turkiyede uc burda iki doktor tereduttsuz soyledi ki benim sonunda hafif kanaman varken bile baktilar
anladımmm sağol tatlım ama madem yle ben doktora gittiğimde sadece üstten baktı bişey gremedi demedi ki hiç birde alttan bakıyım yarın içinde idrara sıkışık gel dedi üstten bakıyor yaa offf ne yapıcam bilmiyorum

evet makbuşum sen korkma bak günde dedi yaa alttan baktırıyo herkes inş bişey olmaz inş bebeginde senle hem erkenden yat sen tamam mı

anladımmm sağol tatlım ama madem yle ben doktora gittiğimde sadece üstten baktı bişey gremedi demedi ki hiç birde alttan bakıyım yarın içinde idrara sıkışık gel dedi üstten bakıyor yaa offf ne yapıcam bilmiyorum

haa oyle dediyse ustten bakicaktir ama ultrasonlari cok gelismmisse ondandir. neyse canim nie kafani karistiriyosun o zaman, doktorun ne derse o, ama o zararli diye degil kullandigi aletle ilgili o aletlerden alttan bakmiyorlar, hastaneye gidince o da ustten bakmisti. bosver neyse bunlari sen, doktorun ne derse o en dogrusudur.

güzeller ben kaçıcam duş alcam bide o yüzden sabahta erkenciyim kociş kahvaltı istiyo hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar
makbuşum dularım seninle canım rabbim seni sevindirsin inşş
güünüm kib datlum görüşürüz
ebroşuum sende gelmedin kocişlen çekirdek mi çitliyonuzzkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
haydi gökce kaçarrrrrrrr.................................kaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktan

kizlar bende tup bebek arastirmalarini yaptim iki ay suruyormus develtten izin alma kismi:)) mart gb yapabiliriz gb:))

haa oyle dediyse ustten bakicaktir ama ultrasonlari cok gelismmisse ondandir. neyse canim nie kafani karistiriyosun o zaman, doktorun ne derse o, ama o zararli diye degil kullandigi aletle ilgili o aletlerden alttan bakmiyorlar, hastaneye gidince o da ustten bakmisti. bosver neyse bunlari sen, doktorun ne derse o en dogrusudur.
haklısın canom en iyisi popomun üstüne oturup doktor sözü dinlemek kaydirigubbakcemile3
sende tüp bebeğe başlıcan demek ama gerek kalmıcak inşallah demişti dersin
evet makbuşum sen korkma bak günde dedi yaa alttan baktırıyo herkes inş bişey olmaz inş bebeginde senle hem erkenden yat sen tamam mı
amin bitanemm inşallahh dediğiniz gibi olur.. zaten birazdan kaçarım merak etme

Back
X