"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarım hadı kacalım beraber senınde basın agrıyomus zaten ınsalalh karsıasır bol bol konusurz yıne

tamam canım saol düşüncen için .görüşürüz sonra .çok öptüm seni .arada uğra haber ver merak ettirme cano .hadi iyi uykular..

Ne kadar guzel bır duygu ya burdakı herkes cok ıcten daha 2gun oluyo bu kulube uye olalı hayatıma renk geldı.burda herkes aynı problemı yasıyo bızı bızden baskası anlamaz anlamıyoda aılemden tut cevremdekı harkez bana neden cocuk yapmıyosun dıye soruyo tembel cıktın dıyolar ama sorunum oldugunu 2yıldır anlatamadım kımseye bende cok ıstıyorum melegımı ama allah hayırlısını versın kımse anlamadı benı ama kulupte benı anlaya bılen cok kısı var kendımı cok ıyı hıssedıyorum.[superım]

herkese günaydın
nurum ve makberimin iiyi haberlerinini almak dileğiyl
riçhim nerelerdesin kayınvalden mi gelmi inşşalah hoş güzel vakitler geçiirisin canım özletiyon kendini
günüm geçmiş olsun diikat et kendine
loçkam canım niye sıkılıyon işler inanki bendede yok akşama kada otturuyuom bazenyağlı müşteri denk gelirse o gü -n işerim çok iyi oluyo
vc sorunuda kadın çözümüne baksın canın sıkm sen umarım bir an önce her şey gönlünce olur kb öptüm

herkese günaydın güzel bi gün diliyorum
makbuşum inş güzel haberle gelirsin canım inşş dularım seninleee
sevalim naber canım?iştesin galiba hadi siftahın da bende bismillah...

gökçoşum hpşgeldin sen nasılsın bende ne olsun işcier evde erken açtım dükanı
sağol gökçoşum allah razı olsun

demek işçiler geldi desene akşama seni evdede iş bekliyo kolay gelsin ..sende sagol sevalim bende napıyım kocişi işe gönderdim birazdanda evi temizleyim az çıkıcam şimdi daha sonra gene gelirim ...canım kib öpüyorum seni

yok kıss 4 oarada olacam çamaşır vardı onu topladım yerleştirdim geldim..
sabah sabah canım sıkıldı, hani kılima su damlatır ye dışardaki alet, bizimkide damlatıyodu babam bi küçük hortum getirmiş dedikikocan bunu bi ara taksın duvarınız rutubet alır bende benimkine verdim kahvaltı hazırlayacam,,
bi ses duydum bizimki sen tut gaz hortumunu çıkar her yere gaz fışkırıyo dedim ev uçacak nayseki gaz çıka çıka boşaldı..
servisi aradık yarın gelecekmiş acaba çalışırmı yenide almıştık taksidi daha bitmedi bakalım yapabilceklermi anlıyacağın canım sabah sabah sıkıldı daha dr gitmeden.

canım alalh korumuş yaservisin çağırın alalh mufaza garantiside var bence servisini çağır su damlatmasında bir eşy olmaz benim de bzen damlatıyo bensa ndım sabah gidecektin
makberim sabah gigii de bende sandım sende sabah gitmişsin
o da gelmedi

ya odamı gidecekti bilmiyodum be akşam üzeri gidecem gelince belki sen olmazsın..
bakalım bunu çektireyim artık boş verecem tek başına istemekle olmuyoki en azından içim rahat eder buzamana kadar ne yapabildiysek önce RABBıMıN yardımı sonra benim gayretlerimle yaptık çocuğuda artık üstelemiyorum bu gidişle sağlığım gidecek olan bebeğede bakacak gücüm kalmayacak..
ammmaaaann napayım ölümlü dünya..

çok doğru nurum fazla üsteleme biz sdece görevlerimiz yapacaz yapılması gereken kontröl tedavilerimizi yaparız gerisis rabibime klamış her şeyin vakti zamanı var bir şryler vesile olur
canım seni rahat güçlü görmek beni çko mutlu etti

ne gücü ne rahatı kız bezdim artık o yüzden böyle konuşuyorum bunaldım artık ağlayıp duruyom yemek içmek istemiyom vs vs sanki bebeğim olunca madalyamı takacaklar??

ay boşver içini daraltmıyayım seninde makber kaçta gelecek acaba inş o hayırlı haberle gelir

nuum bilmiyom ki işi kaçta biter inşalah nurum hayırlı haberlerle gelir birazdan gelir heralde
canı anlat içim daralmaz çünkü duygularımız ortak

Back
X