"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

semacım sağol ALLAH bizede nasip etsin en doğalından kendine iyi bak sende miniklerinde ALLAHA emanet olun

canım kaynanam ardı onla konuşuyodum bende dayanamıyom kalkacam gece eşim olursa gelememde ALLAHA emanet olun..

gökçe nasıl diyimki zaten ben ağlıyom sağolsun bi bey vardı niye ağlıyon dedi ben konuşamadım eşim işten dolayı hemen gelemedi sonradan geldi..
kardeşim işlemi yaptırdı ben odada bekliyorum adam dediki acıyacağını nerden biliyon netten araştırdım dedim
oda şu kadın sitelerini kapattıracam kadınlar birbirini korkutuyolar sonra biz böyle alayanları taskin edmiyoz dedi..
güya beni sakinleştirecek..
neyse üzerimi çıkardsım dümdüz uzun bi alet var onun basmağına çıktım adam o masayı yatırdı dr geldi işte ayaklarını aç vs vs dedi eşimde geldi ya..
oda içeri girrdi ay bi aletle açıyolar ... sizanlarsınız bi iğne vurdu içime saki ciğerimi deldi sonra ara ara ilaç verdi karnım patlıcak tansiyonum düştü gözüm karardı ellerim ayaklarım buz gibi oldu netse bitti o aleti çıkardı ama ağrı devam ediyo dr bu kötü oldu kalkmasın hemen dedi azcık durdum ama nasıl nefes bile alamıyom dr nin yanına çıktım ordaki hastalar hamileyim kanmama var sandı o haldeydim
eve geldim hemen yattım ama gene kötüyüm niye içim halen acıyo anlamıyom bide biraz kanama var
bak aynen ruyandaki gb olmus cok canin acimis ama kanallar acik cikmis:)) senin de ruyanin aynen cikacagini dusunmustum galiba bizler cok dua ediyoruz diye ruyalarimizda goruyoruz tabii en dogrusunu Rabbim bilir.
rahim filminde eger kendini kasarsan canin hep cok aciyor ya da ufacik goruntuden belli olmayan yapisiklik vardi onlar acildi, ondan canin yandi (anlatan kadinlardan anladigim) yoksa bende yaptirdim ve aci konusunda hic dayanikli degilimdir ama yine de bence bu kadar can acitacak bir islem degil.
gerci itiraf edeyim hani basta bir dakika suren bir islem var galiba rahimi biraz one dogru cekiyorlar sivi vermek icin o bir dakika bana on yil gb gelmisti hayatimda o kadar aci cektigimi bilmem ama gercekten en fazla bir dakikaydi hatta galiba on yirmi saniye birseydi:)) bu kismini sana cok acik soylememistim cunku cok korkuyordun bir de neden 20 dakika surmus anlamadim, ben o an saate bakmistim bilerek, islemin kendisi besbucuk dakika surmustu giyindin ettin on dakika. neyse itirafimi da yaptim, rahatladim.
gozun aydin simdi gelsin bebisler nuruncum artik sen bu kismini dusun:))

semos gelmis ay elif ismi Masallah cok guzel semacim, Allah uzun omurler versin yavrularina; amin.
kizlar ben de cikiyorum cok hastayim yarina gorusuruz.

Ne kadar guzel bır duygu ya burdakı herkes cok ıcten daha 2gun oluyo bu kulube uye olalı hayatıma renk geldı.burda herkes aynı problemı yasıyo bızı bızden baskası anlamaz anlamıyoda aılemden tut cevremdekı harkez bana neden cocuk yapmıyosun dıye soruyo tembel cıktın dıyolar ama sorunum oldugunu 2yıldır anlatamadım kımseye bende cok ıstıyorum melegımı ama allah hayırlısını versın kımse anlamadı benı ama kulupte benı anlaya bılen cok kısı var kendımı cok ıyı hıssedıyorum.[superım]
canım benim.aramıza tekrar hoşgeldin:)))bizim topic başkadır göreceksin zamanla...
ayy soru sorma meraklısı insanları boşverr.valla ben soran nerdeyse herkese pkoyum diyorum:))napiyim.herkesede denmiyo tabi de..şimdi istiyoruz diyorum Allah ne zaman verirse..yumurtalıklarda bi problem var onun tedavisini oluyorum diyorum...amann işe girdimm magazaya gelen giden tanıdıklar sorup duruyor:bbo:bebişiyle gelenlerrr tulumlar alanlarr ahhh ahhh...bebeklere baktıkça Allahım isteyen herkese versin diyorum..birsürü dua alıyorum:)inşallah bizimde birgün olacak canım yaa hiç üzme kendini.
herkese günaydın
nurum ve makberimin iiyi haberlerinini almak dileğiyl
riçhim nerelerdesin kayınvalden mi gelmi inşşalah hoş güzel vakitler geçiirisin canım özletiyon kendini
günüm geçmiş olsun diikat et kendine
loçkam canım niye sıkılıyon işler inanki bendede yok akşama kada otturuyuom bazenyağlı müşteri denk gelirse o gü -n işerim çok iyi oluyo
vc sorunuda kadın çözümüne baksın canın sıkm sen umarım bir an önce her şey gönlünce olur kb öptüm
ayy ne bilim sevalimm yaa.ama bugün daha iyiyim merak etme loçkam benim.kocişle didişip duruyorduk sinirlerim bozuktu çok..bugün idare ederim:)))işleri gene hiç sorma bende de in cin top oynuyodu bugün.patladım sıkıntıdan..2buçukta siftah ettim düşün:((
öptüm bebişim seniŞeniz
evet ya ben şimdi profiline baktım kkya giriyo hatta makbuşun hamileyim topiğine yazmış

acaba bize mi küstü ya??

yeni topiğin linkini gönderdim inşallah uğrar

hadi bakalım senam sayılı gün çabuk geçer derler inşallah hayırlısıyla bebişine de kavuşucan kuşum

anaaammmm bu makbuş nerde kaldı kiiii

bilgisayarın başında pek duramıyorum bu ara başım ağrıyo yarım saat otursam

derinimlede hiç karşılaşamıyoruz artık neyse iyi olda derinim sen gerisi önemli değil karşılaşırız bigün nasılsa dimi gönüllerimiz bir olsun:))

ebrarım gökçemm sizde girmiyosunuz galiba artık günle karşılaşıyoruz yine ara sıra da göremediklerim çok özledim hepinizi cadılarrr
ceylanımmm aşkummmm evett karşılaşamıyoruzz:(((((olsun dedigin gibi gönüllrimiz bir ya ona bak:)))Şeniz
pasifik küs falan degil kızz.arada mesajlaşıyoruz.yogun oldugu için pek girmiyomuş..iyi yani merak etmeyin.
ebrarım sağol bitanem iyiyim....yaw bu kız nerde kaldı yaw çatlıcam haaaaa......ya kızlar bu adet söktürücüden kaç gün sonra det oluyosunuz siz.......daha yarın bitiyo hap yaaaaa......ondan sonra bekle işin yoksa offffffff offfffff
senacımm ben farlutalı üçüncüye kullanıyorum canım şimdiye kadar hep 4 yada 6ıncı günü oldum.geçen ay içtigimde 4üncü günü oldum canım...hayırlısı inşallah.bende bitirdim cumartesi farlutalı bugün ikinci günümde yarın öbürgün gelir benimde.
selam canlarım ay kıyamam size merakta bırakmışımmm hiç sormayın neler oldu :((gece namazımı kıldım yattım saat 4 gibi kapı çaldı bi kalktık heryer su içinde mafoldumbenkombinin kazanı patlamış 2 saat içinde mutfağı ve holü su içinde bırakmış ağlıcaktım nerdeyse o saatten sonra hiç yatmadım ki zaten işler ancak 6da bitti :((( suları temizledik ama o pis kokusu kaldı neyse vardır bunda da bir hayır
neyse doktor işine gelincee çok şükür keseyi gördük kızlarr Allahıma şükürler olsunnn hepinize dualarınız için çokk teşekkür ediyorum..doktor testlerimide yaptırdı sonuç geç çıktı o ara doktorda ameliyata girmiş mecbur bekledim.sadece idrar yollarında iltahaplanma varmış antibiyotik vermedi daha erken dedi.pazar günüde nasipse bebişin kalp atışını duymaya gidicez
canım benimm çok çok geçmiş olsun.Allah beterlerinden korusun..
oyy ben onun minnacık kalbisin yirimmmmm:emir_bebek:MAAŞALLAH canım benim..bak ne dicem.çok karmaşık bi durum yaşıyorum seninle ilgilikaydirigubbakcemile3bende gün gibi erkek olacagını hissediyorum biliyosun..ama konusurken iki defa oldu farkındaysan kızın sana benzesin diyorumkaydirigubbakcemile3ikizmi acep nan bi erkek bi kızz:))))
ya derinim ne lamlerde haberiniz var mı?

hıııııııııı ondan giremiyo doğru yaaaaaaa.......topikin müdavimi gitti desenize.....
canımsınnnŞenizolsun sizler varsınızzz ama çok özlüyorum hepinizi:çok üzgünüm:
kizlar feci gribim, atesim yok ama agir grip:(( giremem belki bir sure.
ayyy canım yaaa çok geçmiş olsun günümm...olsun dinlen girme kuşumm..çok iyi bak kendine yaaa:((((
kızlar ben geldim ama ölüyorum..
çok kötüyüm bi an o masadan kalkamıcam sandım
şükür tüpler açıkmış 20 dakika sürdü ama kendime hemen gelemedim..
içim yanıyo. karnım kasıklarım yanıyo tansiyonum düşük çok feciyim çooook
canım çok geçmiş olsun ay atlattın şükür..hemde temiz çıkmış ne güzel..inşallah bu acının sonu bebişle noktalanacak tatlım:Saruboceq:
offf bende korktum şimdi yaaa..benden de istemişti doktor çektirmedim korkudan geçen yıl hemde istedi..bu doktor başka..bakalım hemen isteyecek mi:(
kızlar 3 gündür adetimi bekliyom kasıklarım ağrıyo gidiyom ped koyuyom yok olmadı daha adet olmadan pedleri bitiricem :))) böyle giderse
ayyyy bersummm canım inşallah gelmez yaaa.cidden senin gecikme olmazdı yaaa.1 gün geçmişti bi defa galiba...hadi bakalım.bekle az daha.inşallah gelmezde makbuştan sonra yine coşarız yaaaa:Saruboceq:
iyiyim ebroşum ama şiştiğim için şikayetlerim başladı onlarda kabulum allahım en kısa zaman da siz güzel can arkadaşlarımada nasip etsin böyle şikayetler
kızın ismi tamam da erkek de karar veremiyoz kızın ismi elifff olucak inşşşş erkeğide düşünüyoz bakalım
bebişimmmm canım yaaa.MAAŞALLAH ALLAH nazarlardan korusun sizi...
canım elif güzel...okudugumda erkek ismi olarak ilk KERİM geldi aklıma.çok erkek ismi var tabi ama. nedense hemen bu geldi çokda severim kerim ismini..isimleriyle yaşasınlar inşallah:Saruboceq:
makbuş senide unuttum sanma keseyide gördün hadi gözün aydın kalp atışlarınıda duyucan herşey çok güzel olucakkkk
derinim sen nasılsın kuşum özledim yaa allah kolaylık versin
günüm senide özledim en kısa zaman da güzel bi sohbet ederiz inşş
canım bende özledim inanki..:çok üzgünüm:
bütün gün işteyim kuşum rastalaşmaıyom kimseyle..kk bagımlısı biri olarak zor geliyo biraz..işyerinde elimin altında pc var gibi hissediyom bazen bi bakıyom tv kumandası:roflol:
semos gelmis ay elif ismi Masallah cok guzel semacim, Allah uzun omurler versin yavrularina; amin.
kizlar ben de cikiyorum cok hastayim yarina gorusuruz.

canım kaçırdım seni.geçmiş olsun yeniden...bak ben geçen gün ıhlamura tarçın attım süper oldu öyle iç canım benim..Şeniz

kızlarr yaaaa ben düşündüm düşündüm bişey keşfettim...şimdi ne düşündün diyeceksinizz.kaç zamandır ilk hamileligiim dönemindee özel olarak olmasada neleri sık yedigimi düşündüm...ve aklıma gelen şey süperrrrrrrrr:lepi:
bakın ben hamile kalmadan önce 7 ay çalıştım ayakkabıcıda ..eşimin şimdi çalıştıgı yer:)))
herneyse..orada kış çayına dadanmıştım..çok içmiştim o kış yaaa..çay nasıldı biliyo musunuz..tarçınlı çay:)))paketi mavi hangi markanındı bilmiyorum ama tanıdık güzel bi marka...bi bu geldi aklımaaaa...birdeeeee aynı süre zarfında olmasada birkaç ay sonra olabilir zamanı pek hatırlamıyorummm ama aynı kış tabii...pc başında kk yı karıştırır ken bi yandan kendime sürekli sahlep yapıyordum bolllll tarçınlıı..çünkü o zamanlar bu denli arastırmasamda sahlepin adeti düzene soktugunu okumustum deli gibi dadanmıştım:)))
sonrada hamile oldugumu ögrendim..meger ben tarçını bilmeden hep tüketmişim ve hamile kalmışım..şimdide canım tarçınlı tatlı istiyorrrrrdelikafaduldenyengem süper yapar tarifini alıyımda belki yaparım.sositososito

slm kızlar benide yazarmısınız listeye.....ben 2 aralıkta ogrendım hamıle oldugumu benıde yazarsanız sevınırım:)))))))))))))

makbuşşşşşşşşşşşş hoşgeldin bitanemmmm...listeyi günceller misinnnnŞeniz

modelist canım tebrik ederim.Allah sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah:nazar:

kızlar beni hatırladınızmı en son hamile kaldığımda grmştmm sanırımm haftaya doğumum var benm için dua edin

kızlar beni hatırladınızmı en son hamile kaldığımda grmştmm sanırımm haftaya doğumum var benm için dua edin

heee o gaye degilmişsin:))ama hatırladım seni canım çok zaman oldu yaaa..
canımm Allahım kurtarsınnn saglıklı bir dogum olsunn inşallahhh:Saruboceq:

neyse makbuşum gelirde bulamazsan kısma kuşum.dizim başladı canomm...korayda gelir şimdi.reklam varken sofrayı hazırlayım.öptüm.

neyse kimse yok sanrm makbercm senn adına çok sewndm allah hayırlısıyla kucağna almayı nasip etsn bol istirahat et kendni yorma iyigeceler

Back
X