amin günümmm yaa su iç diyon ama içe içe wcden çıkamaz oldum kendimi su balonu gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3:teytey: :teytey: :teytey:![]()
![]()
cok sukur makbercim bebisin hic uzmesin seni Insallah.
idrar yollari icin suyu arttir o zaman bazen hamileler cok su icierek ilacsiz atlatiyor. haydi bakim likir likir su ic :ecrin_bebek:![]()
canım geçmiş olsun şükür atlatmışsın ve kötü bişey yokmuş.inşallah kısa zamanda meleğinde gelicek sanakızlar ben geldim ama ölüyorum..
çok kötüyüm bi an o masadan kalkamıcam sandım
şükür tüpler açıkmış 20 dakika sürdü ama kendime hemen gelemedim..
içim yanıyo. karnım kasıklarım yanıyo tansiyonum düşük çok feciyim çooook
bersumm hayır olsun yaa bende aynen dediğin gibiydim 1 hafta petle gezdim ama sonucu gördün inşallah seninde böyle güzel sonuçlanır canımkızlar 3 gündür adetimi bekliyom kasıklarım ağrıyo gidiyom ped koyuyom yok olmadı daha adet olmadan pedleri bitiricem :))) böyle giderse
delümmm unutmıcanı biliyorum inşallah dediğiniz gibi olur kalbinide duysam dahada rahatlıcam sonu hayır olsun inşallahmakbuş senide unuttum sanma keseyide gördün hadi gözün aydın kalp atışlarınıda duyucan herşey çok güzel olucakkkk
derinim sen nasılsın kuşum özledim yaa allah kolaylık versin
günüm senide özledim en kısa zaman da güzel bi sohbet ederiz inşş
delümm yaa dünki olaydan sonra leptobun şarzıda ıslanmış selim açıp bakması lazım eğer yanmadıysa açabilirim leptobu yoksa biraz zor şimdide annemdeyiz sağolsun bana yardım etti temizlikte onu getirdik kocişle ama uykusuzluktan gözlerim batıyor resmen..ayrıcaaaa diğer dediğinide okudum valla bilemiyorum canım ikiz olsa belli olmazmıydı kiii aman neyse konuşuruz teferruatıylamakbuşşşşşşşşşşşş hoşgeldin bitanemmmm...listeyi günceller misinnnnŞeniz
modelist canım tebrik ederim.Allah sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah![]()
gayecim uzun zaman oldu görüşmeyeli hoşgeldin tekrar sağol tebrik etmişsin canım darısı başınıza..şimdi çıkmak zorundayım daha sık uğra olurmu öpüyorum seniayyy geçmşi okuodmm çok sewndmm ya nekdrlık oldu ayy ne gzel