Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seval valla bende öyle kabus gibiydi resmen o zaman bende huzurumuz olsun der geçerdim şükür şimdi iyiyiz bazı tartışmalar her evde olur.. bizdede var..
ama ben evde yalnızım annem kardeşim yakın ama bebeğim olsa kendi canım daha iyi onu besler yatırırım vakit geçer şimdi öylemi bomboş..
e haliyle canım sıkılıyo üzülüyom eşim eve gelince bu halime kızıyo bende ona sen coçuk istemiyosun o çocukta biliyo istemediğini gelmiyo diyom biliyorum yanlış düşünceler ama elimde değil..
bak şimdi ben dayımlara bile gitmek istemicem..
nede??
yiğenim hemile.. yengem aman sizinde olsu hadi.. bakın şunu aldım bunu aldım vs vs kıskanmıyorum ama zoruma gidiyor.
ALLAHIM BENİ AFFET AMA KAHROLUYORUM napayım seval bi meşgalemde yokgeçen bi yere gidiyorduk arabayı ben kullancam dedim eşime, oda tamam dedi dedimki bebeğimiz olsada arkaya bebek koltuklarından alırdık gibi sohbet açtık güzel güzel konuşurken ben ağladım sinirlerim çok bozuktu o ara ..
belediye otobüsü geçiyodu yanımdan dedimki sollarım ama eşim direksiyonu kırmasaydı çarpardık..
amman neler etti bana neler arabayıda yasakladı vermiyo yani bizde her konu bebeğe dayanıyo..
eşim diyoki 4 sene olacak hiç beni şuraya götür şunu al dediğini duymadım hep bebek konusunu duydum diyo napayım hayalim bu.. ço uzattım demi annem çağırdı kahvaltıya gideyim o kızmadan. gelirm yine loçkam
kızlar benide aranıza alır mısınız? 6 aya girdim evliliğimde dün dr dan hiç bi sorunum olmadığını anladım.ama ben biran önce bebişimi görmek istiyorum.rabbim isteyen herkese versin.bu cuma memlekete gidiyorum herkes hamilemiisn sorularıyla bunaltıcak beni.kızlar ne olur dua edinde dönüşte çifte mutluluk yaşatayım eşime.çok istiyorum hemde çok.eltimin çocuğu var.kayınvalidem bile hep onun evine gidiyor.kendimi çok mahsun hissediyorum.içime atıyorum ama üzülüyorum da