• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay nurum saçamlam canım hiç sana darılırmıyım bitanem aşk olsun canım
ya sadece herkes fikrini sölyler sende fikrini söyledin ben biraz übüytütm galiba kızzzzz eeeeeeeee
koçişi gönderdinŞenizŞeniz

yok büyütmedinde acaba darıldınmı dedim kız adam 8 evden çıktı 10 uçağa binecekti şükür varmış sağsağlim ama ben onu çoook özledim..

cevap vermediniz pazardan balık aldınızmı hiç ne pis boğazım ben dayanamadım .. umarım bişey olmaz.. yarım saatlik işim var yapayım geleyim anneme gittim babam çayın yanına bişeyler istemiş onu yaptım geldim evime mutfak biraz dağınık toplayım geleyim.

nur ben pazardan balık aldım ama benima aldıklarım çok tazeydi. sonrada afiyetle yedim. yarısını da buzluğa atmıştım. 15 gün sonra diğer yarısını da yedik. sana da afiyet olsun şimdiden :)

yok güncüm daha belli deil bugün 3 aya girdik akşam doktora gidicez ama daha belli olmaz. senin ne kadar oldu canım belli oldu mu

tatlim sen bilmiyorsun tabii ben 11.haftanin sonunda kaybettim bebegimi.
bebege genetik test yapilmisti nedeni anlasilsin diye saglikli bir kiz bebegi cikti:(((

sağol sonbahar..
kız seval bende almazdım ama canım çook istedi.
kız seval haklısın demin aradı yine dedimki bu gün yumurtlama günüydü bak kaçırcaz oda;
sen akıllanmazsın bana ordan bile yetişiyon diyo lülülülülülü

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

KASIM AYI LıSTEMıZZZ......

Lilyum....................?
esmaaa0202..........?
integral0027...........?
GokceRana23........?
uhde.......................?

richberry................?
merseray................?
ltuana....................?
aysen_34................?
Derinsu...................?
ceylan83................?
zorxx......................?
ebrar_53.................?

tüliny......................?
gundogmadan......?

ARALIK AYI LıSTEMıZZZ......

özçeliksena...............2 aralık
nurunayn..................28 aralık
sevalemre.................30 aralık

OCAK AYI LıSTEMıZZZ......

bersuuu..................4 ocak

HAMıŞLERıMıZZZ....
MAKBER.............

rapunzel_82......

betty0................

semafatih..........

sevilim...............

aglama..............

ummahan_d.......

butterflydsd.......

caneylom..........

cssa....................

halidedip............

eylul....................

ynlz.....................

benıde eklermısın makberrr 1 ocak

Son düzenleme:
sanada iyi akşamlar..
gün senin beben kızmıydı canım ya..
üzülüyon haklısın ama bu dünyaya gelmeden ölen yada dünyaya gelip ölen bulüğ çağını geçmemiş çocuklar cennet ile cehennem arasında bi yer varmış orada anne babalarını bekliyor olacaklarmış eğer anne yada babadan biri ALLAH korusun günahları yüzünden cehenneme atılacakları zaman anne babaların cennetin kapısına doğru çekiştireceklermiş.. RABBı teala bizleri af etsin cennette bebeğinle bir olursun inşaallah,bak burda seni bırakıp gitti ama o seni ahirette hemde cennetin kapısında bekliyor ne güzel..burda olmasa bile orada bi beben var unutma..

selam kizlar cok daha iyiyim bbugun. domuz gribi degilmis, doktora gittim. ay gitmisken 21. gun progesteron olcumu icin kagit yazdirdim hani bedavaya yaptirayim diye, ne manyagim ya hastayken bile aklim konuda bugun alicam sonucu:))
canım çok sevindim yaa inşallah dahada iyi olucan.
ya kızlar ben de hafif bi grip geçiriyorum tam da zamanına denkl geldi yaa......hapşırık burun akıntısı var azıcık da ateş basıyo inşallah ilerlemez....senağlamabi de tedavim kalırsa allah korusun çıldırırım yaaaaaaaaaaa

canım sanada çok geçmiş olsun üzme tatlı canını yaa vardır bunda da bir hayır bak benimde geçen ay aksilikler yüzünden kalmıştı tedavim ama meleğim kendiliğinden geldi

seval napam huyum kurusun şaka bir yana ama 3 ay beklicem olmazsa aşılama yaptıracam GÖRELıM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER..

banamı diyon? eşimin sperm sayısı sınırda 16 milyonla 20 milyon arası hareketlilikte şimdi sayıyı hatırlamıyom ama yavaş..
filmede 3,4 ay geçsin gel hamilelik olmazsa dedi, olmazsa aşılama yapacam napayım kafamdan doğal yollayı çıkarırsam aşılamayı koyarsam brlki sitresim geçer..

Back
X