• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende hoşgeldin dedim zihselcim ne yapıoyn ne ediyon niye konuşmayalım
nurumç ok düşükte değilmiş nişlalh dğola yola kalırsın tüpe gerelk kalmaz

eeeeeee makberim ne yapıyon ne ediyon hamişlik nası gidiyo

napıyım canım burdan çıktıktan sonra elektirikler gitti bende o sırada ortalığı toparladım sonra oturup yaprak sardım kociş gelmeden bakıyım dedim size..sen ne yaptın canım

makber seni bulmuşken yeni adet tarihim 25 aralık cnm..buarada bebişine çok sevindim kesenide görmüşsünn sağlıkla kucağına al inşallah..

nurcum aynen bende 3 ay bekleyip aşılama yaptırıcam sanırım bugün doktora filmi götrüdüm baktı bi hık mık yaptı eyvah kapalı dedim tmm gelme görmiyim seni 3 ay dedi inşallah bekletmez bizi bu veletler..

canım amiin ben hemen o akşam ordaydı gösterdim bide zaten çekerken filmi çeken beyle aralarında konuşuyodular nasıl açıkmı temizmi o arada bende sordum ama nasıl ağlıyom dr dediki canım ağlama açık maşallah temiz 3 ay bekle gel dedi bide benim eşimin siperm sorunu var ya belki biz beceremiyoz takmayalım canım 3 ay falan bakalım nbe olacak dua et bana ben sana çok ettim valla.

Back
X