• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız allah seni hep güldürsün beni ne güldürdün..
olurmu seval haklı dikkatli yazmak lazım ister hamile olsun olmasın..

sağol canım senide hepimizede..
ee kira değilmiş ya canım o karlı evinde yakın ohh rahatsın canım ev size ait galibea tadilat yaptığına göre..
ne gelirse kardır değilmi canım benimki çalıştırmıyo, evde ders veriyom ama para ile değil ama öncede demiştim bi cafe yada lokantamız olsa çok sevinirdim babamla beraber yapardık..
babam bana bazen bişeyler yaptırır restorana götürür garsonlar bulaşıkçılar patron falan yesin diye..
ama bu ortamda bi yer açma riskine girmiyor çünkü büyük malzemeler lazım büyük paraları riske atamam diyo umarım ilerde olur bu isteğim..

elimi reklamda ekrana sokup bi tane alasım geliyo dedim ya bana güldü bende güldüm kendime sırnaşık şey

kız sonbahar dedi ya tv reklemlarında çıkanlara elimi sokasım alasım geliyo diye ona güldüm..

ayy bak demeyin öyle sendemi hamileydin tüh makberin sarması bak nerelere geldi kusura bakmayın cici kızlar..

nurum evde biizim aynen canım çok şükür alalh ev isteyen herkese ev nasip etsin
evet ne çıkarsam kar canım inşlah sende yakında açarsın canıma ama hem vakit geçiyo hem de para kazanıyoz sende sevaba giriyon canım senin ki de çok güzel

buralardayım canım da nete fazla giremiyorum bu arada nur beni de hamile sandı heralde ama maalesef değilim öyle canım çekti sadece inşallah önümüzdeki aya zaten bu ay kist yüzünden doğum kontrol hapı içiyorum bu arada yeni arkadaşlar gelmiş onlara da hoşgeldiniz diyorum

anneme bi baktım geldim ne yapıyo diye havalarda iyice soğudu şükür kılima yapıldı gerçi benim bilgisayar başka odada ama birazdan geçerim içeriye yaprak dökümü var bu akşam kaynı diyoki gına geldi hep olay hep acı bi mutlu günleri yok..
bende dedimki bak bu bölümde fikret doğum yapıyo işte mutlu bi olay oda dediki doğum yapıyo ama bak kanaması varmış bi felaket haberi almış o yüzden doğuma alınıyo..
nasıl güldüm erkekler bile biliyo kanamayı sezaryanı hele benimki geçen sezaryanla normal dığumu izlettim miğdem bulanıyo artık dedi.. içim dışım bebek oldu.. diyo.

nurum bende şurda iş çamşaırcı v ardı oraya giigtm geldim
heeeee alemsin ha nurum bende unutulmazı izliyecem

anladım esenseda kistinde hemen erir umarımm.ya burada bi arlar ali kayra ve gülde vardı onlar ne oldu acaba hiç gelimyolar uzun zamandır.. haberi olan varmı.

ama o 10 başlıyo off anneme gidecem orda izlerim artık..
kıss ne aldın cicilermi aldın kendine güle güle giyin

iyi yaptın güle güle giyinesin güzel günlerde..
bide lohusayken giymek için gecelik takımı alsın.

Back
X