• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ohoo sen de comzesin, walla soylenme ben birden kabalisiom uc bes aydir deneyenlerin soylenmesine, sonra demedi deme, salterler atiyor bende CADIARZU
saka bir yana bence de al ovulasyon testi muhtemelen gunleri tutturamion, sende uzaylisindir kesin lülülülülülü

aaaaa kızmaaaaa ama küstümmmmm al işte daha bahsetmıyom bebek falansenağlama
neyse saka tabıkıde evet alıcam tatlım kesın tutturamıyom ben yanı günlerı bakalım ıse yarayacakmı testler

saol nurcum iyiyim valla misaifr vardı gitti bakınıyorum öyle..hadi 1 gece kaldı eşine yarın geliyodu dimi?
ebrarcım ben giricem zaten yine bırakmam burayı opuyorumnanaktanbende kötü niyetler yazmamıştım zaten liste neki yani.

hoşbuldum arkadaşlar saolun ...
günüm valla bişey diyemiycem okonuda .bukadar yıldır uğraşıyom ama bu konuda bilgi sahibi değilim tatlım..
nur niyemi küstüm ?selam verdim kimse almadı .sence neden küsmüşüm?

nurun ates olcme yontemi vardir ama biraz uzun surer her sabah olcucen atesini ay ortasi gorucenki birden dusmus ates ve ertesi gun yukselmis iste o gunler dusutugu gunde dahil yumurtlama civarindasin. ama sabirla olcucen ve hasta misin degilmisin o gunler hava cok lmu soguk bu tarz etkenleri iyi gozlemlemen lazim. ayrica her sabah yataktan kalmadan olcum yazican bir yere. ugrastirir ama zamanla anlarsin yumurtladin mi yumurtlamadin mi? bence sen test al once.

sanırım bu dıjıtal ovulasyon testlerınden almak lazım hanı gülen yüz çıkanlardan onların fıyatı masallah ama bebek için deger yaaaa

ben kaçıyorum hanımlar iş çıkıs saatım geldı görüşmek üzere hoscakalın

ebrar bende sana hoşgeldin dedim okumamışsın galiba bana küsme olurmu))
ozaman pardon canım kalabalık olunca kaçmış demekki gözümden .saolasın arkadaşım..
saol nurcum iyiyim valla misaifr vardı gitti bakınıyorum öyle..hadi 1 gece kaldı eşine yarın geliyodu dimi?
ebrarcım ben giricem zaten yine bırakmam burayı opuyorumnanaktanbende kötü niyetler yazmamıştım zaten liste neki yani.

sevindim canım .burda hiçbir arkadaşın kırılmasını istemeyiz.

zorxx bende de yumurtlama agrisi cok olur bilirim nasildir sozde sansliyiz anlioz gunleri die ben daha bir faydasini gormedim:)) yaw bu arada su nickinin yerine ne desek sana boyle hitap etmek zor oluyor.

zorxxcim yumurtla bol canım ilerde lazım olur :) ya halimiz nocek böle bilmiyom yumurtlama yok çatlama yok sperm ulaştımı kafayı yemezsek yakında iyidir.

valaa zorro diyin derin demişti zor geliyo söylemek diye zor yaz sadece cnm oda olmazsa z yaz ben anlarımkaydirigubbakcemile5

güle güle ebroşum kib öptm kuşum benimde kaçmam gerek kociş gelicek birazndan
kızlar gökcedoşda kaçar gece gelirim inş öpüyorum nanaklarınızdannn

Back
X