Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
biz düşündük hemen bi tane olsun beraber büyüyelim diye. allahım da
hemen nasip etti. hayırlısıyla bide kucağıma alsam. ama biz gününü hesapladık ona göre çalıştık :) nur inşallah allah her isteyene nasip etsin.
ya o çalışmayı ibzde yapıyoz ama olmuyo acaba eksikmi yapıyoruz ödevimizi
bize özel ders gerekli baharcım alırsın merak etme o günlerde geir inş
bersuu yellovhot hoş geldiniz
richi yellovhot isimlernizin anlamı ne kızlar..
ben ilk evlendiğimde cahildim öyle hesaplama falan bilmiyodum rasgele... sonraa 1yıl normal dediler 1 seneden sonra istedik çok şöyle böyle derken seneler geçiyo anlamıyoz bile bakalı 3 ay sonra falan aşılama düşünüyom ben doğal yolla olmuyp napalım((
öylemi diyon allah söyletti ama bak otuza geliyom evlendiğim ilk sene olsaydı 3 yaşında olacaktı sen bilemzsin benle bir evlenenlerin bebekleri oldu bide hava atnlar varya onların yuzunden evden dışarı çıkasım yok ooof netse içini karartmayayım.
sakın haa öyle düşünme yaw allahın verdiği bebeyle havamı atılır. sakın bak öle vesveseli aklına bişiler sokan düşüncelere kapılma o kişilerle de görüşme salla.... benimde ilkokulda aynı sınıfta okuduğum kız vardı. ilkokuldan sonra okumadı şimdi onunda çocuğu var hemde kocaman okula başlamış geçen yıl. oda gözünü çıkarmış yani ne o çocuk yaşta evlenmek. ben üniv. bitirdiğim halde herkes bana daha erken ne acelen var dedi hemen evleniyon ama ben dinlemedim evlendim
iyi yaptın canım sağlık olsun bu benim kuruntum değil valla bazıları var hava atan çok zoruma gidiyo ama napayım nasip RABBıMıN işi elbet zamanı vardır..
bersucum ben iyiyim misafirnmi gelecek canım sana kolay gelsin döktürürsün güzel şeyler yine..