• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam fıstıklar eve geldim bakıyım dedim bizim hatunlar ne yapıyor..ben hala aynıyım boğazım ağrıyor kendimi çokkk bitkin hissediyorum :((( şimdi biraz uzanıcam ilerleyen saatlerde iyi olursam gelicem öptüm sizi

iyi akşamlar kızlaer kimsecikler yok..
makber grçmiş olsun ALLAH şifa versin canım kendine ve bebene iyiy bak..
sonbahar dr konturolünden gelmişsindir umarım bebeğin iyidir ben yarın gelirim canım yarın görüşürüz..
ebar,bersu seval derin richi yellow güncüm zorxx ve hatılayamadığım kızlar sizlerde umarım iyisinizdie ALLAHA EMANET OLUN..

kizlaarrr kimsecikler yok yine nerdesiniz yaaa
offf bugün bi kötü gectiki offf cok fena agrilarla ugrastim makbusum kisss nerdesin bacim yaa sende rahatsizsin demek kiyamam sana ben yaa kib bacim öpüyorum hepinizide byee

selan canlarr.topic bugün durgunmuş yaa.
şimdid de kimse yok herkesi kaçırdım:(
bu akşam iş çıkışı arkadasımın kınasına gittim..benim dükkanın hemen yan sokagındaki dügün salonundaydı:)yemek bulaşık kahve derken bu saat oldu gelebildim..hepinizi çok özledim:(((
makberim bitanem benim...inşallah iyisindir biraz daha:((çok geçmiş olsun canım benim..hee bu arada kuşum ben kınada masanın üzerinde unutmuşum telimi,zeynoda tel haberin olsun ararsan diye diyom:)))
sevalim sagol loçkam yaa...bak yine bugün iyi para topladım siftahların ugurlu geliyor:))birkaç kişi borcunu getirdi satışlar az olsada borçlar yükseltti ciroyu:)bu arada çok yorulmuşsunn off..ama olsun sabrın sonu selamet..hep bittikten sonrasını düşün mutlu olursun:)
gökçemm canım sagol hayatım inşallah diledigimiz gibi olsun herşey..eşimin 5 ay yapmasını çok istiyorum.Allah büyük...iyisin inşallah bebişim sende?senin dıtt gelmez inşallah kızzzz:))

ebuşummm iyi etmişsiniz kızzz..hep burada olacak halimiz yok dimi..kocişleri ihmal etmmeyek kuşumm:))onlar bize lazım bebiş için :roflol:

günnnnnnnnüüüümmmmm zortt hee delüü:)olsun yaptıgın iyi olmuş antibiyotigi rahat içtin bari...eşinin sonuçlarda iyimiş sevindim canımkaydirigubbakcemile5şu ovulasyon testlerinden de aldımıydınnn tamamdır bu iş:)inşallahhh canım:Saruboceq:

Şeniznurcumm saogl tatlım iyiyimm ne olsun..çalışmaca işte..eşin gelmiştir tabii:)yoksun bu gece:jeyyar: hadi gözünaydın canım...

riççç nerelerdesin fıstıgımmm.kaygana sende tabii giremiyon pek..özledim senide cnm benimŞeniz
bersumm haftasonun inşallah çok güzel geçer canımmm.bütün hafta yoruluyosun tabi..iyi sohbetlerr canım benim

huu ben geldimm nabersiniz bakim
kız rich hayırdır bacım msn ye çagırmışsın kii????????
bersum senden naber güloşşş bi konuşamadım senlede ya

ya ben gelince kimse kalmıyo burda ya.......

senacim tedavi basladi mi? guzel haberlerle gel birtanem dualarimdasin.
slm güzeller nabersiniz bakimmm kimseler yokk ama :)
günüm gene dıt landın desene off ne zaman yeşil ışık yanıcak bizlere yaaa neyse saglık olsun canım
senam ben geldim sen gitmişsin nasılsın canım nasıl gidiyo tedavin?
ebroşumö ben geldim cano sen yoksunn:(
ditlanmak regle degil mi? yok canim ditlanmadim henuz 4 gun var, zortlandim yani test yaptim ama digitalinden cidden zort yani:))) kaydirigubbakcemile3
selam fıstıklar eve geldim bakıyım dedim bizim hatunlar ne yapıyor..ben hala aynıyım boğazım ağrıyor kendimi çokkk bitkin hissediyorum :((( şimdi biraz uzanıcam ilerleyen saatlerde iyi olursam gelicem öptüm sizi
canim dinlen iyice, suyu unutma;)
yarin gidiyor muydun sen makbus ben karistirdim, Insallah gidiyorsunudr ve nal sesine benzeyen dunyanin en guzel sesini duyup gelirsin insallah :nazar:

Back
X