• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben sana yaziyorum yaziyorum ama sen gormuyorsun evet hamileydim tatlim ama ne yazikki ucuncu ayin sonunda kalbi durdu:((
basa donduk anlayacagin.

canım benim ya kıyamam kusura bakma nolur görmedim yazdığını fazla bilgisayar başında duramadığımdan geçmişi de okuyamıorum Allahım inşallah hayırlı evlatlar versin sana.

selam fıstıklar eve geldim bakıyım dedim bizim hatunlar ne yapıyor..ben hala aynıyım boğazım ağrıyor kendimi çokkk bitkin hissediyorum :((( şimdi biraz uzanıcam ilerleyen saatlerde iyi olursam gelicem öptüm sizi

makbercim geçmiş olsun aman dikkat et bol c vitamini al özellikle kivide çok diyolar

kizlar sevilim 29.11de girmis bir, ama yazmamis ben merak ediyorum artik sevili, fikri olan? mail adresini bilen? ay her yil bir sevil pesinde kosuyorum, oldurcek bu kiz beni, iyidir tabii de artik haberini alalim yine de degil mi? nasil ulasiriz? neden kapsama alani disinda diyor?

topiç boboşmuş anma
sağol ebroşum geldim ama işim bitmedi tam sizleride özledim hafifletim ağır işleri alalah kabul etsin ebroşum oruçlıuymuşsun bitanem duların kabul olsun
günüm canım gözün aydın eşinni değerleri de ç ok iyi çıkmış iinşlah en yakın zamanda haimş haberin alırız
derinim loçkam çok özledim ya ne zaman izilnisn ohoh alalh daha çok müşşteriler nasip etsin bacım
geç oldu amam hadi yine siftah atıtom bisimlahirahmnairahim hoppppppppp bereketli ügnler loçkam sende atınca çok iyii oluyo işlerim vlalhi canım her şey gönlünce olsun kocamamnöptümmmmmmmmmmm

herkese günaydın..
hepimize hayırlı,bereketli,sağlıklı,huzurlu günler diliyorum..
herşey gönlünüzce olsun...

seval iyiyim çamaşır serdim geldim iş hiç bitermi eşim 2 günlüğüne gitti ama 2 takım elbise kirletmiş evdede vardı onlarla uğraşıyom..
yıkamak neyse ama ütüden nefret ediyom bide halıları yıkamaya vermiştim onlar gelecek koltuklarıda sileyim hava bugün düzel halılarıda sereyim evleri sileyim ooff işim çıok valla aslında bi girişsem biterde çamaşırdan sıra gelmedi..
canım sen yapuyon işlerin hafifledimi snada hayırlı işler geç oldu mam bu saatten sonra bol mişteriler..

kolay gelsin oh mis gibi olur sonra bir keyf yaparsın bende oturma odasını duvarını camını kliöasını koltuğumu kapısın avizesini sildim ütü yaptım hafifledi biraz amam daha tam bitmed,

yazıya bakarmısın yanlış yanlış. canım sana iyi günler bilgisayarı kapatayım yoksa akşama kadar pineklerim sen bugün burdamısın sonra görüşürüz kendine iyi bak AEO

olur canım benim klavya bozuk olduğundan hep böyle bozuk yazıyom hııııı hııı bugün burdayım sağol canım sanada kolay gelsin görüşürz

nurum darısı sana seninde mis giib olur canım valalhi bitirecem sonra bir acısını çıkaracam ama çokyoruldum nurcum

sevalcim burda yalnızmı kaldın yazık..
oh bitti sayılır koltukları sildim hava bozdu inş kurur yerleri falanda sildim bi halılar gelmedi yedekleride süpürdüm kaldrdım umarım ötekiler geleir güya dün gelcekti ama havalar bozuktu ya belki onlarda geç kurudu ne demişler izmirin havasına aldanma kızlarına kalma :)) kendime hakaretmi etmiş oldum acaba :)
canım çok yoruldun dedi bende basıl olmuştum biliyonmu annemlerin evini yani benimkini tadilata girdik her yer inşaat pisliği ben o çıktığım evde artık durmam dedim 3 günde herşeyi kendim topladım eşim bazılarına yardım edebildi onları aldım burda tadilat olmayan odaya yığdım sonra oda oda temizledim tek tek yarleştirdim bi fazlalıkları verdim birilerine..
birde annemler üst kata çıktılar orada yeni yapılmıştı orayıda ben temizledim kardeşimde yardım etti ama benim yüzümden çıkıyolar diye ben çok çalıştım annemide yerleştirdik kendimizide amma ben mahvoldum nasıl anlatamam mutfakçılar tam vaktinde gelmedi yemeği yük olmayayım annemlere diye küçük tüpde yaptım bulaşıkları zar zor yıkadım mama geçti şimdi günlük işler zoruma gidiyo benim annem kardeşim bi yanımda oldular eşim zavallı taşımacılar çok ücret istiyo normal nakliye tuttu 3 erkek kardeşi var taşımaya biri bile gelmedi ben o ve bi nakliyeci adam ve arkadaşı arabaya yükledik annem burda yardım etti kardeşim yemek yaptı bize adamlara..
bide eşimnkiler birbirine pek bağlıdırlar oda gerçeği gördü ama biz mahvolduk annesi ablası bana bi koli açmaya bile gelmediler biliyonmu bunlara bi yemek yapayımda götüreyim demediler gelin ev yerleştiriyo yemek yapamaz demediler ama sonra ev görmeye gldiler kasıla kasıla sanki onlar dayadı döşediii
ay nerden açıldım böyle hani sen dedin ya geçen gün kayınpederim var diye bizimde var ama el gibiler..
neyse canım için karadı dimi birden aklıma geldi yazıverdim kusura bakma..

ah canım sende çok yorulmuşsşun valalhi alalhım inşlalh m ükafatıın verir benim kayanam dükkan bakıyo bende ei temizlemeye gidiyom akşamada yemeğimi yaptptpı evde çay flan hazırladı kayınbaabmal eşim fayanslalrı yıkadı aalh razı olsun onlaardan canım sende onların taşınma işi darda oldukları zamna gitmesin o zamna anlaralr

ahaha çok yaptım hiç sorma ama şimdi 2 bayram geçti sormadım bile eşim önce dayatırdı annem yaşlı diye ama şimdi hiç ses etmiyo edemezde anneside yaşl falan değil valla kızlarının her işine koşturur bi bana yapmadı ama muhtaçta değilim çokşükür kayınbabam bırak fayans yıkamayı oğlum bi ihtiyacın varmı bile demedi durumları iyi ama çocuklarına bişey yapmaz kendi için yaşar boşveeer biz iyi olalım dimi ama orada havalar nasıl soğudumu gaciler çıplanıp enize giriyomu halen??

Back
X