• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makberimde geldi nasılsın makberim iyleştinim beeiş üzüyomu aanesini
sağol tatlım valla iyi değilim ama olmaya çalışıyorum valla sabah kocişede dedim baya yaramaz olucak heralde bizim ufaklık çok üzüyor beni :))) amannn iyi olsunda razıyım ben..
neyse makbuş kaçarrkaydirigubbakcemile4

bende bugün klomene başlıyorum inşallah bu ay işe yarar bal tarçın çörek otunuda sabahları aç karnına yiyorum allah çabalarımızı görür inşallah bizlere yardımcı olurrr

caınm için ferah tut hiç bir şey olmuyacak ananesiin çok mu üzecek ay yerim nou ben inşlah canım iyi olacak güle güe öptüm
bersucum hayırlı olsun canıminşlah tedavin sonuç verecek bitanem inşalh canım nişlah rabim büyük
nurum sesin çıkmıyo gitinmi

bersu bilemiyomki bende niye böyle yapıyo..
ben çok yıprandım bu konuda valla o yüzden doğal yoldan çok istiyomya mutlaka bi erkek asistan olsun girer benimki bunu kabul etmiyo ooof bebek istemiyonmu diyorum istiyorum ama erkek dr falan içeri girmeyecek girerse kabul etmem diyo bikere kan vermek için hastaneye gittim çok hastaydım genç bi oğaln kanı aldı bunun suratı düştü işte o derece bi lanet huyu var..

evet bersum çok şükür hafiledi ama daha var işlerim amin canım en iyileri siizn olsun canım inşalh rabim bekletemedn beişerimiz kucağımz almayı nasip eder

ayyyy allah kolaylık versin sana nurcum valla eşinin bu konudaki düşünceleri ile uğraş bir yandan bebek için ne yapabilirim diye düşün işin zor valla eşin destek olup moral vereceğine köstek oluyo sana hem bebek isteyip hemde böyle davranması çok garip umarım hiç bi tedaviye gerek kalmadan bebişin gelir canım sende kendini harap etme oluruna bırak bebk mevzusunu açma eşine biraz zaman ver bak eşin bebek istediği iiçin seni elinden tutup doktora götürürür sen üstüne düştüğün için inat yapıyo bence

nurcum bizim hertürlü testimiz yapıldı şu anda hiç bi sorun yok o yüzden yumurta takibi ve klomenle bakıcaz yumurtalar gerekli olgunluğa ulaşıyormu çatlıyormu diye klomen yumurta geiştirici bi hap

anladım bana dr bişey demedi niye demiyolar gel yumurtalara bakalım şunu iç bunu iç diye bide kızlar bersu belki sen bilirsin hani sağ tarafta kasık tarafında bi kemik varya leğen kemiğimi ne diuolar işte benim oram yani biraz altı sızlıyo ara ara zorxx demişti bikere kasık sızlar diye acaba banımde bu sızlama ondanmı bugün yumurtlrama günüm olabilirde.. benim bi aeşim yüksek oluyo öyle anlıyom..

he kıss ALLAH bana sabır versin aslında eşim çok iyidir ufak tefek kavgamız olur ama bu bebek ve dr olayında beni çooook üzüyo şimdi ezanlar okunuyo RABBıM bi vesile ile hepimize sağlıklı bebekler versin benim işim zor dediğin gibi bizi hastane kapılarına düşürmesin bu ay zaten geçti ben bişey ummuyorum ama nasip..
bu arada bende 24 olacağım tmmuzda eylüldede 4 sene olacak evleneli yaş geçiyo seneler geçiyo oofv dua edin bana..

canım sen en iyi dr git klomen iste bi dene bakalım yumurta takibi yapılsın bu konuda çok uzman olmaya falan gerek yok kadın dr bulabilirsin belkide çok ufak bi sorun vardır sadece yumurtan çatlamıyodur yada gerrekli olgunluğa ulaşmıyodur bunların çözümü kolay
canım eğer yumurtlama günün ise o ağrı ondandır ben hiç hissetmem yumurtlamamı falan o zaman boş geçirme bu günleri değerlendir rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

geldim canlarım hiç sorma bersucum anma ne kadar apra gidiuyo mecburen çlaışmam gerel sağol canım cümlemize bitanem inşlah bersucum her ezan okunduğunda hepinized dua ediyom elbet bir gün kabul olacak

zaten şimdi gittiğim bi dr var geçenpazetesi günü filmimi o çekti 3 y sonra gel dedi acaba ben birdahaki ayamı gitsem yumurta takibi için şimdi geçmiştir dğilmi?
birdahaki adetten sonra gideyim hem hormom tahlili yaptırayım hem yumurta takibi yaptırayım canım fazla soru soruyorum ama hangi gün gidiliyo takip için ultrasonlamı bakıyolar yoksa alttan muayenemi??

seval halılarım geldi oh mis gibi kokuyolar kız acaba bunlar ne kullanıyolar böyle kokuyo ben ko.. kullanıyom ama kokusu hemen geçiyo:(( zaten silmiştim yerleri birazdan serecem hiç bşet 20 milyona yıkadılar ben yıkasamda aynı su deterjan gidecek bide bu havada yataklara düşecem..

oh iyi olmuş mis gib güle güle kirlwet caınm evet en iysi yıkamya vermek temizde oluoy demi canım
riçhim hoşgeldin ya çok özldeim seni nerelerdein en yapıoyn iiysin umarım

Back
X