Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmmŞeniz sagolasınn işlerim yine iyiydi:)))topiç boboşmuş anma
sağol ebroşum geldim ama işim bitmedi tam sizleride özledim hafifletim ağır işleri alalah kabul etsin ebroşum oruçlıuymuşsun bitanem duların kabul olsun
günüm canım gözün aydın eşinni değerleri de ç ok iyi çıkmış iinşlah en yakın zamanda haimş haberin alırız
derinim loçkam çok özledim ya ne zaman izilnisn ohoh alalh daha çok müşşteriler nasip etsin bacım
geç oldu amam hadi yine siftah atıtom bisimlahirahmnairahim hoppppppppp bereketli ügnler loçkam sende atınca çok iyii oluyo işlerim vlalhi canım her şey gönlünce olsun kocamamnöptümmmmmmmmmmm
canımm hadi hayırlı olsun..inşallahhh işe yarayacakkk.ben hepinizden çok çok umutluyum..bu ay birkaç kişiden haber alcaz gibi inşallahhhh:Saruboceq:bende bugün klomene başlıyorum inşallah bu ay işe yarar bal tarçın çörek otunuda sabahları aç karnına yiyorum allah çabalarımızı görür inşallah bizlere yardımcı olurrr
gökçemm üzme kendini bitanemm..önümüzdeki aya inşallah gelir bebişkon canım benimŞenizkarşılaşamadık bu gece.çok öptüm seniŞenizkızlar mrb nasılsınız birazdan kaçarım çok duramıyıcam yemek yapıcam da nuruncum sevalim makbuş naber kızlar
makbuşum adet oldum canım ocak listesine al beni 9 ocak gibi olurum heralde :)gene kırmızı kartı yedim sahalardan uzaklaştırıldık bakalım :)
canım ben geçmişi okumaya daldım da.bide msndeyim yetişemedim...richi nasılsın canım bu gün gelmedin umarım iyisindir..
birazdan derinde gelir cicim öpüyorum senide kokulu kokulu :kedi:
bende seni çokkkkk özledim fıstıkımmmmmmmmmmmmmmmŞenizzemuszemusevet anlasıyorum cnm kızlar bende kacım mısafır vardı mutfagı halledım barı
sonbaharcıgım sende cok takılma bebişe zarar cnm gıt erkenden uyu
kendınıze ıyı bakın cok öpüyorumopuyorumnanaktan
buarada kızlar sızıde özledım derın makbus gökce bersu gün ebrar seval ceylan aglama..............
geldim kuşummmmmmmmmmmmŞeniziyisin dimi?bendekide soru iki saattir msn deyizsırnaşık şeyselammm kızlar iyi kaynatmışınız yine derinim gelmemiş ona bakmaya girmiştim ama şimdi altta görünüyor :)))
yok cnm haftaiçi izinliyim..izin günümdede yarayı halledicez kısmetse.derin iyi seni yakaladım canım ya ne zaman izinlisin bebişim opuyorumnanaktan
ama herkes nereye gitti :gitme:
burdayım derincim uzandığım yerde tv izliyorum. az önce arkadaşlar beni masaüstü pc de sandalyede oturuyorum sandılar sanırım. ben uzanıp tv izliyorum. notebook sehpada duruyor önümde. yani rahatsızlık veren durum yok arkadaşlar :)
bizim evde radyasyondan geçilmiyorki.. her taraftan elektronik bişiy.. eşim yurt dışına gtti pc de olmasa vakit geçmeyecekti. gerçi disko kralını izliyorum ama.