hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytgünaydın fıstıklar hepinize iyi pazarlar diliyorum..ben doktordan geldim bebiş 1 hafta geriden geliyor yani doktora göre 6 haftalık daha ses olarak duyamasakta kalbini görüntü olarak vardı haftaya tekrar çağırdı daha net duymak için.sanki üstümden kocaman bi yük kalktı Allahıma şükürler olsunnn..
şimdilik çıkmak zorundayım haber vermek için girdim öpüyorum sizi çokkk
canım hadi gözünaydın .çok sevindim haftaya güm güm inleticek inşallah.bak herşey yolunda çok şükür artık endişelenmek yok değilmi.öpüyorum seni tatlı hamiş...
canım hadi gözün aydın .hayırlısıyla başlıycan tedaviye inşallah.herşey gönlünce olsun canım..kızlar sorumu iptal ediyorum zaten kimse cevaplamamıştı:hulya:
çünkü şimdi oldummmmmmmzemuszemus
slm güzeller nasılsınız kimse yok bende delü gibi konuşuyom yaa neysee
makbuşum gözün aydın olsun kuşum minigimiz inş annesi ile kalıcak inşşş
derinim ini canım diger aya gelsin melegim inş hayırlısı ile çpüyorum datluşş
nuruncum evde olunca anca öle kafa dagılıyo yaa şimdi patigimi örüyom bilekten baglamalı olanlardan yapıyom
sevalim neredesin kuşumm benim işe gelmedin miii
ebroşş midafirin vardı dün daha uyanmadın mı yorgunluktan canoo
richim bende seni özledim datluş yaa kib öpüyorum senide
sonbaharım sende çok geç uyuma bebişi uykusuz bırakma pc başında çok oturma emi tatlımm
senam tam cevap yazıcaktım allta yazmışsın oldum die hadi gözün aydın hayırlısı ile gelsin melegin inşşşş
delüüüüü ben geldim sen nerdesin .valla dün baya geç gittiler nerdeyse birbuçuk olmuştu .daha sonra biz kızlarla msnde baya kaynattık yattığımda saat 3dü .yani bu sabah tembellik yaptım .buarada senide özledim datlummm..