• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya bizde bebek 46 kromozom cikinca yani genetik iyi, gerek yok esine dediler zatn bende de asil pihtilasmayi onemsediler aslinda burda uc dusukten once ona da bakmiyorlar da, doktorum kiyak gecti.

bu arada aglamacım sen ii ol canım inş ilerde gene bol bol muhabbet ederiz canım
bersum datluşum hafta sonu bitti bi konuşmadık dedigin gibi yaa neyse yarın sanada kolay gelsin ballım kaymaklımm..:)

hım demek ondan bakmamışlar günüm neyse yaa inş bi daha gerek kalmaz böyle araştırmalara canım inş ben msn açıyım diyicem canım ama biraazdan kaçarım istersen açayım canım

selammmmmopuyorumnanaktanayy kimselere rastlayamdım yaaaa:sinifsinif:
makberimm canım benim...Şenizuyu tabi bitanem dinlenn..gündüzleri yoruluyorsun ister istemez..nede olsa iki çocuk bakıyosun kuşum kolaymı.
oyy senin o minşinin kalbini yiyimmm bennnnn:))))MAAŞALLAH bebişimize:):nazar:

geldinmi bitanem..annemle konusuyodum şimdi gördüm geldigini canım.nasılsın makbuşum?
bitanemm üzüldüm yaa görüşemedik seninle :((( yaa dün gece yine fenalaştım açmamla kapamam bir oldu
slm kizlaarrr öncelikle makbusum kusum gözün aydin olsun bak sana söyledim korkma dedim demii bundan sonrasi öyle bi gececekki ben 4 ay dedim hala inanamiyorum birde bakariz kucagimizda allahim o günleri bu günleri herkese yasatsin bacim kalbini ferah tut allahimdan gecme sen............

gökcem bacim bende özledim seni hepinizi ama bi günüm bi günümü tutmuyo bi hasta bi iyyim fazla giremiyorum girincede sizleri yakalayamiyorum iste neyse bende kacar cok halsizim hepinizide öptüm iyi geceler byee
aglamacımm sağol tatlım inşallah dediğin gibi çabucak geçiverir:Saruboceq:
gökcem umarım sonuclar ıyı cıkar cnm kib
makbusum cok özledım senı cok sevındım ayrıca umarım 9 ay süper bıs ekılde gecer cnm ya
ebrarım bersum görmedım vallah kusurabakmayın kızlar kımse yoktu bende cıktım hemen
ıyı geceler canlarım
riçimmm bende çok özledim canım yaa daha sık gel tatlım Şeniz

günaydınnnopuyorumnanaktanhepinize güzel ve sürprizlerle dolu bir hafta diliyorumm..
ben dün gece yine fenalaştım boğazım beni mahvediyor:(( muhtemelen bulantımda bu hastalıktan kaynaklanıyor offff Allah yardımcım olsun bütün gece ağladım durdum mafoldumbenneyse kimseler yok ben biraz uyumaya çalışıcam görüşürüz yine:gitme:

canlarım günasydın hepiniiz çok özledim canlarım
makberim gözün aydın beişnini görmüşsün inşlalh kalbinin sesinide duyarsın sapa salim kucağıan almayı nasip etsin rabim kb öptüm
loçkma sağol bitanm en iyleri sizin olsun canı seni çok özldemi iyiysin umarım seni çk seviyom canom
gökçoşum sağol bitanem sen snaılsın doktor gidiyon inşşnla iiy haberler alırsın bitanem rabibm yardım cın olsun
nurum aniden çıkmak zorunda kaldım sorduğun dsoruyu şimid cevaplıyıaım dokto adryin 3 4 günü gel dedi adetin 3 4 günü doktorum olamdığından gidemedim çarşamna güünü ultrasyon var bilmiyom e çıkıack ki sende iyisin umarım
riçim bnde seni çok özledim koaly gelsin sana
bersum canım tatil bibiti hayyırlı haftalar öptüm
günm sen ansılsınn bitanem
senma tedavin h ayırlı oslun inşlh tedavin sana beişin getirir hamiş klaırsın

ebroşum sen nasılsın uzun zamandır senle karşılaşı
yamıyoz özledim seni öptüm
ağlamcılala semoşum gelmiş canlarım güzel tatlı hamişler her şey yolunda hep böyle rast gtisin hamişliğiniz öptüm siizi

sevalcim teşekkür ederim bitanem...

kızlar az önce doktordan geldim yarın iğneye başlıyorum haftaya çarşamba ya da perşembe aşılama olacak...nolur dua edin...doktor ben tutacağını düşünüyorum dedi....ilki tutmuş üstelik üçüz olması da ilginç dedi...

iyi diyelim iyi olalım cnm ne olsn evdeyim bugün. hıçkırıp duruyorum şuanda :) hamile kaldığımdan beri hep hıçkırıyorum ne yapsam da geçmiyor bi süre sonra kendi kendine bitiyor. forumda baktım ama bunla ilgili bişi bulamadım.

canım ben hep öğle yaparım tutarım nefesimi sonra bırakırım ne demek r,ica edrim umarım yardımıcı olabildim

Back
X