• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay boncuğum hoşgeldin .seni görmek negüzel .nasılsın şeker ?
ben iyiyim valla bildiğin gibi değişiklik yok ..evet msnde kaynatıyoduk .kaçırdık seni yaa :kedi:

napıyosunuz bakim özledim sizlerii

ayrıca makbuşum burda değil ama onu kocaman tebrik ediyorum sağlıkla bebişini kucağına alır inş darısı sizlerin başınaaaaaa
boncukummmm sağol bitanem ay nasıl özlemişim seni yaaa daha sık gelmeye çalış emi bitanemopuyorumnanaktan

tünaydın kızlar haber vermek istedim tam anlamıyla iyileşmiş değilim yaptığım tek şey ıhlamur içebilmek ki onu da iğrenerek içiyorum :((( hepiniz iyisinizdir inşallah çok özledim sizi şimdilik kaçıyorum ayakta duramıyorum malesef öpüyorum sizi çok kendinize iyi bakın:gitme:

merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. ınşallah herşey gönlünüzce olsun gündüzleri fazla olmuyosunuz sanırım kimseye rastlamıyorum girince çoğu zamanda da uyuyorum zatan akşam da sanki hiç uyumamış gibi erkenden yatıyorum sizleri fazla göremedim. hepinizi öpüyorum. dualarım sizinle. Allah sabrınızın sonucunda sağlıklı melekler versin inşallah

slm kızlar makberim geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine bende üşütmüşüm yaa burnun çeşme sanki durmuyo 2 dk rapor verdi doktor dinleniyorum inşallah fazla ilerlemeden atlatabilirim

kızlar nasılsınız......makbuşum hamileymiş...ayy çok sevindim ya....ben çok giremiyorum kk ne internetim çok yavaş sitede çok yoğun olunca dakikalarca açılmıyo sayfalar....inşallah hepinizin güzel haberlerini alırım.....bende 19. haftama girdim çok güzel gidiyo herşey yavaş yavaş hareketlerinide hissetmeye başladım bebişimin.....darısı hepinizin başına iiinnnşşşaalllaahhhhh......öpüyorum hepinizi.....

gunaydin kizlar sabahin korunde kalktim 4 saatlik uykuylayim tekrar devrilmeyi ve aksama uyanmayi planliyorum:))
canımm uyuda büyü inşallah :))neyse gece görüşürüz fıstığım .öptümm
boncukummmm sağol bitanem ay nasıl özlemişim seni yaaa daha sık gelmeye çalış emi bitanemopuyorumnanaktan

tünaydın kızlar haber vermek istedim tam anlamıyla iyileşmiş değilim yaptığım tek şey ıhlamur içebilmek ki onu da iğrenerek içiyorum :((( hepiniz iyisinizdir inşallah çok özledim sizi şimdilik kaçıyorum ayakta duramıyorum malesef öpüyorum sizi çok kendinize iyi bakın:gitme:
canım yaa kıyamam sana nasıl geçicek bu hastalık yaa .bol bol dinlen başka türlü geçmez yaa .allahım seni ve bebişi korusun inşallah.öptümm
merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. İnşallah herşey gönlünüzce olsun gündüzleri fazla olmuyosunuz sanırım kimseye rastlamıyorum girince çoğu zamanda da uyuyorum zatan akşam da sanki hiç uyumamış gibi erkenden yatıyorum sizleri fazla göremedim. hepinizi öpüyorum. dualarım sizinle. Allah sabrınızın sonucunda sağlıklı melekler versin inşallah
canım selam evet gündüz pek uğruyamıyoruz akşam daha çok muhabbet edebiliyoruz.
sende bol bol uyuyosun negüzel bebişler için iyi olur dinlenmen tatlım .kendine iyi bak .öptümm
slm kızlar makberim geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine bende üşütmüşüm yaa burnun çeşme sanki durmuyo 2 dk rapor verdi doktor dinleniyorum inşallah fazla ilerlemeden atlatabilirim

canım sanada çok geçmiş olsun .dikkat et bol bol dinlen sende .allah şifa versin bitanem
seni özlüyoruz bunu bil tatlış...

TOPİCİMİZİN GÜZELLERİ HEPİNİZE SELAMM..
GÖKCEMM datlum nerdesin sen yaa ?anneciğinle hasretmi gideriyosunuz .neyse öptüm seni..
SEVALİMM sende yoksun .evde temizlikmi yapıyosun canım ?öptümm senide..
BERSUMMM özledim fıstığım .nerelerdesin sen?öpüyorumm
RİCHHH senide özledim datlummm .öptümmm

kızlar nasılsınız......makbuşum hamileymiş...ayy çok sevindim ya....ben çok giremiyorum kk ne internetim çok yavaş sitede çok yoğun olunca dakikalarca açılmıyo sayfalar....inşallah hepinizin güzel haberlerini alırım.....bende 19. haftama girdim çok güzel gidiyo herşey yavaş yavaş hareketlerinide hissetmeye başladım bebişimin.....darısı hepinizin başına iiinnnşşşaalllaahhhhh......öpüyorum hepinizi.....

betycim hoşgeldin canım .nasılsın?bebişde iyiymiş maşallah .allahım 9 ayınızı sorunsuz geçirmeyi nasip etsin ..öptümm canım..

Back
X