• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse cidden soguk agriyi arttirdi bes dakkada, bakimmm neclayla leyla ne yapcaklar aslinda cok baydi bu dizi ama insan geceleri hele kisin istiyor tv karsisinda bos bos otursun, opuyorum hepinizi richim misafirin sende mi hala? cevabi alip kaciom.

fıstuklar richim haklıyaa topicimiz çok boşşş .naapcaz budurumu bi çözüm bulmamız gerek yaa ..
günüm evet popişe iyi olur .diğer türlü iyi değil...

riçimmmm haklısın yaa.eskiden yazmaya yetişemezdik dimi:(
bende geceleri giremiyom pek artık..ceylan desen o da giremiyo çalışıyo bersum öyle...makbuşa çok oturmak yasak iyi degil onun için..böyle arada ugradıkmı karşılaşırsak konusuyoz işte:(

neyse cidden soguk agriyi arttirdi bes dakkada, bakimmm neclayla leyla ne yapcaklar aslinda cok baydi bu dizi ama insan geceleri hele kisin istiyor tv karsisinda bos bos otursun, opuyorum hepinizi richim misafirin sende mi hala? cevabi alip kaciom.

canım bende biraz bıktım yaprak dökümünden açıkçası...
ben unutulmaz dizisini seyrediyorum..neyseki 10 gibi başlıyo.eşim halleder o başlayana kadar inşallah.

kızlar herkes tatilken çok dolu oluyo geceleri oturabiliyo herkes..kışın farklı oluyo biraz.iş güç çalışıyo çogu kişi ondan yani.

yaa bu arada buraya yazan arkadaslara bir aciklik getirelim biz asiri samimi olduk bir yili gectik olur da supheleriniz varsa ve suphelere ragmen buraya gelmek istiyorsaniz, zahmet olmassa gecmisi donun okuyun sinirimizi bozucak tuhaf soguk cumleler yazmak yerine.kisilerin ustune gidin tiklayin ya da anlarsaniz. o da olmadi formun yoneticilerine mesaj atin, hatun gorunumunde biri bana fistik dedi niye diye.
tepkimize de kusura bakmayin birbucuk yil burda yazisiyoruz kimse kimseye gelip bir laf demedi bugune kadar. yaa hic olmadi aciklama yazisi yazar yani sorar acikca. takildim, fistik mi?????????? vs gb sacmaliklar yerine.
bahar arkadasim kusura bakma ama biz topluca takildik senin bu tavrina.

kızlar cok sagolun destegınız ıcın ya cok ıyısınız günüm yazdıkllarına katılıyorum cnm

kendıne ıyı bak günüm ıyıgeceler bende gece gelmeye calısıcam opuyorumnanaktan

günn cidden çok dogru yazmışsın canım..bu yazılanları okuyup ayırımcılık yapıldıgını falanda düşünmesin kimse..topice kim geldiyse o da burdan bir parça oldu her zaman..bu topicin geçmiş sayfalarında yeterli bilgiyi bulamazlarsa da "birgün bende anne olacagım" yazıp eski topice göz atsınlar...kızlarr kimse geçenki gibi üstüne alınmasın...

hepiniz kaçtınız mııııııııııı..neyse bende gidiyim barim kıslar.kociş gelir şimdi..gelene kadar uzanayım biraz.öptüm.

kızlar bende kacım artık mısafır var cay yapcam kendınıze cok ıyı bakın opuyorumnanaktan
iyigecelra.s.

Back
X