• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mrb kızlar.uzun zaman oldu katılamadım aranıza.eşim spermiyogram yaptırdı.sperm sayısı iyi ama ileri hızlı hareket yokmuş.şimdi de bunun derdine düştükmafoldumben

mrb kızlar.uzun zaman oldu katılamadım aranıza.eşim spermiyogram yaptırdı.sperm sayısı iyi ama ileri hızlı hareket yokmuş.şimdi de bunun derdine düştükmafoldumben
cnm hayırlısı olsun canını sıkma esıne destek ol sperm degısken bısıydır sonuclar degısır ınsallah

elimden gelen desteği yapıyorum richerry sayısı 88 milyondu ma harekette sorun var.teşekkür ediyorum canım ilgin için:teselli:

canım geçmiş olsun umarım düzelir ve bebişinize kavuşursunuz .herşey gönlünce olsun.buarada keçiboynuzu kürünü bideneyin istersen .faydası olduğu söyleniyo...

makbuşum hoşgeldin .ya varya seni burda görmek çok güzel oluyo .inanki çok özlüyorum canım ..
nasıl oldun daha iyisin inşallah..

kızlar buarada KADıŞıM AYIN ÜYESı SEÇıLMıŞ .çok sevindim tebrik ettim ama burdan yine tebrik ediyorum canım arkadaşımı...

inşallah faddim .ben çok duydum bu şekilde hamile kalanları.umarım işe yarar .tadı biraz kötü galiba ama .olsun herşey bebiş için canım..

makbercim tatlim nasilsin? guzelim bogazin gecmediyse doktora git lutfen. karnin da gaz agrisi olmasin. rahim genisliyor diyedir bir tanem kotu dusunme sakin.olmadi doktoruna ara o seni rahatlatir.
richim nasilsin?
nurun tesekkur ederim ruya yorumuna hayra ciksin, guzel bir ruyaydi ama bugun beklenen reglem geldi baska guzel haberlere vesile olur belki.
ay benim düşünceli bacımm sağol yaa boğazım geçti gün içinde ağrısı olmuyor ama aşırı öksürük var birde burnum tıkalı o kadar..ağrıya gelince kasıklarım ağrıyordu sanırım şuan geçmiş :)))
selam canlarımmmmmmmŞeniz
ay ceylanım ve bticigimi alt alta yazmış görünce bi hoş oldum özlemişim hepinizi bi arada görmeyi yaaa:(((
ceylanım çok geçmiş olsun canım ya.çalışırkende hastalık hiç çekilmiyodur eminim.Allah şifa versin kuşum çok öptüm seniŞeniz
betyymmmmmm güzel hamisssŞenizohh makbuşun dedigi gibi yolu yarılamışsın valla..Allahım herşeyi gönlüne göre versin canım benim..melegini kokluyorum kocamannnnopuyorumnanaktansenidee öpüyorum tatlımŞeniz
ebrarım gökçemm datluşlarrrr ikinizide çok öpüyom kıslarr..gökçem misafirler çogalmış ohh ohh bereket demek misafir gelsinlerrr ne güzel:))
riçimmm sen nasılsın canım.boşver takma kafana fıstıgım öpüyom senideŞeniz
günümm gelmiş seninkiler..hayırlısı tatlım.neler yaptın bakıyım ?öptüm Şeniz
makbuşşşşş hasta kuşşşşşş:sinifsinif:iç iç ıhlamurları bol limonlu balda koyy.günün dedigi gibi doktorada bi görünsen aslında?
tatlım deme bana ıhlamur yaa ay hiç sevemedim şunu ama yapıcak başka bişeyde yok demi :sinifsinif:
makbuşum hoşgeldin .ya varya seni burda görmek çok güzel oluyo .inanki çok özlüyorum canım ..
nasıl oldun daha iyisin inşallah..
ay bitanemmm sağol Şenizyaa nasıl olıyım biraz daha iyiyim uyumuş kalmışım bu saate kadar kaydirigubbakcemile3gece nasıl uyucam bilemiyorum..maşallah baya kaynatmışınız sizde ee sen nasılsın canım

sevindim canım iyi olmana kasık ağrılarını takma genelde ilk başlarda oluyo .
bende iyiyim işte canım aynı devam .bugün kaynattık biraz şu fıstık olayı gerdi hepimizi .neyse inşallah anlaşılabilmişizdir..
nişan nezamandı cumartesimiydi?naaptın kıyafet işini ?

yaa doğru fıstık olayı olmuş şaşırdım bende neyse boşver şimdi..ya nişan işi de ayrı bi muamma ne kıyafet ne bişey hatta iyileşemezsem gitmicem hiç

canım haklısın yaa iyi olmazsan gitme tabi .önemli olan sen ve bebiş ..
bende şuan hayat sinemasını izliyorum çok duygusal mafoldumben

aynen bacım birde gidip o kadar kalabalıkta duramam.bende duydum onu ama kociş varken izlemek ne mümkün :)))

valla acayip yaa çok duygusal iki gözüm iki çeşme resmen ..
canım heralde yaa okadar kalabalıkta allah korusun tekrardan hasta olursun .sen şuanda sadece bebeği düşünmelisin .gerisini salla yaa..

Back
X