• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar yumurta takibinde swetbaby vardı o hamileydi bebeğini 34. haftada kaybetmiş çoooooooooook üzüldüm ya ben takip ediyodum oğlu olacaktı odası kıyafetleri ismi hazırdı aman allahım ne büyük bir acı bunları okuyunca olmamasında da bi hayır var ddedim ben böyle bir acıyla başedemezdim allah sabırlar versin

evet bersum yaaa:((geçen bende gördüm yazdım bişeylerr çok fena oldum yaaaa.Allahım hayırlısını versin hepimize..kimseye böyle acı yaşatmasınnn:çok üzgünüm:

valla nerde uyduruk film var benim kociş bulur izler beni de deli eder zaten klomenden mi nedir bu aralar çok sinirliyim yazık çocuklara bağırdım durdumm :(( elimde değil her şey sinirimi bozuyooooo aman halbuki sakinimdir kolay kolay sinirlenmem ama

kızlar yumurta takibinde swetbaby vardı o hamileydi bebeğini 34. haftada kaybetmiş çoooooooooook üzüldüm ya ben takip ediyodum oğlu olacaktı odası kıyafetleri ismi hazırdı aman allahım ne büyük bir acı bunları okuyunca olmamasında da bi hayır var ddedim ben böyle bir acıyla başedemezdim allah sabırlar versin

canım yaa geçen bende okudum çok üzüldüm .çok zor rabbim sabır versin .allahım kimseyi böyle imtihan etmesin..

bende öyleyim bugünlerde bersum ya.takma kafana..kocişe kızıp duruyorum kendi kendimi üzüyorum bide...olsun geçer bu dönemde kuşum.

makbuşcum aslında eşin haklı kimyasallardan olabildiğince uzak kalmak lazım özellikle ilk 3 ay organik şampuanlardan dene makyaj,oje ve kremleride ilk 3 ay pek kullanmamaya çalış

delü derin arapsabunu haaa ?şimdi arapsabunlarıda sağlıklı değilki datlum..
bersum ilaçtandır canım yaa bu hormon haplarına deli oluyorum benide hemen gerginleştiriyo...

evet şaka bi yana birazda haklı eşin makbuşum..dikkatli ol her konuda canım benim..adam haklı gözünden sakınıyo sizi.

hoş benim görümcem hamile valla evde bile makyaj yapar kendine ojesiz hiç görmedim onu beyazları var diye saçınıda boyatıyoooo allah bebeişini korusun valla oda sakınana göze çöp batar o kadar üstüne düşmem diye ilk çocuğumda da düşmedim maaşallah çok sağlıklı diye aama insan yinede korkuyo önlem almak en iyiysi

evet haklı ama makbuşum naapsın şimdi .çözüm bulsun ozaman .yada eskiden yeşil sabunlar vardı hiç kullandınızmı bilmem hani saçları kazık gibi yapan kaydirigubbakcemile3
eniyisi sen ondan kullan cano...

sağolun kızlar zaten makyajlık halim kalmadı evde ruh gibi pijamalarla dolaşıyorum adam bilem sıkıldı böyle görmekten çok saldım kendimi çokkk

makbuşşş nereye gittin kızzzzzzzzz...
evet bersum sakınan göze çöp batar tabi ama hepten de salmamak gerek..ben mesela bile ible alıp sacımı boyamam yani.

hoş benim görümcem hamile valla evde bile makyaj yapar kendine ojesiz hiç görmedim onu beyazları var diye saçınıda boyatıyoooo allah bebeişini korusun valla oda sakınana göze çöp batar o kadar üstüne düşmem diye ilk çocuğumda da düşmedim maaşallah çok sağlıklı diye aama insan yinede korkuyo önlem almak en iyiysi

senin görümcende fazla rahat yaa .hadi makyaj neysede saç boyatmak zararlı yaa .ya ilkinde bişey olmadı diye rahat şimdi ama birazda tedbir almakta fayda var..

sağolun kızlar zaten makyajlık halim kalmadı evde ruh gibi pijamalarla dolaşıyorum adam bilem sıkıldı böyle görmekten çok saldım kendimi çokkk
olsun be canım sen iyileşte gerisi önemli degil bitanemmmŞenizavatar süperrrrrrrr:lepi:
fıstıkkkkklarımmm :))) çok özlemişim sizi ya fıstık dedim ama sorun olmaz di mi?

olmaz olmaz kuşumm istedigin şeyi de sen,fındık fıstık hohooooooo sensin fıstık ho hoooooo :)))))

burdayım nan delüüüü :)) herüflen kapışıyozda bi yandan tam bi gıcık ama seviyorum işte :))))

oyy ben bu avatarını çok seviyom yaaa:))
kapış anam kapışş:)delü herüfleri sefiyoz napalım.kızsakta:)
bersummmm bende böyle bir arada olmayı özlüyorummmmmm.Şeniz

Back
X