fıstıkkkkklarımmm :))) çok özlemişim sizi ya fıstık dedim ama sorun olmaz di mi?
FISTIKUMMMM ne sorunu ayıpsın istediğinden söyle fıstık leblebi fındukkkk kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fıstıkkkkklarımmm :))) çok özlemişim sizi ya fıstık dedim ama sorun olmaz di mi?
ay makbuşş çok hoş oldu ilk tanıştığımızdaki avatarın acayip hoşuma gitti .ÖMÜRÜMÜZZZZ
ben istiyorum canım da bizimkiler pek sıcak bakmıyor..ama olurda hayırlısıyla sağ salim doğarsa 2. ismi mutlaka ömür olucak :)))makbuşşşşş ömür ismini koymayı düşünüyo musunuz ne de olsa kıza da olur erkeğede
bersum heralde yaa ödün vermemmi helede bukadar beklemişken .onlar kolay bulmuşyaa ondan önemsemiyolar..
bide varya biz yolda giderken biçocuğa annesi vururken görsek eşim yada ben çok kolay bulmuşlar ondan böyle davranıyo deriz .bikeresinde eşim kadının yüzüne dedi kolay buldun heralde abla dedi .kadın hiçbişey diyemedi..
ben istiyorum canım da bizimkiler pek sıcak bakmıyor..ama olurda hayırlısıyla sağ salim doğarsa 2. ismi mutlaka ömür olucak :)))
ya kızlar aslına bakarsanız kociş benden daha hevesli yaaa ben hissetmiyorum bile kızacaksınız ama ne yapıyım durum bu