• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende şu preseede bakıyordum ne zamandıe-r almak istiyom ama hep engel çıkıyo bu ay geçti ama bir dahaki ay inş alır ve kullanırım..

hoşbulduk cnm adım demet yazmakta zorlanmayın hayatım. nasılsınız nasıl gidiyor heyecanlı bekleyişlerr

evet cnm aslında sık giriyorum topiğe de şu anda ücretsiz izindeyim 15 gün bu hafta son önümüzdeki hafta iş başı evde de netim yok kayınvalidemden giriyorummm bende sizin gibi bebişini sabırla bekleyenlerdeniz cnm allahım çok bekletmeden getirsin bebişlerini...

amiin canım ya bu çzlemi çeken ne kadar kardeşimiz varmış beee
sevalcim işin var galiba tatlım ben başka topiclere bakınayım gelirim

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkızlar gitinzimi
veda etsemm ihiç dayananma vedaalara aam heralde oldu kızlar sizzide çok zöliyecem

kıss seval devrettinizim yoksam kıss gidiyorum deme sakın bacım yaaaa bak üzme beni eve bağlatmanın bi yolunu bul canım sınırlı yaptır o fiyat olarak ucuz yada yakında birisi varsa onunla ortak olunnn mafoldumben mafoldumben

makber sen nasıl oldun biraz iyimisin canım ALLAH şifa versin dikkat et kendine herkesle sıkı sıkı görüşme,bide geçmişi okudumda eşin şampuan konusunu söylemiş şimdi bitkisel şampuanlar var hemde tanınmış markalar onları bi araştır canım belki içine sinen bi şey bulursun..

makber sen nasıl oldun biraz iyimisin canım ALLAH şifa versin dikkat et kendine herkesle sıkı sıkı görüşme,bide geçmişi okudumda eşin şampuan konusunu söylemiş şimdi bitkisel şampuanlar var hemde tanınmış markalar onları bi araştır canım belki içine sinen bi şey bulursun..
sağol tatlım daha iyiyim çok şükür dediğim gibi sadece burnum tıkalı o zorluyor biraz..şampuan konusunuda araştırıcam bulurum inşalah beyfendinin isteğine göre bişey:))canım şimdilik çıkıyorum yemek hazırlıcam gelebilirsem gelirim yine.bu arada sevalim bir çare bulursun sen yaa olurmu öyle hiç girmemek offf :(((
neyse makbuş kaçarrrkaydirigubbakcemile4

Back
X