Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
kız ebroşum kadının karnı nasıl şişmiş abo kız ürperdim valalh anam kadın hangisini sevecek hangisini giydirecek aboooooooooooo kdında zayıf bide ben öğle olsam iğrenç olurum kız
oy kyaaam güzelim dayaananmaam üzülmene canım buraalalrdayım cumertesi anlaşma yapıacak knotrat falaaln offffffffff ya iniye bu ayrılık var ya neden ya sevdiğim insanlardan bir kwez dah ayrılıyommmmmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hiç gidermiyim habersiz
ceylanım iyleşmişsin bitanem ne güzel hayırlısı olsun canım iiy ettin bitanem
düükan fazla umrumda değl sizden ayrılmak ben size çok bağlandım ben nasıl dayanacam ya zanaanetmiyom ya keşke öğle bir imkanım olsa
ceylanım canım benim ben bir yolunu bulacam bir araştırma yapayım canım bendeözlerim ceylanım
seni görmeme iyi oldu güzelim belki daha görüşemeyiz inşalah kısmet olurda bir gün netim olursa sizi hepiniz hami haberiin vaya beişiniz olduğunu duyarım makberim sende listeden artık silersin kuşummmmmmm
ceylan iyiyim sen nasılsın hazırlanıyorumda dışarı çıkacam..
sevalim üzülme belki bağlatır eşin ama tartışma olurmu canım..
akşam üzeri gelirim ben canım sen burda olursun mutlaka demi??
canım yazdım sana sigarayla ilgili yorumu yaptım yine yapıyam hayırlısı olsun canım çok iiy ettitin inşlalah bir daha başalmasın beişinde sanag elir inşlalh bu ay canom