• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay ne güzeller ama ne para harcanır onlara RABBİM bize sağlıklı 1 bebe versin şimdilik sonrası gelir nasıl olsa..

kızlar ben kaçıyorum .eşim gelir birazdan .öpüyorum sizi .
seval daha buralardasın değilmi?habersiz gitme sakın ..mafoldumben:gitme:

kız ebroşum kadının karnı nasıl şişmiş abo kız ürperdim valalh anam kadın hangisini sevecek hangisini giydirecek aboooooooooooo kdında zayıf bide ben öğle olsam iğrenç olurum kız

ceylanım tam gidiyodum sen geldin .daha iyisin inşallah .çok öptüm canım..

oy kyaaam güzelim dayaananmaam üzülmene canım buraalalrdayım cumertesi anlaşma yapıacak knotrat falaaln offffffffff ya iniye bu ayrılık var ya neden ya sevdiğim insanlardan bir kwez dah ayrılıyommmmmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hiç gidermiyim habersiz

ceylanım hoşgledni ansılsın canım mafoldumbenmafoldumben size veda ediyommafoldumben dah dğorusu 1 .5yıl emek verdiğim düddükanıma mafoldumbensen asnılsın bitanemmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ebrarım biraz daha iyi gibiyim bitanem rapor olmasaydı beter olurdum kesin hafif öksürüğüm kaldı oda geçer herhalde kısa sürede

bu arada ben sigarayı bıraktım sonunda kızlar zor oldu ama bitti:))

sevalim bağlarsınız internet güzelim ya bağlamayacakmısınızzz

ceylanım iyleşmişsin bitanem ne güzel hayırlısı olsun canım iiy ettin bitanem
düükan fazla umrumda değl sizden ayrılmak ben size çok bağlandım ben nasıl dayanacam ya zanaanetmiyom ya keşke öğle bir imkanım olsa

ay canım benim ya bakmaya çalışırsınız çaresine cnm yaaa bizde özleriz seni ben pek giremesemde girdiiğim zamanlarda tanıdıkları görmek iyi geliyo

ebrarım seninde keyfin yokmuş pek galiba kuşum sıkma canını bitanem yaa

ceylanım canım benim ben bir yolunu bulacam bir araştırma yapayım canım bendeözlerim ceylanım
seni görmeme iyi oldu güzelim belki daha görüşemeyiz inşalah kısmet olurda bir gün netim olursa sizi hepiniz hami haberiin vaya beişiniz olduğunu duyarım makberim sende listeden artık silersin kuşummmmmmm

ceylan iyiyim sen nasılsın hazırlanıyorumda dışarı çıkacam..
sevalim üzülme belki bağlatır eşin ama tartışma olurmu canım..
akşam üzeri gelirim ben canım sen burda olursun mutlaka demi??

canım yazdım sana sigarayla ilgili yorumu yaptım yine yapıyam hayırlısı olsun canım çok iiy ettitin inşlalah bir daha başalmasın beişinde sanag elir inşlalh bu ay canom

hayııır silmeyecek seval ben eminim geleceksin hemde hamile olarak yaa bir yerlerde net yokmu tanıdıklarda falan orada girersin arada...

Back
X