Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sevindim yaa hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah meleğin gelir sana..hepiniz dualarımdasınız Allahım sesimizi duyar inşallahhopuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız sizleri çok özledim ama ben kkdan hatta netten uzak duruyorum nette olduğum zamanlar sürekli hamilelikle ilgili şeylere takılıyorum ve kafam çok karışıyo pazartesi günü tedaviye başladım bugün iğnemin 5.sini vuruldum ve koltrole gittim dr çok iyi dedi adetimin 7.günü ama 7,8tane yumurta var 8,9mm daha dedi dr pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım işallah bu sefer olacak içime öyle doğuyo rabbim bu sefer emeklerimi boşa çıkarmıyacak biliyorum ha bu arada doktorumu değiştirdim çok iyi biprofösör doktor buldum kendime özel hastanede hiç bir sorun yok sizde dedi ama benim çok isteğime karşı tedavi yapalım dedi allahım isteyen herkeze versin :Saruboceq: makbuşum senaya ve bana çok çok dua et olurmu kızlar yanlış anlamayın sizede etsin tabi ama biz hani tedavi yapıyoz ya ondan dedim hepinizi öptüm kendinize iyi bakın :gitme::gitme::gitme:
çok sagol tatlım..kıss saçımı nerden de gördün loçkam:))deriinm loçkam yen isacın çok yakışmış sana uğur getirir inşlalh yaranı donduruyomuşsşun innişlalh bu sefer tam tedavin sonuç verir senden güzel haberşer alırız bitanem kistim de doktor ilaç vermedi gerek yok dedi regl atarsın dedi loçkam iiy dileklerin için sağol seni kocaman öpüym karşılaşnmıyoz yaaaaaaa
ebrarım biraz daha iyi gibiyim bitanem rapor olmasaydı beter olurdum kesin hafif öksürüğüm kaldı oda geçer herhalde kısa sürede
bu arada ben sigarayı bıraktım sonunda kızlar zor oldu ama bitti:))
sevalim bağlarsınız internet güzelim ya bağlamayacakmısınızzz
canım benimmmm.sigarayı bırakmana acaip sevindim hiç başlamazsın inşallah bi daha...tekrar geçmiş olsun kuşuma.seni sefiyom ceylanım öptüm datlumopuyorumnanaktanderinim sende yara dondurtucakmışsın canım inşallah bu sefer son olur bitanem ya bi daha da tekrarlamaz özledim kuşum seni ya hiç görüşemiyoruz
senamm canım benim.hayırlısı olsun inşallah...hiç korkma canım Allahım yardımcın olsun.herşey gönlünce olsun bitanem.öpüyom seniŞenizkızlar mrb...merak edersiniz diye yazayım dedim bugün 4. iğnemi yapcam..pazartesi kontrol var...inşallah büyümüşse yumurtalar gelecek hafta aşılama olacak çarşamba ya da perşembe dedi doktor...ama ben ahmilelik sonrası ya yumurtam gelişmezse diye çok korkuyorum...üstelik moralim çok bozuk benle birlkikte hamile olan arkadaşım dün değil evvelsi gün doğurdu onların resmine bakıp bakıp ağlıyorum yine...mafoldumben
ayyy canım ya nerelerdesin sennnslm kızlar nasılsınız sizleri çok özledim ama ben kkdan hatta netten uzak duruyorum nette olduğum zamanlar sürekli hamilelikle ilgili şeylere takılıyorum ve kafam çok karışıyo pazartesi günü tedaviye başladım bugün iğnemin 5.sini vuruldum ve koltrole gittim dr çok iyi dedi adetimin 7.günü ama 7,8tane yumurta var 8,9mm daha dedi dr pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım işallah bu sefer olacak içime öyle doğuyo rabbim bu sefer emeklerimi boşa çıkarmıyacak biliyorum ha bu arada doktorumu değiştirdim çok iyi biprofösör doktor buldum kendime özel hastanede hiç bir sorun yok sizde dedi ama benim çok isteğime karşı tedavi yapalım dedi allahım isteyen herkeze versin :Saruboceq: makbuşum senaya ve bana çok çok dua et olurmu kızlar yanlış anlamayın sizede etsin tabi ama biz hani tedavi yapıyoz ya ondan dedim hepinizi öptüm kendinize iyi bakın :gitme::gitme::gitme:
canım benim ilkinde tamamen geçmedi şimdi ikinciye dondurulacak fıstıgım.inşallah canım ..görüşrüz riçimŞenizprensesım ve senacıgım tedavılerınız hayırlı olsun kızlar umarım allahım bu sefer ol derde hep beraber sevınırz:Saruboceq:
sevalım nerelere gıdıyosun sen cnm oy cok üzüldüm bak:çok üzgünüm:
cnm ınternet ıcın hat cekmene gerek yok bak bızde vıp kullanıyoruz hat takmana gerek yok ayda 35tl esını ıkna edersın umarım cnm bızı mahrum bırakma kendınden:teselli:vereliniortak
derınım yara dondurucakmıssın cnm cok gelemedıgım ıcın hıc bılmıyordum sen dondurmamısmıydın bacım hayırlısı hersey yolunda gıder cnm melegın gelır kendıne dıkkat et cnm
kızlar sızıde sevıyorum kendınıze ıyı bakın sengözlerimebaksanab:1hug:
selammmmmmmm
iyiyim sen ne yptin nasildi is? dondurma islmi ne gun?
ah bitanemm kıyamam sana neler olmuş böyle yaa offf bilirim o durumu geçen gün başıma geldi biliyosun :teselli:yinede Allah korumuş canım benim..neyse kaçıyorum artık onlar kapıya dayanmadan ben yollıyım öpüldünüzanca okuya okuya geldim canım benim..napıyosun bakıyım?
ayyy ben hemen anlatayım..işten geldigim gibi şok oldum..yatak odamı yarıya kadar su basmış agladım agladım eşimi aradım erken çıktı geldi.hallettik..bazaları çekti falan offf kabus gibi yaaaaaaaaaa...bundan önceki sel olaylarında bile bişey olmamıştı mafoldumben
çok sagol günüm yaaa...evet bunada şükür..daha beter olabilirdi..zaten orayı gördüm çıldırdımm salona bi gidişim var görmeyin..ya orayada geldiyese diyeaaa gecmis olsun derincim feciiiiiiiii olmus, neyse buna da sukur hallettiniz.
ah bitanemm kıyamam sana neler olmuş böyle yaa offf bilirim o durumu geçen gün başıma geldi biliyosun :teselli:yinede Allah korumuş canım benim..neyse kaçıyorum artık onlar kapıya dayanmadan ben yollıyım öpüldünüz
aa yat tabii ben de yatacagim walla sana ayip olmasin die duruyordum:))
iyi geceler.